110kilodan 75e düştüm squati çok yaptığım için bacaklarım fazla kalın nasıl inceleyebilirsiniz ?

Selamın aleyküm beyler bn 110kilo civariydim şuan 75fln beyler kilo verirken squatı çok yaptım kilo verdiğim zaman bacaklarım üst vücuduma göre kalın kaldı baya kasli ve yaglida nasıl incelteydim bilirim ağırlıksız lunge yaparsam incelirmi kalınlaşirmi , kası sıkılaştırmak incelmek demekmi ?

yaş , boy bir de bu kiloyu kaç içinde verdin kardeşim bunları yazabilir misin , ve resim eklesen iyi olur
yaş 16 boy 178 reis kiloyu ara zamanla verdim yani toplam 1.buck sene fln sürdü yani bi 10 kilo verdim ara verdim sonra bidaha devam ettm 20 flnda ozmn verdim[DOUBLEPOST=1482956848][/DOUBLEPOST]
yaş , boy bir de bu kiloyu kaç içinde verdin kardeşim bunları yazabilir misin , ve resim eklesen iyi olur
ha bide resim derken nasi resim ?

Bacak resmin kardeşim , bence bacaklarının kalın olması iyi bir şey tabi ki kas olarak . Senin yerinde olsam bacağımı inceltmek yerine üst vücudumu büyütürüm .

Kardeşim yağ oranın düşükse bacakların kas ise güzel bir görüntü oluşacaktır. Büyük ihtimalle bacaklarında yağ var ve bundan şikayetçisin tek çaresi kardiyo ve kalorini 300-500 aşağı çekmek

Belki de büyük değildir, büyük olduğunu zannediyor olabilirsin.

Mesela geçenlerde de bir arkadaş konu açmıştı "Kalflarım çok aşırı büyük ne yapmam lazım" diye, kendisine sorduğumuzda ise 40 CM olduğunu söylemişti.

40 Cm kalfların büyük olduğunu zannediyor.

Belki senin de durumun aynı olabilir, çünkü zaten doğal olarak çok aşırı büyük kas yapmak kolay iş değil.

Back
Yukarı