Bordo Mavi | 61
Üye
Merhaba;
Yaş 23. Kilo 77.0 Boy 1.79

Uploaded with ImageShack.us
Yaş 23. Kilo 77.0 Boy 1.79

Uploaded with ImageShack.us
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
bence bilek ve bisep+ çoz azda göğüs
tebrikler çok hoş olmuş
Bana göre göğüse yüklenmen gerek . Başarılar
Karın ve göğüs bence. Ama ankete karın olarak verdım. Illa kı karın kasların vardır ama bıraz yağ oldugu ıcın pek belırgın degıl sanırsam, karnı ve göğüsü biraz geliştirirsen tamamdır..
Benim ilgimi çeken nokta BB'ya başlamadan önce belinizde hiç yağ yok gibi birşey . Ama Hacimlendikten sonra Bel yanlarınızda yağlanma oluşmuş . Sanırım burda beslenme hatan var .
- 1 Yıla göre yeterlimi ? değil . Ama tam olarak açıklamamışssınız spor yaşantınızı . Herhangi bir sakatlık , ara verme , veya ,iyi beslenme imkanı olmama vb. şeyler varmı bilemiyorum .
1 yıla göre çok ama çok az bir gelişim. Moralini bozmak istemezdim ama bu şekilde gidersen 1 sene dahada çalışsan bi yere varamazsınForumu iyi araştır kolay gelsin..
Belini inceltmeye çalış biraz. Ve kanat çalışmanı öneririm. Diğer bölgeleride hacimlendir tabi.
Ama güzel bir görüntü yakalamışsın. Omuzları beğendim.![]()
Gelişim iyi güzel olmuş dedim fotoğraflara baktığımda ama 1 yılı okuyunca , 1 yıla göre az ama vücut iyi derim ben.
iyi gelişim tebrikler.(sırt pozu koyulmadan Ankette sırt oylaması üyeleri deneme amaçlı konulmuş olsa gerek)
1 yıla göre az ama bana göre çok hoş bi vücud yani fit vücud kelimesinin hakkını vermişsin)
Bir İnsanı 1 yıla göre Az Yok aman Olmamış. Yok 1 yıla Göre Acayip manyak Olmuş uff Süper diye eleştirmeden önce bir düşünmenizi öneririm. Kimsenin Vücudu - Metabolizması - Beslenme Biçimi - Dinlenme biçimi - Yaşantısı ve İmkanları bir değildir. Adam inşa etmeye 0 dan başlamış direk... Başlangıç kilosunu bilmiyorum arkadaşın fakat kemiklerinden hafif anladığıma göre Ekto-Mezo karışımı bir vücuda sahip ve 1 yılda Olması gerektiğinden birazcık daha az gelişmiş. Yani 1 yıllık değilde 9 aylık gibi duruyor. Göğsü birazcık sallamış arkadaş Anlaşılan bol bol kollara ve omuzlara yüklenmiş![]()
bicesp+göğüs gerisi iyi karına gerek yok
bence goguse agırlık ver hacim alması lazım
göğüs eksik kalmış bel çok kalın