10 Aylık GeLişim Öncesi ve Sonrası

GeLişme NasıL

• Total voters
    100
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
10 ay için çok vasat 2 aydır gidiyorum sennnkinden daha iyi bi kas kütlesi yaptım gercekten

Bence gayet iyi gidiyorsun

ilk fotoğrafla son fotoğrafta baya fark var bence gelişmemissin diyenler neye göre diyor çok
merak ediyorum
Moralimi yerine getirdin tesekkürler gelişmemişsin diyenlerinde eleştirilerine saygı duyuyorum.İlaçsız doğal bi şekilde elimizden geleni yapıyoruz...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 18:18 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 18:14 ----------

kol ölçünü yanlış almış olabilirmisin ?
Ben ölçsem belki hata yapabilirdim ama ne yazıkki hoca ölçtü.tesekkürler

Vücut tipine göre gelişmen başarılı bilhassa kanatlar.. Kolda da ölçüm yanlış değilse iyi bir artış olmuş, fakat yapılan süreye göre göğüslerde vasat bir gelişme olmuş.. Ayrıca yağlı bir vücuda sahip değilsin eğer hakkını vererek karın çalışsaydın fotoğraflarda six pack görebilirdik..

#Ama şu da bi gerçekki insan doyumsuzdur, göğüs süper olsa, trapez nerde peki muhabbeti olurdu :) Çalışmaya devam..

Gayet güzel bir vücut,yalnız 10 ay için biraz az gibi geldi bana göğüsüne yüklenmelisin bence. İyi çalışmalar.

ıyı gıdıyorsun daha ıyı olabılırdı tabıkı ama supp kullanmamıssın bu kadar supp gercekten etkılı bı faktor genelde mucıze beklemeyın fılan dıyorlar forumda ama gayet etkılı oluyor ben tek olcegın yanına amıno ekledım mesela kendım bıle sastım etkısıne ..

sonucda sporcu olmıcaksın hayatta daha onemlı seyler var hayatına sporu katmıssın bu yasta en guzelı bu arastıra arastıra daha ıyısı olur daha cok zamanın var

Bence 10 ayda daha fazla gelişebilirdin
Son programını detaylıca yazarsan yardım edebiliriz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı