100 kg ile yarışmaya girebilirmiyim

berkay7743

Özel Üye
boy 178 kilom 151 yağ oranım 38.7 şu anda kürümün 12 haftalık kürün bitmesine daha 8 hafta var ondan sonra 24 haftalık growth peptid steroid karışık giricem
100 kg ile yarışmaya girmem mümkün mü ? şu anda yarışma kilom belli 85 kg ama 15 kg daha yükselmem mümkü olur mu ne gerekirsa yapıcam masraf olarak
amacım iyi bir derece almak 5 yılın 4.5 yılı dolu şekilde yarışma için uğraştım 5 ay dışında boşluk bırakmadım ne olursa olsun 5 ay dışında bir şekilde beslendim ve şınav dahi olsa çalıştım arka kol yaptım il dışınada çıksam pikniktede olsam şınavı bırakmadım il dışına çıktığımda salon aradım:D
kısaca 4.5 yıl yerimde durmadım sadece 5 ay askerlik döneminde kilodan ölüm durumuna geldim acil 16-17 kilo vermezsen öleceksin dedi doktor 5 ayda onu verdim body building ve powerlifting benim için aynı bir dönem birini yaparım bir dönem birini powerbuilding tarzı eskidende hem ölçülerime hemde bench ve squat takardım tabi ilk başlarda bench yerine chest press squat yerine leg press vardı:D
Artık bu deli gibi çalışmaların emeğinin karşılığını almak istiyorum 2011 temmuzda başladım ama 2010 da çok az altyapım var 1 ay kadar:D
hem vucut geliştirme yarışmaları hem powerlifting yürütebildiğim kadar

Anlamadım, 151 kilodan 100 kg ya düşmeyi mi planlıyorsun?
Ama kilo kaybın oldukça, ağırlıklarında da düşüş olacak.
Tabi hepsinden öte, sağlık için kilo vermen en güzeli.

Anlamadım, 151 kilodan 100 kg ya düşmeyi mi planlıyorsun?
Ama kilo kaybın oldukça, ağırlıklarında da düşüş olacak.
Tabi hepsinden öte, sağlık için kilo vermen en güzeli.
kanka ağırlıkları toparlayım 2-3 ay kreatin yüklemeye ve bol suya bakar.diyet dönemi bitince 3 ay kreatin kullanırım ve bol su içerim çıkar aynı kilolar hatta kürlerle fazlasıda çıkar
sağlık için ve her iki dalda başarılı olmak için başarılı olmayı başta sağlık ve zevk için sonra para için ilk başta sağlık ve aldığım zevk geliyor para en son

kanka ağırlıkları toparlayım 2-3 ay kreatin yüklemeye ve bol suya bakar.diyet dönemi bitince 3 ay kreatin kullanırım ve bol su içerim çıkar aynı kilolar hatta kürlerle fazlasıda çıkar
sağlık için ve her iki dalda başarılı olmak için başarılı olmayı başta sağlık ve zevk için sonra para için ilk başta sağlık ve aldığım zevk geliyor para en son
SAglik? GH peptit ve steroid kuru :) esprili yaklasmissin olaya...

gülü seven dikenine katlanır:) bu şekilde obez olarak sağlıksız yaşayıp ölmek var birde fit yaşayıp ölmek var dirty bulk olayını zaten zamanı kısaltmak için yaptım :D
150 kiloda 100 kiloya dusmek hemde vucut gelistirme fizigi ile o kadar yagdan...cok zaman alir, sarkmalar vs muhtemel hizli gidilirse... Allah kolaylik versin..Dirty bulk yapana da akil versin..

150 kiloda 100 kiloya dusmek hemde vucut gelistirme fizigi ile o kadar yagdan...cok zaman alir, sarkmalar vs muhtemel hizli gidilirse... Allah kolaylik versin..Dirty bulk yapana da akil versin..
hocam öyle deme ya kiloyu zaten çürük için almıştım yarısını verdim baktım ölçüler çok az bi daha çıkayım dedim güçte arttı kasta:)
cok zaman almaz hocam 8 ayda atarım en kötü 2018 nisanı düşünüyorum:) hemde powerlifting altyapım oldu bu sayede senede bir kere vucut geliştirme bir kere raw benche girerim son 1 yılda iyi ileleme kat ettim:D 135 kg den 172.5 kg ye:D[DOUBLEPOST=1471350088][/DOUBLEPOST]doğal olmayan kısmı zaten biliyorsunuz diye yazma gereği duymadım

Çok büyük sayılardan bahsediyorsun bu kadar hızlı kilo alıp vermek sağlığınız açısından pek iyi olmayabilir.

