10 haftada plaj vucudu mümkünmü sizce biyerde okumuştum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Aslann
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tebrik ederim butun medeni arkadasları.

Kisisel olarak neden satasıyorsunuz? Insanın suratı vucudundan once kendi guzel olsun der bir sevdiğim buyuyum. ne haklıymıs.

İşte bunun gibi insanlar anlamaz böyle şeylerden tip falan önemli sanki ben zevk aldıgım için spor yapıyorum gelmiş bana diyor sende vucuda sar hee sarcam :)

Forum kurallarından.
9.4. Kişilere kullanıcı adları ile hitap ediniz
Kural; sokak ağzı-argo (usta,birader,kanka vb.) yada sözlük jargonu (panpa,hacım,vb) gibi durumlarda geçerli olup, aynı zamanda karşısındaki üyeye rahatsızlık verdiğinde yada tacizkar-kışkırtıcı durum oluşturduğunda uygulanacaktır. Günlük kullanımda geçen yada karşısındakine saygı amaçlı söylenmiş üstad,kardeşim hocam gibi art niyet taşımayan yada forumun seviyesini düşürmeyen kullanımlara izin verilecektir.
Forum yönetiminin üyelerin kullandıkları farklı hitap şekillerine müdahale hakkı saklıdır.Ayrıca yukarda bahsedilen saygı amaçlı hitap şekillerinin mesaj içinde alay etme,yargılama, ötekileştirme ya da herhangi bir şekilde art niyetli kullanılmaya çalışılması durumunda da yönetimin müdahale hakkı saklıdır.

Kural ihlali durumunda üye uyarı alır ve tekrarı halinde süreli uzaklaştırılır.

Dahası forum kurallarında mevcut :)

My 40 days Crazy Transformation STEROID FREE I Farid Berlin - YouTube

Beyler adam doğruysa 10 haftada değil 6 haftada plaja karizmatik girmiş :D

Ben inanmadım acıkcası. Olmussada bu genetikle alakalı herkesin olması imkansız . o zaman spor salonlarında her birbuck ayda cok iyi vucutlu insanlar gorurudunuz. buralarda yazmazdınız. Spor salonun supplementlerin bir anlamı kalmazdı. Bu kadar insan bu forumda olmazdı.

Gercege donme vakti geldi beyler bayanlar. Spor emek ister sabır ister sadakat ister. 42 gunde boyle seyler olmaz. 6 hafta 42 gun

Bende böyle yorumlarda bulunmak istemiyorum ama arkadaş arnold ve kız tavlamak istiyor :) gibi eziyor adam akilli yorum yapsin aslann i tanimiyorum ama bi tipine aynaya baksin şu cıkan lafa bakıyorum adamın tipe bakıyorum gülmemek elde değil

Bende böyle yorumlarda bulunmak istemiyorum ama arkadaş arnold ve kız tavlamak istiyor :) gibi eziyor adam akilli yorum yapsin aslann i tanimiyorum ama bi tipine aynaya baksin şu cıkan lafa bakıyorum adamın tipe bakıyorum gülmemek elde değil

konuyla benim alakam ne birader bi anlatsana benmi adamla dalga geçtim adam gibi oku şu yazıyı adamı deli etme anladınmı bunu o kafana sok

10 hafta sonra kıştayız kardeş.Kışın plaj vücudunu ne yapacaksın.Sen şimdiden bulka gir,mart gibi de definisyona girersin paşa paşa yaparsın daha hacimli bir şekilde plaj vücudunu.

10 hafta sonra kıştayız kardeş.Kışın plaj vücudunu ne yapacaksın.Sen şimdiden bulka gir,mart gibi de definisyona girersin paşa paşa yaparsın daha hacimli bir şekilde plaj vücudunu.

Dostum amacım zaten hacimli bi vucut degil yani hedefim asla arnold roniel colerman dogrumu yazdım bilmiyorum öyle olmak degil sadece zayıflarım hatları belli etmek kısacas fit bir vucut konu tartışma konusu başka bişey degil :D

kardes hayir sen değil o " kız tavlicak :) " yorumu yapan dalga geciyor ona diyorum ben sana bişi demedim..

Af edersin dostum özür dilerim sana atarlı davrandım gerçekten moreller sıfır bu aralar aslında takılıcak sorunlar degilde ister istemez takıyor insan o yüzden agresiflik var bide normal haldede sinirli birisiyim kalbini kırdıysam kusuruma bakmazsın :)

yok estf sorun değil bendede var o gerginlik valla acayip birşey

Aynen dostum beklenmedik bi anda en yakınındakine patlıyorsun birden yada gülerken mutluyken öyle fazla önemsenmecek bişey dahi olsa sinirleniyorsun kontrol etmeyi ögrenmek lazım maden bu şekilde gidiyoruz dimi :)

Back
Yukarı