Su anda bel çevrem 90 cm civarında ve uzun uğraşlar neticesinde, 118 cm den 10 ay gibi bir sürede 90 cme kadar düşürdüm. Yogun kardiolar ve 2 aylık ağırlık çalışması neticesinde ( ağırlık calısması öncesi kendi bedeni ağırlıgımla çalışıyordum)
Performans açısından cok formdayım, kas yapısı açısından hiç bir şekilde kaybım olmadı, zaten kas kütlesi fazla bir vücut yapısına sahip değildim.
Ancak artık tahmın edileceği gibi bayağı mesafe aldım.
Hedefim yazıldığı gibi yüzde 10-7 yağ seviyesini yakalamak.
Bunun için ilk defa diyet yapmayı dusunuyorum ve uygulamayı düşündüğüm beslenme programını paylaşıyorum sizinle.
Sabah kahvaltısı : yarım su bardağı haslanmıs pirinc + 3 tam yumurta + 2 kasık bal + limon suyu yada portakal suyu.
yaklasık 4 saat aradan sonra 1.5 kase yogurt 100 gram lor peyniri.
ortalama 2.5-3 saat sonra ise 50 gram yer fıstığı veya 50 gram fındık + yarım litre yağsız süt.
Antreman öncesi 100 gram tavuk.
antreman sonrası bir bardak meyva suyu + yogurt.
Gece yatarken yarım litre yağsız süt.
Uygulayacağım program bu şekilde.
Seker tüketimim neredeyse sıfır, 1 senedir cok az miktarlarda aldım. Cayımı şekersiz icerim ve beyaz unu ise uzun zamandır kullanmadım.
Amacım yağ kütlesini azaltmak oldugu icin ortalama karbohidrat ihtiyacımı 100 grama kadar çekmeyi dusunuyorum ve yararlı yağlarıda programa dahil etmeyi dusunuyorum.
Bu sayede bir enerji açığı oluşturarak yağların yanmasını sağlamaya çalışacağım.
saygılar.
Performans açısından cok formdayım, kas yapısı açısından hiç bir şekilde kaybım olmadı, zaten kas kütlesi fazla bir vücut yapısına sahip değildim.
Ancak artık tahmın edileceği gibi bayağı mesafe aldım.
Hedefim yazıldığı gibi yüzde 10-7 yağ seviyesini yakalamak.
Bunun için ilk defa diyet yapmayı dusunuyorum ve uygulamayı düşündüğüm beslenme programını paylaşıyorum sizinle.
Sabah kahvaltısı : yarım su bardağı haslanmıs pirinc + 3 tam yumurta + 2 kasık bal + limon suyu yada portakal suyu.
yaklasık 4 saat aradan sonra 1.5 kase yogurt 100 gram lor peyniri.
ortalama 2.5-3 saat sonra ise 50 gram yer fıstığı veya 50 gram fındık + yarım litre yağsız süt.
Antreman öncesi 100 gram tavuk.
antreman sonrası bir bardak meyva suyu + yogurt.
Gece yatarken yarım litre yağsız süt.
Uygulayacağım program bu şekilde.
Seker tüketimim neredeyse sıfır, 1 senedir cok az miktarlarda aldım. Cayımı şekersiz icerim ve beyaz unu ise uzun zamandır kullanmadım.
Amacım yağ kütlesini azaltmak oldugu icin ortalama karbohidrat ihtiyacımı 100 grama kadar çekmeyi dusunuyorum ve yararlı yağlarıda programa dahil etmeyi dusunuyorum.
Bu sayede bir enerji açığı oluşturarak yağların yanmasını sağlamaya çalışacağım.
saygılar.