akin.eralp
Üye
Boyunuz kaç
Maşallah12.09.2017
Kısmet : )MaşallahEylül’de yarışıyor musun?
yarışma çok ayrı bir olay...herkes yarışamaz yarışsada başarılı olamaz...çok ciddi emek kan ter gözyaşı ister yarışma diyeti , yükleme , podyum o yüzden her kas yapan adamı bu havaya sokmayın...Bence yakında yarışmalara katılırsın o yolda ilerliyorsun![]()
2018 eylül genç erkekler -174cm türkiye 6. Furkan tunc.ilk yarışmam finale kalıp 6.oldum formumu begenmedigim için paylaşma istediği duymadım biraz küçümseyici yazmissin abicim sana ithafen yazma gereği duydum iyi forumlaryarışma çok ayrı bir olay...herkes yarışamaz yarışsada başarılı olamaz...çok ciddi emek kan ter gözyaşı ister yarışma diyeti , yükleme , podyum o yüzden her kas yapan adamı bu havaya sokmayın...
zaten müsabık olma deneyimini yaşamıssın, benim asıl hafiften taş attığım o soruyu soran arkadaşa idi , sen üstüne alınmışsın2018 eylül genç erkekler -174cm türkiye 6. Furkan tunc.ilk yarışmam finale kalıp 6.oldum formumu begenmedigim için paylaşma istediği duymadım biraz küçümseyici yazmissin abicim sana ithafen yazma gereği duydum iyi forumlar
Not:6 li pozda en sağdaki benim
dostum gereksiz polemiğe seninle girmicem ben 40 yaşında adamım bu saaten sonra gencecik bir sporcu üzerinden ne tür bir egoya sahip olabilirim ki...hayatımın şu son 4-5 senesinde o kadar çok salonlarda adam tanıdımkı gazı versen uzaya uçar. ayrıca bu sporda ego yapmadan ustalardan birşey kapan adamlar hep daha ileri gider...her kas yapan adam yarışamaz tezim hala geçerli bu işin içinde olanlarda emin ol böyle olduğunu bilir.kişinin başlığında ''her kas yapan adamı havaya sokmayın'' yazıp sana demedim demek de biraz komik oldu. çevir kazı yanmasın
tunç'a gelince ilk yarışmada finale kalmak çok iyi derece. tebrikler
Reis merhaba bende senin yaşında ilk defa definasyona giriyorum 16 yaşındayım neler önerirsinGüncel form 100 kg, bacağa ağırlık vermenin zamanı geldi de geçiyor.19 yaş bulk 85kg -21yas bulk formu 100kg