10 Ay - (1 Sene ara sonrası)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
594N2L.jpg
4mDp8G.jpg

Önceki resimlerinizde koysaydınız keske ama güzel gelişim programınızı yazarmsnz

LT28h cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inspired by zyzz :)

zyzztattoo3.jpg

sporu bırakma nedenim akneler yüzünden ( roaccutane tedavisi ) doktor tavsiyesi ile bırkamıştım

70 kilo başladım- şuan 82 kiloyum.

twinlab bcaa - california fitness amino likit - gainer olarak Dymatize kullandım

spora ilk başladığım hafta :

Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim

5.ay

9.ay

15dk geçtiği için düzenlemeyi yapamadım, spora başladığım fotomu ekledim (before)​

Son düzenleme:
Çok iyi kardeşim tebrik ederim sadece biraz kanatlar geride kalmis gibi sirt resmin olursa tabi daha iyi anlasilir onun disinda çok iyi gelisim

Roaccutane tedavisi ile sporun iliskisi varmi? Yada akneler ile sporun iliskis?
Vucut cok basarili.
Doktorum eklemlerde sorun yarabilir dedi ileride ciddi sorunlarla karşılaşmamak için risk almak istemedim açıkcası
- Hap zaten ciltte kuruluk yaptığı için arada burun kanaması bile yapıyordu ağır antreman giremezdim sanırım o halde

Kardesim bende roaccutane tedavisi görüyorum 5. Ayımdayım 1 ay kaldı kuruluk içindd zaten bu sporun getirdiği avantaj olan su var yeteri kadar su içtiğin taktirde o kadar kurutmuyor keske bırakmasaydın :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hayırlısı diyelim :)
Kardesim bende roaccutane tedavisi görüyorum 5. Ayımdayım 1 ay kaldı kuruluk içindd zaten bu sporun getirdiği avantaj olan su var yeteri kadar su içtiğin taktirde o kadar kurutmuyor keske bırakmasaydın :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Değerli üyemiz;
Başlığınız kilitlenip kapatılmıştır.

Kilitlenme Sebepleri :
- Fotoğraf ekleme kurallarına uyulmamıştır!

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı