Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
siz ne diyosunuz ya süper gelişim diyen bilene var 1 sene lik çalışmaya benziyomu hiç bu alla allaa ben 6 ayda yaptım bu vücudun daha iyisini !
heralde fazla yuklenmedın sure ve gelısım hakkında yazıyorum yoksa vucut ıyı bıraz gogus eksık geldı bana .. ben 3 ayda snn 1 yıllık resmdekı halıne yaklastım dyebılırım ılk halım snn aynısı hatta buraya 6 ayda resım eklıcem ılk halımın resmı yok senn kını ornek olarak kullanabılırmıyım![]()
Öncelikle Olumlu Olumsuz herkese yorumlarınız için teşekkür ederim.
22 Eylül 2012'de sağ kolum (Humerus kemiği) bilek güreşi yaparken kırıldı. bu nedenle spora ara vermek zorunda kaldım. normalde hergün girdiğim bu foruma o günden sonra ilk defa bugün giriyorum. Vücuttan eser kalmadı. Psikolojik olarak dibe vurmuş durumdayım.
Herşeye sıfırdan başlıcam, herşeye rağmen pes etmicem. eskisinden daha iyi olması için elimden geleni yapıcam. benim için berbat geçen bu 5 ay içinde şunu anladım ki arkadaşlar, hayatta sağlıktan öte önemli olan hiç birşey yok, olmamalı. ileride keşke dememek için sağlığınıza dikkat edin, kendinizi aşırı zorlayacak ve en önemlisi bilinçsiz hareketler yapmayın. 1 almak isterken 100 kaybediyorsunuz.
Herkese hayırlı geceler dilerim.