1 yıldır

asdemr

Üye
Yaklasık olarak 1 yıldır bu sporu yapiyorum ancak gecen kıs donemi 85 kiloya kadar dusmeme ragmen, bugune kadar tekrar kilo aldim 95 kilo oldum ancak birturlu sekillenemiyorum bencde 60 i rahat basiyorum ama gobegim birturlu gitmiyor oyle abur cubur merakim yoktur yememde bu asamada beni yonlendirebilirmisininiz ne yapiyim olculerimi asagida yazacagim lutfen yardimci olun lutfen nerede yanlis yapiyorum bir beslenme programi verebilirmisiniz .
Boy:185
Kilo:95

Şimdi 185 e 95 öle abartı bir fazlalık degil ama kas kütlesi ve yağ oranıda örnmli 1 yıldır yapan birisi normalde o kilolarda bench press i 60 olması ama gelisiminin fotoğraflarını suanki halini atarsan daha iyi yardımcı olabiliriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben fotolari atarim ama genede soyle soleyim beslenmemde hiç bir sıkıntı yok protein alimina dikkat ediyorum biraz uyku sorunu var antramanlarimin hakkini v3riyprum lakin bir türlü şekillenemiyorum kas kutlemi artiramiyorum evet yagli oldugumu tahmin ediyorum.ama bu yagdan kurtulmak icin agirlik calismasi sonrasi 20 dk kaardiyo yapiyorum muhtemelen kardiyyo daha da artirmam gerekecek sanirim.
Herhalde bu durumda zayiflamaya gitmem dogrumu yada kilomu bu sekilde tutup daha sonra definasyon yapmam mi iyi olur bilemiyorum.bilgi verebiliisiniz bu konu hakkinda.

Fazla kalori aliyor olabilirim kortizol oldugunu sanmiyorum bencde 60 giriyorum sguat ayni sekilde acaba diyorum programda mi sorun var az kilo cok tekrar mi girsem su anda 3x12 setli program giriyorum agir kilo 3 set
Amacim yag yakmak vucut kas kutlesini artirarak vucudumu sekle girmesini saglamak

tmm şimdi sana tavsiyeler vericem bunları harfiyen yap bende yaptım çünkü diyet olarak ketojenik diyet yap ama carp up vede ant sonrası şeker tüketme forumda bunla ilgili makale var bide laktat çalışması yap onuda kas ve kuvvet sitesinde bulursun haftada 2 günde 30 dk yokuş çık koşu bandında yürüyerek yap onuda günlük kaloriyide 500 kcal kıs her hafta 250 kcal daha kıs bunları yap o göbek gitmesse bende bişey bilmiom

Eyvallah saoalsin kardesim birde yag yakma durumunda program nasil olmali cok tekrar mi az tekrar agır kilo mu tercih etmeliyim

Seni HIIT Kardiyoya davet ediyorum.

Back
Yukarı