110 kg overhead press

Overhead press
7. Set 110 kg x 1
Onceki setler
50kg x 20
60kg x 20
70kg x 15
80kg x 12
90kg x 10
100kg x 4[DOUBLEPOST=1422085273][/DOUBLEPOST]Arkadaslar; videoyu tek basima cekmeye calistigim icin açiyi pek tutturamamisim. Plakalar sirayla 20/20/10 bar 10 kg

Overhead presste bilek dönmelerine dikkat , ağırlık yukarı iterken yada en tepedeki pozisyonda risk çok fazla ağır kilolarda.. Geçen sene bu şekilde sakatlandım..
Kuvvetin gayetin iyi tebrikler

Beni affedin vucut gelistirme olarak baktigimda bana gereksiz ve absurt geliyor hele evde falan bu tip videolar cok cok ozur dilerim powercisindir ona birsey diyemem tabi

tam yukarı kaldırmamışsın böyle videolar koyuyorsun
Polemige girmeyecem seninle... Hayatta basarilar diliyorum...[DOUBLEPOST=1422099158][/DOUBLEPOST]
Beni affedin vucut gelistirme olarak baktigimda bana gereksiz ve absurt geliyor hele evde falan bu tip videolar cok cok ozur dilerim powercisindir ona birsey diyemem tabi
Estağfurullah; saygi duyarim dusuncelerinize. Bu is biraz ego tatmini...

Polemige girmeyecem seninle... Hayatta basarilar diliyorum...[DOUBLEPOST=1422099158][/DOUBLEPOST]
Estağfurullah; saygi duyarim dusuncelerinize. Bu is biraz ego tatmini...
bak aynı mesajında nasıl da egodan bahsetmişsin. doğru demişsin. egon o kadar yüksekki demek istediğimi anlamıyosun. powercıysan o ağırlık kalkıyosa tamam ama sen ağırlığı kaldıramamışsın bile koyuyosun buraya. 100 kilo koy ama ağırlığı kaldır. işte bu yüzden bu sporu yapanları hiç sevmiyorum. yüksek ego yüzünden.

bak aynı mesajında nasıl da egodan bahsetmişsin. doğru demişsin. egon o kadar yüksekki demek istediğimi anlamıyosun. powercıysan o ağırlık kalkıyosa tamam ama sen ağırlığı kaldıramamışsın bile koyuyosun buraya. 100 kilo koy ama ağırlığı kaldır. işte bu yüzden bu sporu yapanları hiç sevmiyorum. yüksek ego yüzünden.
Polemige girmeme konusunda israrliyim

bu tür tavırlarınla umursamaz göründüğünü sanma sadece kendini küçük düşüyosun :) millet gördü zaten videoda nasıl yaptığını :D

joker kendini küçük düşüren sensin gelmiş sürekli adama laf söylüyorsun helal olsun kardeşim sendede peygamber sabrı varmış tamam kendi görüşünü yorum olarak belitmissin ardında insanı kaşır gibi neden konuşuyorsun buraya video atanların hareket formu mükemmel olmak zorunda değil begenmiyorsan en çok yorum atarsın sana birşey yazarsa cevap verirsin sen ardında sürekli arkadaşı tahrik etmişsin bu ne densizlikdir yahu

joker kendini küçük düşüren sensin gelmiş sürekli adama laf söylüyorsun helal olsun kardeşim sendede peygamber sabrı varmış tamam kendi görüşünü yorum olarak belitmissin ardında insanı kaşır gibi neden konuşuyorsun buraya video atanların hareket formu mükemmel olmak zorunda değil begenmiyorsan en çok yorum atarsın sana birşey yazarsa cevap verirsin sen ardında sürekli arkadaşı tahrik etmişsin bu ne densizlikdir yahu
ya siz neden böyle anlamamakta ısrar ediyorsunuz. videoyu izle adam tam kaldırmıyor bile gelmiş 110 kilo diye koymuş. hevesini kırmak istemiyorum 100 kilo yap kaldır o ağırlığı öyle koy.

Bu arkadaş 110 kg yi bırak yarım press yapmayı kafasının üzerinde tutsa bile tebrik etmek gerekir hala daha laf yapıyorsun joker.Sen eminim arkadaşın omuz press yaptığı kilolarla squat bile yapamıyorsundur arkadaşta bunu tahmin ettiğinden seni iplememiş hala daha kendi kendine birşeyler yazıyorsun şaka gibi

hahahah laflara bakın ya :D konuyu açan kişiye de söylüyorum bastığın ağırlık güzel tebrik ederim tamam ? :) ama o ağırlığı kaldırmamışsın ben bunu diorum. sizde adamla dalga geçtimi falan mı sanıyosunuz adamın bastığı ağırlığı kıskanıyorum o yüzden dalga geçiyorum öylemi ? bak powercılara adamlar tek tekrarı yavaş yavaş yapıyolar ama kaldırıyolar sonuçta powerda bu önemlidir zaten. ama sen gelmişsin buraya barı tam kaldırmamışsın 110 kilo kaldırdım diyosun ben buna laf söylüyorum.

tekrar söylüyorum kaldırılan ağırlık güzel ama senin değerin 100 kilo bence.

Back
Yukarı