• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 yılık sporcu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ulasmen

Üye
ben de 1 yıldır bu sporla ugrasıorum ara vermedim ve 55 kg den 78 kg ye cıktım su fotolar 1 ay once cekildi ve 1ay dırda dşyetteyim hocama tesekkurler kubilay hocama :D

Eklentiler

• Photo-0024.jpg
    Photo-0024.jpg
    159,1 KB · Görüntüleme: 883
  • 2131321.jpg
    2131321.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 891
  • 15258787.jpg
    15258787.jpg
    53,1 KB · Görüntüleme: 866
  • 15257780.jpg
    15257780.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 783
Dada değişik pozlar gerekli önden düz duruş ve sırt pozunu eklersen daha faydalı olur, vücut ölçülerini beslenme programını ve diyet programını eklersen daha geniş yorumlar yapılabilir, fakat 1 yılda fazla bir gelişme sağlayamamışsın,bunun sebebide düzensiz antrenmandan kaynaklanabilir, ama eskiyi oranla baya bir yol katetmişsin, Başarılar.....

belirli bir diyetim yok 1 aydır hafif bir diyetteyim ama bu resimler 1 ay oncesinin su anda 77 kg yim orda 82 kgydim olculerimse kol 37.5 antremansız gogus 113 omuz 121 bel 78 bacak 59 yanlız gogusu pozsuz olctum yani duz durus halinde ve 1 yıl oncesine ait cıplak 1 tne resmim vr am su ana ait sırt pozu falan ekleyebilirim

belirli bir diyetim yok 1 aydır hafif bir diyetteyim ama bu resimler 1 ay oncesinin su anda 77 kg yim orda 82 kgydim olculerimse kol 37.5 antremansız gogus 113 omuz 121 bel 78 bacak 59 yanlız gogusu pozsuz olctum yani duz durus halinde ve 1 yıl oncesine ait cıplak 1 tne resmim vr am su ana ait sırt pozu falan ekleyebilirim
Yaş;
Boy:
Kilo:
Göğüs:
Kol:
Omuz:
Bacak:
Bel:
Yağ oranını: Ölçülerini vs. bu şekilde belirtirsen diğer üyeler açısından okunması daha kolay olacaktır..
Kullandığın supplementler varsa ekleyebilirsin..
Antrenman ve beslenme programınıda eklersen daha faydalı olur..
Bir an önce resim ekleme kurallarını okuyup resimlerini eklemen gerekli, yoksa site yöneticileri konuyu kilitleyebilirler;)

Yaş;17
Boy:175
Kilo:77
Göğüs:113
Kol:37.5
Omuz:121
Bacak:59
Bel:78
Yağ oranını:tam olarak bilmemekle beraber yaklasık %15 16 civarında die dusunuorum bu arada bu son halimin resimleri daha oncede belirttigim gibi 1ay oncesinde diyetim yoktu 1 yıl boyunca bol bol protein aldım gunluk en z 6 yumurta yedim amino 9000 kullandım 600 tablt 2 adet progainer kullandım
antremanımı yazayım
6 aydır girdigim ntreman
ilk 1 ay 4*10 luk bi calısmayl basladım sonrasında
2. ay antremnlrım gogus sırt ve omuz kol olarak ayrıldı 4 ay kadar bu sekilde calıstım sımdı 6 ay kdr dırda
4*6 seklinde calısıorum
pzts:gogus-pazu
bench press
incline bnch pres
incline dumbel
fly yatarak
pullover
dips
biceps
barbell curl
dumbell curl
scut curl
salı:baldır
4*12 biciminde
leg ext.
leg curl
squat
hack squat
carsamb off
persembe:omuz arka kol4*6
militray pres oncen kldırma
behind neck pres enseden kaldırma
yana acıs laterial raise
dik sehpada dumbel sıkıstırma
ark omu ıcın egilerek yana acıs
arka kol
push down
frenc triceps tk dumbel enseden kaldırma
alına press benchde duz sehpa
cuma off
cumartesi sırt 4*6
wide grip onbe ve arkaya
bent over barbel roving
testere
ters mekik 4*15
mide haftda 3 gun 3*15
leg raise
crunch abdominal machine

bence 1 yılın pek verimli olmamış...çalışmalarında nizami yapmaya önem ver....beslenmene dikkat etmemişisn sanki.....daha dikkatli çalışmaya özen göster...

iide 20 kg den daha fazla aldım ve cok fazla yagda yok 27 kolla basladım 37.5 kol gelio nesi kotu onuda anlatında bilelim

yaa bana 1 yılın verimli gecmemiş diosunuzda sebebinide yazsanız sevince 20 klilodan fazla aldım kol 27 cm den 37.5 ga cıktı daha ne yapcaktım fazla yagda yok ben size midemin rfesminide koyayım daha nasıl olacak bnen anlamadım ilk resim 1 yıl onceki halim diger 3 sonraki hali

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı