%12 yağ oranı ama kiloluyum

Merhabalar herkese öncelikle uzun zamandır forumu takip ediyorum konuyu iyi arastırdım ama derdime derman bulamadım hemen şöyle başlayayım yağ oranım %12 boy 180 kilom 79 fakat fitness hocam 175 %11 yağ oranı 75 kilo fakat bariz fizik farkı var ortada göbeğim belim sırtım göğüslerim gerçekten hala yağlı önceden 88 kiloydum %23 yağ oranım vardı sorunu gerçekten çözemiyorum ne beslenme ne spor ile lütfen yardım edin

%12 degildir o zaman, 12 ile goruntu kirliligi olmasi imkansiz gibi birsey. Durus bozuklugu olabilir mi ?

cc19073f04421b1fc1c6773e16d36e33.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Salonumda ölçüldü çıplak ayak bişeyler yapıştırdılar vücuduma %12,7 yağ oranım çıktı idman öncesi üstelik
_20160229_143154.JPG
görüntü bu şekilde

Salondaki ölçüm cihazları doğru değil en mantıklı sonuçları tanita ve kaliper olarak söylüyebilirim. Senin yağ oranına gelirsek %12 olmadığı kesin sen devam et programına zamanla vucudun dengeyi sağlar diyebilirim.

Tanita denilen alet ile ölçüldü programım şu şekilde şuan protein diyeti yapıyorum karbonhidrat ve şeker tüketmiyorum haftanın 5 günü salona gidiyorum günde iki bölge çalışıyorum(biceps göğüs-triceps sırt-omuz-bacak)artı hergün karın ve 20 dakika interval koşuyorum 1 hafta oldu bakalım sonuç ne olacak herkese teşekkür ederim yardımlar için

Tanita denilen alet ile ölçüldü programım şu şekilde şuan protein diyeti yapıyorum karbonhidrat ve şeker tüketmiyorum haftanın 5 günü salona gidiyorum günde iki bölge çalışıyorum(biceps göğüs-triceps sırt-omuz-bacak)artı hergün karın ve 20 dakika interval koşuyorum 1 hafta oldu bakalım sonuç ne olacak herkese teşekkür ederim yardımlar için

Şeker tüketmiyorum derken ilave olarak diyorsunuz sanirim aksi halde imkansiza yakın bir olay :) . Ek olarak 0 carb uzun süreli diyetlerde çok büyük sıkıntılara yol açabilir kolay gelsin..

Back
Yukarı