10 Aylık GeLişim Öncesi ve Sonrası

GeLişme NasıL

• Total voters
    100
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet iyi dostum burada hekezi kendiyle kıyaslıyanlara aldırma iki makale okuyup bu konularda bilgilebilirler fakat okumuyorlar her vucut tipi aynı şekilde gelişcek diye birşey yok biri yavaş diğeri hızlı gelişebilir
Başarılar diliyorum yılmadan devam et 2 sene daha yaparsın bu sporu vaybe dersin neleri dert etmişim :) ( 2 yıl daha yaparsın dememdeki amaç 2 yıl sonra dahada iyi yere gelirsin sonra bırakırsın sporu anlamında değil :D )

yaşın 15 ve iyi kilo almışsın. Normalde 10 ay çalışmayı bir yetişkin yapsaydı ve senin verimi alsaydı boşuna 10 ay geçirmiş derdim ama bir ergen için bu böyle iyi.

bence gelişim tüm vücutta gitmelidir sende kanat patlamış estetik değil sanki 3-4 ay sabit program gitmiş sonra kanata oturmuş 10 ay çalışmış gibi duruyorsun, galiba kanat kasların çok çalışkan eleştirilere kulak asma yani as ama demoralize olma tüm kaslar fazlasıyla açılmış çok daha iyi bir vücuda sahip olmak için daima devam

Kötü yorumları hiç kafana takma sen daha 15 yaşındasın ve 20li yaşlara geldiğinde çok iyi bir vücuda sahip olacağına eminim eğer devam edersen..eksik yönlerin var ama bunu kapatabilirsin tabi ki..Başarılar..

Kanat gelişimin güzel olmuş.

Diğer vücut bölgelerine önem ver.

Ağır ve kısa çalış.

Uyku, Beslenme, Antrenman düzenini sık sık değiştir.

Uzun süreler kalma salonda ( 60 dk ve üzeri )

Protein ve Kalori alımını arttır.

Son olarak vazgeçme, pes etme, azimli ol.

BAŞARILAR

kimisi 10 ayda uçuyor kimisi 10 ayda yerinde sayıyo sakın yanlış anlama ama böyle olunca üzülüyorum malesef:(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı