• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

1 senelik sıkı çalışmanın sonucu.. Sizce nasıl ?

Kardes kanat cikmis goguslere daha hacim lazim genel olarak 1 yilda hacim anlaminda verimsiz olmus tabi eski halini gormedim kusura bakma kilo ve eski yeni olculeri paylasirsan daha iyi yorum yapilabilir

boyum 1.85 şuan ki kilom 70, başladığımda 53 kiloydum

Sanırım bi ara takıldığım salonda antrenman yapıyorsun(x-form) Salona ilk başladığında gerçekten çok çelimsizdin baya bi gelişme kaydetmişsin özellikle göğüs gelişimin çok iyi. Midede ve sırt kaslarında çok iyi durumda. İlk fotoda omuz başların pek yeterli durmuyor ama son fotoda iyi görünüyorlar sanırım antrenman sonrası çekilmiş bir fotoğraf. Biceps ve ön omuza biraz daha önem vermeni tavsiye ederim. Tevbrikler. Başarılar..

yaşına göre gayet fit bir vücut sporu bırakmadan devam edersen 2 yıl içersinde çok daha iyi yerlere gelirsin.

Normalde dik duruyorum sadece karın kaslarımın belli olması için kendimi sıktım[DOUBLEPOST=1391624345][/DOUBLEPOST]
10 kilo alsan mükemmel bir vücut olur
Bi zamanlar çabalarım bu yöndeydi ama başaramadım ilk başladığım zamana nazaran 10 - 15 kilo aldım. Şimdilerdeyse kas kütlesini arttırarak kilo elde etmeye çalışıyorum[DOUBLEPOST=1391624609][/DOUBLEPOST]
Sanırım bi ara takıldığım salonda antrenman yapıyorsun(x-form) Salona ilk başladığında gerçekten çok çelimsizdin baya bi gelişme kaydetmişsin özellikle göğüs gelişimin çok iyi. Midede ve sırt kaslarında çok iyi durumda. İlk fotoda omuz başların pek yeterli durmuyor ama son fotoda iyi görünüyorlar sanırım antrenman sonrası çekilmiş bir fotoğraf. Biceps ve ön omuza biraz daha önem vermeni tavsiye ederim. Tevbrikler. Başarılar..
Evet x formdayım. Aynen öyle salona ilk başladağımda çok çelimsizdim. Göğüslerim german volume sayesinde bu hale geldiler, evet son fotoğraf antreman sonrası. Ön omuz için nasıl bi tavsiyede bulanabilirsin ?

Son düzenleme:
Kanat ve gogus baya gelismis
17 kilo almissin bence gayet basarili kol ve omuzlara yuklenmen lazim resimlerden anladigim kadariyla

Kanat ve gogus baya gelismis
17 kilo almissin bence gayet basarili kol ve omuzlara yuklenmen lazim resimlerden anladigim kadariyla
Aslında ben kanatlarımı yetersiz buluyorum aynı zamanda arka kolumuda yetersiz buluyorum. Tavsiye için teşekkür ederim

Ön omuz özellikle göğüs gününde baya yıpranıyor ben genelde tek hareket giriyorum ve gelişim için yeterli oluyor. Fazla yıpratıyorsan gelişim yavaşlayabilir. Barbell Front Raise hareketini önerebilirim.

kardeş 1 sene boyunca o kol en az 37 36 olması gerekirdi
Bunun için beslenme gerekli ki ben bu yönden biraz eksiğim onun dışında çalıştığım yeri bilen bilir hocalardan fazla destek gördüğün bir yer değil başkalarından öğrenmen gereken bir yer takdir edersin ki buda biraz zaman alır

Bunun için beslenme gerekli ki ben bu yönden biraz eksiğim onun dışında çalıştığım yeri bilen bilir hocalardan fazla destek gördüğün bir yer değil başkalarından öğrenmen gereken bir yer takdir edersin ki buda biraz zaman alır

Salon sorumlusunun kibiri ve üç kağıtçı yaklaşımı ( Her yeni gelene nitrofull marka ürünler satması ) yüzünden salondan ayrıldım :) Bilgi edinmek istiyorsan bu forum senin için yeterli derecede kaliteye sahip. Bol bol oku cevabını bulamadığın sorularda bana özelden ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olurum.

Back
Yukarı