10 Aylık GeLişim Öncesi ve Sonrası

GeLişme NasıL

• Total voters
    100
  • Poll closed .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba Arkadaslar ben 15 yasındayım 10 aydır body çalsıyorum.10 ay boyunca 2 3 ay düzensiz çalısmıstım.Ve kilo problemim çok vardı.10 ayda buraya kadar gelebildim.Yasıma göre vucudumun ii olduğunu düşünüyorum fakat hangi bölgelere ağırlık vermeliyim neler yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.İlk 3 Foto eski döneme aittir.

ÖLÇÜLER /21.01.12/

KOL:27

OMUZ:102

GÖĞÜS:82

BEL:74

KİLO:48

ÖLÇÜLER /25.11.12/

OMUZ:117

BEL:81

GÖĞÜS:97

KOL:35

KİLO:64

Eklentiler

• eski.jpg
    eski.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 2.366
  • eski1.jpg
    eski1.jpg
    51,9 KB · Görüntüleme: 2.415
  • eski2.jpg
    eski2.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 1.916
  • SANY0005.jpg
    SANY0005.jpg
    69,1 KB · Görüntüleme: 2.637
  • SANY0014.jpg
    SANY0014.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 2.209
  • SANY0019.jpg
    SANY0019.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 2.356
  • Vücut GeLiştirme.jpg
    Vücut GeLiştirme.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 2.294
  • SANY0024.jpg
    SANY0024.jpg
    59,8 KB · Görüntüleme: 2.328
  • Serdar...jpg
    Serdar...jpg
    144,2 KB · Görüntüleme: 2.223
Kanatlar hariç bence tatmin edici bir gelişim olmamış , programınızda yada beslenmenizde bir problem olabilir gözden geçirmeniz lazım bence , ama kanatlar bomba :)

Boyunuz kaç ?
Gözle görülür bir degişim olmuş özellikle de kanatlardan . Ama daha iyisi olabilirmiydi tabikide evet. Muhtemelen düzensiz beslenmeden dolayı böyle oldu beslenmenizi gözden geçirirseniz iyi olur .

kanatlarda bariz bir gelişme söz konusu beslenmeni düzenle 3 ana 3 ara öğün olarak yemek yemege calış uykunu düzenle minimum 8 saat uyu senn suanda uykuya cok ihtiyacın var yasın dolayısıyla. Bizim salonumuzda snn gibi genç kardeşlerimiz var hergun salona gelmek istiyolar daha hızlı kas yapacaklarını sanıyolar ancak dinlenmek cok önemli bir gün çalış bi gün dinlen. iyi çalışmalar

Boyunuz kaç ?
Gözle görülür bir degişim olmuş özellikle de kanatlardan . Ama daha iyisi olabilirmiydi tabikide evet. Muhtemelen düzensiz beslenmeden dolayı böyle oldu beslenmenizi gözden geçirirseniz iyi olur .
beslenmemde sorun vardı son 1 aydır sorun yok teşekkürler

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:14 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:11 ----------

bencede hiçbi gelişim olmamış gibi yani 3 aylık kas yapmışsın o kadar...
doğrudur yinede teşekkürler Sen yalovada hangi salona gidiyosun?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:22 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:14 ----------

Boyunuz kaç ?
174 teşekkürler

Son düzenleme:
ben sana reflex veya sahildeki salonu öneririm gerçekten bariz fark yapar .
ben yalovada bütün salonlarda çalıştım nerdeyse :)

Ooo kanatlar çok güzel.Önerim kahvaltına dikkat et.Ara öğünde de vücuduna yarar sağlayacak besinler tüket.

Salondan veya antrenmandan değil beslenmeden gelen bir sıkıntı var gibi.Bende forma gidiyorum Hakkı hocanın ilgisi yeter.Vücut tipin göz önünde bulundurulursa çokta kötü değil hacimlenmişsin.

bariz bir gelişim var tabiki özellikle kanatlarda kolda da çok iyi bir gelişim var şu anda kollarının çok iyi olduğu söylenemez fakat 8 cm hacim yapmışsın sonuçta göğüsler eksik gibi beslenmeni iyice düzene sokmanı öneririm başarılar...

Moralini bozma kanatların güzel gelişmiş kilo almışsında pek kas kütlesi olarak değil ama 5 kilo daha kendini gelişerek alırsan daha iyi olur devam et

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı