• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

11 Aylık VG 79 kg Ev Çalışması...

Bir şey daha eklemek istiyorum. Seneye program ile ne yapacağım konusunda pek bi bilgim yok sizce nasıl yapmalıyım?

Soğuk zaman programım;

Pazartesi
Biceps Triceps
Salı
Göğüs Triceps
Çarşamba
off
Perşembe
Sırt Bacak
Cuma
Omuz Biceps.

Not: Birleştirilirse sevinirim. 2. baskı olmasın.

Murat Öztürk, öncelikle son yazdığın programda bence kritik yanlışlar mevcut, triceps'in arkasına göğüs koymuşşun, tam tricepslerin ağrıdığı ve kas liflerinin iyileşme çabasında olduğu bir anda sen tekrar tricepsleri bombalıyorsun,bunun yanında yorgun kas gelişmez, daha da ötesi o yorgun tricesplerle 100 kg basacağın bench presste 80 kg ancak basarsın,bir de hepsini geçtim iki gün üst üste triceps hangi mantığa hizmet oraya koymuşsun :) bilmem anlatabildim mi?
Yine 2 büyük adeleyi bir arada görüyorum, bacak ve sırt...
Murat sen de biliyorsun ki bacak vucuttaki en büyük kas grubu, bacağı tek güne ayır bence , gece yatağa girdiğinde bütün kan bacaklarda toplanmış olsun, ve vucut tüm enerjisini bacağa tamir etmeye ayırsın, bacağın yanına bir tane daha büyük kas grubu eklersen bence kritik bir hata olur bu, neticede sen 3 aylık sporcu değilsin...

Şu şekilde yapabilirsin;

1.gün- göğüs ,biceps
2.gün -bacak
3.dinlenme
4.gün-omuz
5.gün-sırt triceps
6,7.gün dinlenme

bunlar benim yorumlarım, eğer ki şanslıysam Flexor hoca vucudu görüp bir program yazabilir.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:44 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:42 ----------

bir de murat şunu da aklında çıkarmamalısın, zaten sert bir ğöğüs idmanında tricepsler çalışıyor, yine sert bir sırt idmanında bicepsler çalışyor, hatta omuz çalışırken de tricepsler aktif, bunlar sana program çıkartma olayında ışık tutmalı.

saygılar

Teşekkür ederim bunun mantığı tamamen bana ait değil aslında işte bilirsin internet programlarıyla yapmaya çalıştığım bi program ama bu gelecek sene hacimlenme programım için bana yardımcı olacaksa eksiklerimi ve simetri olayınıda göz önünde bulundurarak gösterdiğin örnek programa yansıtıcam.

meraba, çok başarılı yağ yakmışsın tebrik ediyorum. Benimde 2-3 kilo yağ fazlam var vücudumda kas kütlem ve vücudum seninkilerle aynı oranda(bende 1 yaşındayım) yağlarını nasıl yaktın kısa sürede onu merak ettim (bu arada şuna ev deme artık ev ev değil spor salonu olmuş sende :D )

Merhabalar yağ yakımı derken ben bu spora yağ yakmak için başlamıştım zaten. Kaslanma süresindeki kardio vs olaylarını bahsediyorsanız ben yanlış kardio yaptım tam 5 ay ısınmadan antremana girdim çok yanlış bi olay bu son 2 ay falan 15 dk bisiklete binip streching hareketleriyle antremana giriyodum onun dışında temiz besleniyodum yağlı yicekler asla yemem. Üç beyaz bildiğiniz gibi,, nefret ederim. Antremanlarımda çok şiddetli geçer basamadığım ağırlıkların altına girerdim hep bunlardanda kaynaklanabiliyor sanırım. Daha ayrıntısına girmemi isterseniz paylaşırım sizinle.
Teşekkürler.

Çok iyi vücut yapmışsın dostum tebrik ediyorum thums: Yaşıtın olarak sormak istiyorum, başladıktan sonra çalışmalarının boyun üzerinde olumsuz etkisi oldu mu? Ona göre bende egzersizlerime devam edeceğim, boyumun uzamasına engel olur diye ağır giremiyorum bu da verim almamı engelliyor.

Back
Yukarı