kardeim yaş 24 boy 1.74 kilo 72Hocam yaş boy kilo yazar mısın?
eyvallah da ben şu anki halimin üzerine konuşmak istyrm ne kadar gelişip gelişmedigmi degil yani şu anki halimdeki eksikler nedir.haftada 5 gün yapıyorum antreman 6 ögün yiyorum glutamin ve protein tozu kullanıyorum haftada ekstra olarak 1 gün bu bir gün 5 gün çalışmanın içine dahil üst gögüs çalışıyorumöncesi de paylaşaydın eksik yerlere göz atılırdı kaç kilo idin kaç kilo oldun ne yiyor ne içiosun antrenman rutini nedir vs vs bu şekilde sağlıklı yorum alabileceğini sanmıorum
Kardes beslnmem cevizindrn muzuna yani cok iyi agrlik bench mesela 12 10 10 8 tekrar 20 30 30 40 kg gryrum ve dkkat edyrm indrrkn flan fakat bi ara hic ymk ymdn gttgm oluyodu o zmn aldgm vermi hic almdim bslnmm cok kotuydu verm cok yuksekbir yıllık bir çalışmaya göre çok düşük bir sonuç almışsın moralini bozma fakat bir yerde yanlışlık yapıyorsun onu bulman lazım.
Yazdığını bi oku istersen? kendin ne yazdığını anlayabiliyor musun? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalımKardes beslnmem cevizindrn muzuna yani cok iyi agrlik bench mesela 12 10 10 8 tekrar 20 30 30 40 kg gryrum ve dkkat edyrm indrrkn flan fakat bi ara hic ymk ymdn gttgm oluyodu o zmn aldgm vermi hic almdim bslnmm cok kotuydu verm cok yuksek
Kusura bakmayin...[DOUBLEPOST=1401222473][/DOUBLEPOST]Beslenmem 6 ogun gunde 400 gr tavuk pilav ve patates sabahlari 8 yumurta 6 beyaz 2 tane sari ile yulaf ezmesi ara ogunlerde muz ceviz ve protein tozu glutaminYazdığını bi oku istersen? kendin ne yazdığını anlayabiliyor musun? Lütfen Türkçe'mizi düzgün kullanalım