100 tekrar antrenman programı

2 ay salona gittikten sonra ayrılmak zorunda kaldım evde dumbell seti olduğundan evde çalışmaya başladım.Hoca bana evde çalışmam için şu programı verdi;

Şınav 100 tekrar

Dumbell Curl 100 x

Trıceps Bench Dips 100 x

Rowing 100 x

Yana açış 100x

Mekik 100x

Squat 100x

Her seferde yapabildiğim kadar tekrar yapıyorum dinlenme süreleri olabildiğince az tutuyorum.Haftada 3 gün çalışıyorum.Sizce program nasıl? Bu programla hacim kazanabilir miyim? Önerebileceğiniz başka bir program var mı?Görüşlerinizi bekliyorum.
Yaş 17
Kilo 63

kilon zaten çok az 100tekrar sana ters olur bence, çok kalori yakar hacim alamassın maksimum 10tekrar yap 4er set 40 tekrarı geçme hareketlerde 100mekikte saçma hatta mekik başlı başına saçma hiçbir işe yaramaz mekik karın kası istiyorsan squat deadlift plank yapıcaksın mekikler boşa vakit ve kalori kaybı

100 tekrar ile neredeyse hiç kas geliştiremezsin, sadece sert olur ama gelişmez. Bunun yerine ağırlık ekleme şansın varsa 10 tekrar yapabileceğin ağırlıklarla çalışmalısın. Hiç olmazsa kardeşin falan varsa üstüne binsin şınav çek 5-10 tane kaç çıkarsa. Dörder set tabi ki.

100 tekrar ile neredeyse hiç kas geliştiremezsin, sadece sert olur ama gelişmez. Bunun yerine ağırlık ekleme şansın varsa 10 tekrar yapabileceğin ağırlıklarla çalışmalısın. Hiç olmazsa kardeşin falan varsa üstüne binsin şınav çek 5-10 tane kaç çıkarsa. Dörder set tabi ki.
Valla gece gece iyi guldum :D

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

kilon zaten çok az 100tekrar sana ters olur bence, çok kalori yakar hacim alamassın maksimum 10tekrar yap 4er set 40 tekrarı geçme hareketlerde 100mekikte saçma hatta mekik başlı başına saçma hiçbir işe yaramaz mekik karın kası istiyorsan squat deadlift plank yapıcaksın mekikler boşa vakit ve kalori kaybı
Tesekkur ederim.Hareketleri ayni birakip set ve tekrar sayilarini degistiriyorum o zaman.[DOUBLEPOST=1496909980][/DOUBLEPOST]
Tesekkur ederim.

Back
Yukarı