1 Yıllık Kas Kütlesi ve Definasyon

Tabi ki arkadaşın eksiklikleri olabilir.... Ama dendiği gibi Slim Fit tarzı isteniyosa bundan iyisi olamaz... Eğer bir VG ci değiilsen ideal bu vücut.... bunun üzerine ben olsam parçalamaya giderdim, eğer daha fazla hacim istemiyosan küçük ağırlık çok tekrar ile paramparça et vücudu.... her ne kadar önce kendin için de yapıyo olsan bu vücut kızlar için en ideali ;)
tebrik ederim

Güzel gelişim tebrikler yağ oranını söyler misin?

Definasyona erken girmişsin gibi geldi ama fit ve estetik bir görüntü olmuş tebrikler. 2 sorum olacak ;
-Definasyon öncesi ve sonrası kol ölçüsü ve kilo ?
-Definasyon süresi ?

tebrikler güzel vücut ancak 1 senelik bir çalışmaya göre göründüğü kadarıyla hacim anlamında hiç değişim yok sadece parçalanmış ve yağ oranı azalmış.biraz hacim yapsan 10 numara olur yine de güzel vücut :)

Aradaki fark 1 yıllık değil 1 aylık fark olmalıydı,gelişim olmuş ama 1 yıllık çalışma için fazlaca yetersiz,altında nedenler ara 1 yılda çok çok daha fazla gelişim görmek isterdim ama vücudun genel olarak iyi

1 yil icin yavas ilerleme diyebilirim acikcasi 5 ayda bu hale gelmelisin, cunku eski halinde asiri yagli ve bulk halde degil , fakat tahminime gore winstrol kokuyosun biraz :)

çok iyi tebrikler, arkadaşlar ben de foto eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum nedeni nedir acaba? bunu burda yazmak istemezdim ama acemiyim bu forumda k.bakmayın[DOUBLEPOST=1388085229][/DOUBLEPOST]en büyük gelişimi sırt ve kanatta göstermişsin, diğer bölgeler hemen hemen aynı

çok iyi tebrikler, arkadaşlar ben de foto eklemek istiyorum ama ekleyemiyorum nedeni nedir acaba? bunu burda yazmak istemezdim ama acemiyim bu forumda k.bakmayın[DOUBLEPOST=1388085229][/DOUBLEPOST]en büyük gelişimi sırt ve kanatta göstermişsin, diğer bölgeler hemen hemen aynı
mesaj kutusunun 18. bölümünde(smiley'in iki yanı)nda medya işareti var ona tıkla, medya(resim) linkini yapiştir.

İyi forumlar, 1 yıllık çalışmamı sizlerle paylaşmak istiyorum. Kas kütlesi ve definasyonu bir arada götürmek istediğim 1 yılın gerisinde kaldım. Ve sonuçlarından memnun kaldım, tabiki amacım yağ oranımı biraz daha düşürerek kas kütlesini artırmak.

Supplement takvityesini sadece son 3 haftadır alıyorum. O da "Weider Premium Whey". Bu zamana kadar hiçbir supplement kullanmadım.

Yorumlarınızı bekliyorum :)

nd7n.jpg
Kardeşim seni vine da takip ediyoruz .Başarının devamını diliyorum

işte bunun biraz daha hacimlisi hayalimdeki vücut :D

1 senede gayet iyi sonuc almıssın tebrıkler,,

Definasyon nedir biri link atsin anliyim girmedeki amac ne girio napiyoruz felan ayrintili anlatım yapabilirmi biri

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı