1 yıldır boyum uzamıyor...

Arkadaşlar 16 yaşındayım boyum 1.70 yaklaşık 5 ay kadar fitness yaptım çokda ağır kaldırmadım ve aradan 1 yıl geçti fitness yapmaya başladığımdan beri boyum yarım cm bile uzamadı iyide besleniyorum süt içiyorum barfiks demirinde sallanıyorum ama boyum bir türlü uzamıyor yaşıtlarımdan küçük gösteriyorum omuzlarım dar acil nasıl büyüyebilirim çok dert oldu içim lütfen ilgilenin

suan 19.5 yasındayım 170 boya sahibim 16dan beri de hiç uzamadım,umurumda da degil.senin de olmamalı :)

Yaşıtlarımdan 2 yaş küçük gösteriyorum bunun bir çaresi yokmu steroid basmayı bile düşündüm sırf bu yüzden büyüyebilmek için..

forumda yazmışlardı röntgen çekip boyunun daha fazla uzayıp uzayamayacağını söylüyordu doktorlar sanırım ama ne kadar doğru bilmiyorum

barfiks demirine ters asılabilirsen asıl ama dikkatli ve kontrollü yap yerçekimini azaltman gerek zıplamak vs gibi tabi beslenmenede dikkat et

sana tavsiyem doktora gitme oraya gittiğinde uzamassın derse eğer ilerde keşke şunu yapmadım vs diye pişman olucaksın çabala bende 16 yaşımdayım elimden geleni yapıyorum gerçekçi olalım estetik bir vücudunuz olabilir ama eğer iyi bir boyunuz yoksa 4 4'lük fizik olmuyor .

Bende kendimi tam anlamıyla fitnessa vermek istiyorum ama boy olmadiktan sonra bi anlamı olmuyor 3-5 cm bile uzasam bana yeter

Back
Yukarı