1 senede kol kaç cm büyür tahmini

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar düzenli beslenmenin. Vücut tahmini ne kadar büyür benim kol 2.5 sene önce 28-30 filandı sanirim suan 37.5 yani 2.5 senede 7.5-9 cm büyümüş yeterli mi az mı?

Benim yag oranim yuzde 28 30 civariyken 31 32 cmydi 1.5 sene once.suan yag oranim yuzde 14 16 civaridir soguk 38 38.5 cm...ama gecen sezon definasyondayken baklavalar gozuktugunde 35.5 36 cm olmustu bakalim bu yaz kac olur merak ediyorum...

Bence gayet normal bu arada gelisimi de herhalde kolda olcu almak zor oluyor baya ben de takintiliyim kollarim hic buyumuyor diye de genel olarak vucudun genetigi pek musade etmiyor heralde kollarin hizli gelisimine

Şimdi değişir o kişiden kişiye birde 25 35 arası büyüme var 35 40 cm arası var birde 40 50 cm arası var git gide zorlanır büyüme yani

düzenli olarak mı gittin aralar mı verdin sürekli? genetiklede ilgili diğer ölçülerin iyi kolda fazla ölçü alamıyor da olabilirsin.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

24- Forum Üyelerinden Kahinlik Beklemeyin!
Örnek resimler ekleyip ya da beğendiğiniz vücuda sahip insanların isimlerini vererek afaki sorular sormayınız.Ölçülerinizi ya da kendi resimlerinizi verip afaki sorular sormayınız, antreman ve beslenmen programları istemeyiniz.
Bu tür başlıklar kilitlenerek çöpe atılacaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı