1 Yıllık Vücut Geliştirme [ EKTOMORF ]

♛ Merhaba Dostlarım Ben Berkay Yücel ♛ İnsagram; https://www.instagram.com/berkayyucelll/?hl=tr
➵ 1 Yıllık Vücut Değişimimi Sizlerle Paylaşicam Vücut Halen İstiyor Boy 1 86 ツ
↝ İLK BAŞLADIĞIM KİLO - 51
↝ 1 YIL SÜREDE - 83 KG ULAŞTIM ! ( Halen Clean Bulktayım Yılın 12 Ayı )
↝ Ektomorf Kardeşlerime Tavsiyem Sağlam Beslenin , Ağır Calışın Kısa Sürsün , Okulunuza İşinize Yemek Goturun , Kimseyi Takmayın , Hareketi Doğru Yap
☾★ Cabala , Ugraş , Emek Ver , Fedakarlık Goster , Beslen , Aslan Gibi Calış , Bebek Gibi Uyu ☾★
---> Sürekli 4 /4 Lük beslenemiyordum Cebimde Para olmadığı günlerde oluyordu , ama hicbirşey yapmama o salona girmeme engel değildi , Motivasyonumun düşük olduğu gün coktu üstesinden gelmezseniz kaybeden siz olursunuz. Unutmayın İnsanların nE Düşündüğünü Onemserseniz bir yere varamazsınız baksana Dostum Paramparcayım -- ZYZZ -
Q2r2Rj.jpg
1 Ay

----------------------------------------------------------------

WDMDZ4.jpg
3 AY

VDqDVB.jpg
10 AY

g63650.jpg
12 AY

Son düzenleme:
@igormami Teşekkürler Aynen full clean bulktayım , Berkay Türkkan Hocamız Gibi Boy vs Onunla Aynı Bakalım neler Olcak <3[DOUBLEPOST=1539889759][/DOUBLEPOST]@gkc7 Teşekkürler Calışmaya Devam Hepimiz Sağlamız <3

@xdogukanx İlk 8 ay Cift Bolge İlerledim , 4 Ay Hacim İcin Tek Bolge Yaptim , Yani Yazın Tek Bolge Yaptım Şuan Tekrar Cift Bolgeye Dondum Şu Şekil
Programım 19 eylül bitiş 19 Kasım

PAZARTESİ - GOGUS ARKA KOL
Gogus > Ust gogus - üst fly dumbell - dumbell bench - cablo fly
Arka > düz halat - Dumbell Yukarı - serbest dips kilo ile bacak üstüme koy

SALI - Sırt Bicesp
Sırt > deadlif , tbar row , dumbell row , v cablo bar sırta cekiş
Biceps > barbell curl - dumbell row oturarak - hammer cablo

CARSAMBA - BACAK Karın
Squat , askeri yuruyus , leggpres , extesin , arka bacak

Perşembe - Omuz Karın
Military press , dumbell pres, yana acış , z bar ile on omuz , arka omuz cablo - 4 tane Karın harketi ağırlık olcak !

CUMA - GOGUS ARKA KOL ?? BAŞA !!
Gogus > Ust gogus - üst fly dumbell - dumbell bench - cablo fly
Arka > Cift halat - Dumbell Yukarı - kilo al yat kalk dips

Arka Kol eksik buluyorum on kolda ekliyebilirim

- HACİM : 4 SET 12 - 10 TEKAR
- DEFİNE : 5 SET : 9 - 12 TEKRAR.

- HARKETLERİ BİRBİRİ İLE DEĞİŞTİRİN
8 HAFTA SONRA.

Gayet iyi program. Bende 1 sene çift bölge ilerledim bugün haftada 5 gün tek bolge sistemine başlıyorum bakalım nasil olucak :)

♛ Merhaba Dostlarım Ben Berkay Yücel ♛ İnsagram; https://www.instagram.com/berkayyucelll/?hl=tr
➵ 1 Yıllık Vücut Değişimimi Sizlerle Paylaşicam Vücut Halen İstiyor Boy 1 86 ツ
↝ İLK BAŞLADIĞIM KİLO - 51
↝ 1 YIL SÜREDE - 83 KG ULAŞTIM ! ( Halen Clean Bulktayım Yılın 12 Ayı )
↝ Ektomorf Kardeşlerime Tavsiyem Sağlam Beslenin , Ağır Calışın Kısa Sürsün , Okulunuza İşinize Yemek Goturun , Kimseyi Takmayın , Hareketi Doğru Yap
☾★ Cabala , Ugraş , Emek Ver , Fedakarlık Goster , Beslen , Aslan Gibi Calış , Bebek Gibi Uyu ☾★
---> Sürekli 4 /4 Lük beslenemiyordum Cebimde Para olmadığı günlerde oluyordu , ama hicbirşey yapmama o salona girmeme engel değildi , Motivasyonumun düşük olduğu gün coktu üstesinden gelmezseniz kaybeden siz olursunuz. Unutmayın İnsanların nE Düşündüğünü Onemserseniz bir yere varamazsınız baksana Dostum Paramparcayım -- ZYZZ -
Q2r2Rj.jpg
1 Ay

WDMDZ4.jpg
3 AY

VDqDVB.jpg
10 AY

g63650.jpg
12 AY
forum mesajından cok reklam kapmanyası gibi olmuş...dostum instagram fenomeni olmak istiyorsan yanlış yerdesin :) ama genel olarak gelişimin güzel böyle devam et önemli olan beslenme sürekli yüklemen gerekir.

Dostum tek bölge antrenmanini deniyorum gerçekten çift bolgeden daha iyi verim aldim. Cok daha iyi yogunlasabiliyorum özellikle kollarda güzel bir gelişme yakaladim. Sende bence tek bölge devam edebilirsin

@xdogukanx cift bolge devam edelim biraz daha zamanı var , oylede bolgeler cok dinleniyor ama yapilmasida gerek kendini tanıyacaksın işte boyle denemekten zarar gelmez 3 ay sonra degisirsin tek bolge asktir ya ahaha

Back
Yukarı