vücut fit duruyor ama göğüse çok önem vermelisin.Göğüs geri kalmış
tşk ler. dikkate alıcam.
Beliniz yağlı falanda değil öyle yorum yapmışlar ama ortada alınan 12 kilo var sonuçta az da olsa olucak.Öncekine vücuduna göre çok çok iyisin.Çizgini değiştirme bence.Allah yardımcın olsun.
ilk resimlerime baktıgımda hiçbir zaman inanmışlıgımı kaybetmedim.
herkes bilirki bu spor azim ve disiplinle meyvelerine veren bir dal. yorumunuz için tşk ederim.
Eski fotoğraflarına bakacak olursak bence 1 yılda yapabileceğinin en iyisini yapmış, diğer bölgelerine göre göğsün biraz eksik kalmış, ama oda dediğim gibi diğer bölgelerine göre
tşk ederim yorumlarınız için konuda göğüs çok büyük oranla eksik olduğu belirtilmiş. forumu biraz daha araştırığ alternatif çalışma programı yazmayı düşünüyorum kendime.
az daha çalışsan fitness tarzı bi vücut olur bilek çalışmanı tavsiye ederim bir de mide bölümüne yüklen ve bel çalış
tşk ederim. bel ve mide son 2 ay'da belirginleşmeye başladı. bu yüzden mevcut programıma devam etmeyi düşünüyorum.
karınları belırgınlestır
gogus kasları bence erkegın dogasına aykırı
boyle kalsın .
tşk.ler
bencede göğüs'mü bel mide 'mi dersen bende karın kasları derim. tabi göğüs kaslarıda göze hoş gelecek oranda olması şartıyla. ama genetik olarak sanırım göğüs kısmım eksik kaldı.
Ben 3 ayda senin 1 yılda yaptığın vücudu yaptım demek arkadaşın emeğine büyük bir saygısızlıktır...Arkadaşın istediği vücudu yada hedefini bilmeden böyle gereksiz yorumlar yapma birde herkesin genetiği bir değildir.Arkadaşımızın vücudu az ama uzun vadeli gelişen bir vücut tipi olabilir.Belki seninki'de birden patlama yapıp sonrada gelişme hızı düşecek bir vücut tipi olabilir... Sen yorumlara kafanı yorma kardeşim çalışmana aynı hızda devam et asıl kıskanılması gereken konu 1 yılda yapılmış vücut'dan ziyade 1 yıl boyunca bu spora aralıksız düzenli devam etmendir.
kaan yorumun için teşekkür ederim.
insanoğlu ne yapmaya çalıştığını hiç bir zaman anlaşılmamıştır.
bu kişinin yazmış olduğu bu yorumla eline ne geçtiğini hiç kimse anlamamıştır.
Ki ben vücudumun 1 yılda, olması gerekenden eksik olduğunu biliyorum.
ama gelişmede olduğunada inanıyorum.
bu arkadaş şeytan taşlar gibi yorum yapmış.
vücudum eksik evet. ama ben bu 1 yıl önce haftada 6 gün işe gidiyorum.
sabah 8:30 'da çıkıp akşam 20:00 'da evde oluyorum yemek yiyip saaat 21:30 ile 22:30 arasında spor yapıp eve gelip yatıyorum.
bu 1 yıl boyunca bu şekilde oldu.
evet eksik olabilir ama hiç bir zaman moralimi bozmadım.
bu sporuda bırakmıyda düşünmüyorum.
yani demek istediğim bu şekilde yazılan terbiyesizce yorumlara aldırış etmedim, etsem bu noktada olmazdım.
yorumun için tekrar teşekkürler.