10 aylık aradan sonra başlama

Arkadaşlar selam 10 ay body yaptım Bronşit olmam sebebi ev taşıma v.s. diğer özel sebeplerden dolayı 3 ay ara verdim Şimdi tekrardan baslayacağım
İlk 2 ay evde çalısacağım sonra spor salonuna gideceğim

1. gün 75 sınav ve mekik
2. gün biceps 4 hareket 10 10 10 10 (toplam 160 hareket)
3. gün omuz 4 hareket 10 10 10 10 (topmalda 160 hareket)
4. gün triceps 4 hareket 10 10 10 10 (toplamda 160 hareket)
Her günün sonunda mutlaka bilek atacappım 10 x 10

Haftada 6 gün yapacağım
Sizce nasıl ?

haftada 6 gun cok bence yetersız bır program dinlenme yok 1 gununu sınav ve mekıkle geçirmen saçma altyapın vardır heralde 10 ayda yapmısındır sınav ve mekıklerle girmen yetersiz bence ilk 3-4 gun butun cuvut calıstır cok tekrar gır tricepsi omuz ve bıcepstren ayır triceps kasını fazla çalıstırmanı tafsıye etmem 160 hareketı anlamadım toplamda 160 tekrar mı ?
4 harekette fazla sıkı olsun 2 olsun benım gorusum.

günde 6 kere ama tek bölge
örnek
1 gün gögüs
2. gün ön kol
3. gün omuz
4. gün arka kol
bu 4 ü ev programı amaç işten sonra kendimi yormadan body yapmak 45 dk lık

Hafta sonu ise
cumartesi
gögüs ön kol
sırt - arka kol
haftasonları 2 saat body yaparım

Program kısaca böyle

haftada 2 çalış 1 dinlen 2 çalış 1 dinlen...tek bölge olsa bile vücut dinlenerek gelişir(kasların)

çok yüklenmek çok gelişim demek değildir...

ancak bunları yaparsan gelişşme olmayacakmıdır tabiki hayır..illaki boşa kürek çekmiş olmayacaksın..ama neden düzenli gitmek varken..yanlış gidesin ;)

evde gelişme salondakilere göre daha geç olur ancak iyi yada kötü sonuçta olur ..

kolay gelsin...

arkadaşlar sorunum şu 2 gün spor 1 gün dinlenme yapamıyorum günde işten sonra 2 bölgeyi çalıstırmak ağır geliyor
Bunun yerine hafta içleri sadece 1 bölge çalıstırsam (hafta içi 4 gün)
Hafta sonlarıda 2 bölge çalıstırsam nasıl olur diyorum özetel

evet dogru anlamassın
hafta içi evde 4 gün 2 dambıl ve bar ın la yapabileceğimm hareketlerle tek bölge çalısacağım
hafta sonu c.tes. ve pazar salonda çift bölge çalısacağım (bu antreman agır olacak)

Back
Yukarı