evet beyler 120 kiloyum basket takiminda pivot ve small forvet olarak oynuyordum ta ki ayak liflerimden 14 sakatlik gecirene kadar su an sag ve sol ayak cift tarafli liflerimde yirtiklar var tedavi surecim 1 ay dinleme 3 ay fizik tedavi rehabilitasyon neyse uzatmayalim doktor bana 3 secenek sundu
1-)Basketi birakacaksin yemeye devam edeceksin
2-)Zayiflayacaksin baskete devam edeceksin
3-) Yada bidahaki geldiginde lateks eldivenlerimi takip ayak bileklerinden ameliyat olacaksin
Ben 2. secenegi tercih ettim yaklasik 30 kilo fazlam var doktor sporcu oldugun icin kas ve kemiklerin gelismis ama cok yiyosun dedi benim icin 90 kilo normal 80 kilo icin ise super bir noktadaymis sayin arkadaslar beni kurtarin tedavim bittikten sonra spora baslayacam ya zayiflicam yada 4 yil basket oynamayacagim tesekkurler simdiden
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
1-)Basketi birakacaksin yemeye devam edeceksin
2-)Zayiflayacaksin baskete devam edeceksin
3-) Yada bidahaki geldiginde lateks eldivenlerimi takip ayak bileklerinden ameliyat olacaksin
Ben 2. secenegi tercih ettim yaklasik 30 kilo fazlam var doktor sporcu oldugun icin kas ve kemiklerin gelismis ama cok yiyosun dedi benim icin 90 kilo normal 80 kilo icin ise super bir noktadaymis sayin arkadaslar beni kurtarin tedavim bittikten sonra spora baslayacam ya zayiflicam yada 4 yil basket oynamayacagim tesekkurler simdiden
GT-S5570 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi