10 Kg

Öncelikle herkezem mrb aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır izliyorum...

Boyum:1.78
Kilom:79
biraz fazla gelişmişim dimi :lol:

10 kilo vermek istiyorum...

hafiften evde kendim çalışıyorum...

Çalışmam
Domp:40 tane kol başına 4 kg lik
Mekik:40+
Şınav:20

çalışmam böle...

bu arda hava atmak gibi olmasın..
okullar arası 13-18 yaş arası bilek güreşi turnuvalarında 1. liğim war :D

sabah:6.30 mısır gevreyi
öğlen:1:30 etli sebzeli kepek ekmekle yemek...
akşam:yine et,sebze,pilav ne warsa....

Dambılla şınavla kilo veremezsin..ne varsa yiyerekte kilo veremezsin..yemeği azalt antremanlara haftada 3 yada 4 gün yarım saat koşu ve bisiklet ekle kilo vermeye başlarsın dambılla kilo verilmezki. :)

Foruma hoşgeldin. Bir kere günde 3 öğünle zayıflayamazsın. Forumu özelliklede beslenme ve antreman bölümünü okursan bize bir şey soracağını sanmıyorum ;) Bu konudaki 4.mesaj işine yarayabilir.

sarc4stic dedi:
Foruma hoşgeldin. Bir kere günde 3 öğünle zayıflayamazsın. Forumu özelliklede beslenme ve antreman bölümünü okursan bize bir şey soracağını sanmıyorum ;) Bu konudaki 4.mesaj işine yarayabilir.
yardimlariniz icin tesekkurler...

bu arda dump o zayiflama anlaminda degil vucut gelistirmeyle ilgileniyorum anlaminda solmestm

bide acaba kac ogun yemeliyim son soum :lol:

XENOPHOBIA dedi:
sarc4stic dedi:

bu arda dump o zayiflama anlaminda degil vucut gelistirmeyle ilgileniyorum anlaminda solmestm

Linke bakmadın galiba orada yazıyor ;)

sarc4stic dedi:
XENOPHOBIA dedi:
sarc4stic dedi:

Linke bakmadın galiba orada yazıyor ;)
çok teşekkürler hocam yeni gördüm elinize sağlık :idea:

Back
Yukarı