hocam öyle deme ya kiloyu zaten çürük için almıştım yarısını verdim baktım ölçüler çok az bi daha çıkayım dedim güçte arttı kasta:)
cok zaman almaz hocam 8 ayda atarım en kötü 2018 nisanı düşünüyorum:) hemde powerlifting altyapım oldu bu sayede senede bir kere vucut geliştirme bir kere raw benche girerim son 1 yılda iyi ileleme kat ettim:D 135 kg den 172.5 kg ye:D[DOUBLEPOST=1471350088][/DOUBLEPOST]doğal olmayan kısmı zaten biliyorsunuz diye yazma gereği duymadım
2018 Nisan için bende yarışmayı düşünüyorum.
1 ay sonra 1 senelik clean bulk gireceğim. ardından 16 haftalık bir definasyon düşünüyorum.
Bulkta fazla yağlanmayı düşünmüyorum şuanda 77,5 kiloyum 185 boy max 90 kiloya çıkarım. Definasyonda 75-77 inmeyi düşünüyorum tekrardan

2018 Nisan için bende yarışmayı düşünüyorum.
1 ay sonra 1 senelik clean bulk gireceğim. ardından 16 haftalık bir definasyon düşünüyorum.
Bulkta fazla yağlanmayı düşünmüyorum şuanda 77,5 kiloyum 185 boy max 90 kiloya çıkarım. Definasyonda 75-77 inmeyi düşünüyorum tekrardan
178 boy hocam %10 şu an olsam kilo 90 kg gelir sağlam kürlerle 100 kg ye çıkmayı düşünüyorum %10 için 92-93 kg ile falan girerim ancak yağ oranını %3 e çekiyorlar çünkü

178 boy hocam %10 şu an olsam kilo 90 kg gelir sağlam kürlerle 100 kg ye çıkmayı düşünüyorum %10 için 92-93 kg ile falan girerim ancak yağ oranını %3 e çekiyorlar çünkü
Ah kürle ne kadar kolay oluyor yağ oranı :)
Biz de uğraşıp duralım

Ben %11 12 olan yağ oranımı %7 8e çekmeye çalışmaya üşeniyorum vereceğim kilo 4 kilo. 150 kiloluk adam yarışma planı yapıyor ciddi ciddi. Helal olsun mu diyim allah akıl fikir versin mi diyim ne desem bilemedim. En iyisi iyi bayramlar diyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ben %11 12 olan yağ oranımı %7 8e çekmeye çalışmaya üşeniyorum vereceğim kilo 4 kilo. 150 kiloluk adam yarışma planı yapıyor ciddi ciddi. Helal olsun mu diyim allah akıl fikir versin mi diyim ne desem bilemedim. En iyisi iyi bayramlar diyim.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2011 temmuzda vücudu toparlamak için fitness a gittim 2 ay sonra farklı bir salona yazıldım tanıdık bir yere ordaki tanıdığımı görünce tek hedefim onun gibi olmak oldu o günden sonra hedefim vücut geliştirme yarışmaları

Fotoğrafta hiç 150 kilo gibi durmuyorsun. Fotoğraf eski mi ?
fotoğraf 2012 ocak başında çekilme 95 kg 175 boy
orda yağ oranı yüzde 22 şu anda kilom 150.150 gram yağ oranım %38.1 boy 178
kilom tok karnına 150.0 geldi aç kaç gelir bilmiyorum
200 dk dan aşağı yürümüyorum bugün 290 dk yürüdüm 3.0 hızında
gücüm aynı 172.5 kg basabiliyorum

Son düzenleme:
fotoğraf 2012 ocak başında çekilme 95 kg 175 boy
orda yağ oranı yüzde 22 şu anda kilom 150.150 gram yağ oranım %38.1 boy 178
kilom tok karnına 150.0 geldi aç kaç gelir bilmiyorum
200 dk dan aşağı yürümüyorum bugün 290 dk yürüdüm 3.0 hızında
gücüm aynı 172.5 kg basabiliyorum
saatde 3 kilometre hız çok yavaş değil mi? Kilodan dolayı mı o kadar yavaş yürüyorsun? Bir de yağ oranını sağlıklı bir yerde ölçtürüyor musun? O kadar boya kiloya yüzde 22 yağ oranı az değil mi? Resimde kaslı gibi de durmuyorsun. Sıradan kilolu bir insan gibi duruyorsun. Ben 172 santim boya 70 kiloyum, yağ oranımın en az yüzde 20 olduğunu düşünüyorum zaten :D Bir ara paraya kıyıp vücut yağ oranımı diyetisyene ölçtürecem. 50 liraya ölçüyorlar :D

Son düzenleme:
Back
Yukarı