cengiizzzzz
Üye
arkadaslar ben 1.85 e 85 kiloyum yağ oranım %16. bu kiloya 110 dan düştüğüm için sadece göbekte ciddi yağlanma var tabi sarkmayla beraber,birazda kalca civarında var kanguru gibi bişey oldum=).yaklaşık 6-7 aydır haftada 3 gün ağırlık antremanı öncesindede 15 dakika kardiyo yapıyorum. diyetimde su sekilde;
sabah; 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt
öğle okulda yiyorum: tahminen 900 kalorilik bi yemek
akşam saat 6 gibi: 300 gr tavuk göğsü 3 dilim ekmek.yoğurt
göbekte yağ kalmaması için yağ oranımı yüzde 10 12 lere çekmek gerek biliyorum,ancak neredeyse 1 yıldır hep aynı kilodayım.biraz kas kitlem arttı sadece.tıp 5.sınıf olduğum için kardiyoyu artırınca bu kez yorgunluktan ders çalışamıyorum,diyeti azaltıncada aynı şekilde ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum beyler bu okul bitene kadar böyle göbeklimi kalıcam ben?
sabah; 3 yumurta beyazı 1 tam yumurta 1 dilim ekmek ve 1 bardak süt
öğle okulda yiyorum: tahminen 900 kalorilik bi yemek
akşam saat 6 gibi: 300 gr tavuk göğsü 3 dilim ekmek.yoğurt
göbekte yağ kalmaması için yağ oranımı yüzde 10 12 lere çekmek gerek biliyorum,ancak neredeyse 1 yıldır hep aynı kilodayım.biraz kas kitlem arttı sadece.tıp 5.sınıf olduğum için kardiyoyu artırınca bu kez yorgunluktan ders çalışamıyorum,diyeti azaltıncada aynı şekilde ders çalışma konusunda sıkıntı çekiyorum beyler bu okul bitene kadar böyle göbeklimi kalıcam ben?