Öncelikle herkezem mrb aranıza yeni katıldım forumu uzun zamandır izliyorum... Yaş:14 Boyum:1.78 Kilom:79 biraz fazla gelişmişim dimi :lol: 10 kilo vermek istiyorum... hafiften evde kendim çalışıyorum... Çalışmam Domp:40 tane kol başına 4 kg lik Mekik:40+ Şınav:20 çalışmam böle... bu arda hava atmak gibi olmasın.. okullar arası 13-18 yaş arası bilek güreşi turnuvalarında 1. liğim war sabah:6.30 mısır gevreyi öğlen:1:30 etli sebzeli kepek ekmekle yemek... akşam:yine et,sebze,pilav ne warsa....
Dambılla şınavla kilo veremezsin..ne varsa yiyerekte kilo veremezsin..yemeği azalt antremanlara haftada 3 yada 4 gün yarım saat koşu ve bisiklet ekle kilo vermeye başlarsın dambılla kilo verilmezki.
Foruma hoşgeldin. Bir kere günde 3 öğünle zayıflayamazsın. Forumu özelliklede beslenme ve antreman bölümünü okursan bize bir şey soracağını sanmıyorum Bu konudaki 4.mesaj işine yarayabilir.
yardimlariniz icin tesekkurler... bu arda dump o zayiflama anlaminda degil vucut gelistirmeyle ilgileniyorum anlaminda solmestm bide acaba kac ogun yemeliyim son soum :lol: