OnatKılıç
Üye
Merhabalar , yaklaşık 1 sene 3 ay civarıdır bodybuilding yapıyorum ve başlar başlamaz bulk yaptım 48 kg den 68 kg oldum, vücudum baya değişti ama kaslarla birlikte yağlar da çoğaldı. 1 sene 3 ay dan sonra artık definasyona girmek istiyorum. Vücudum çok şişkin duruyor, t-shirt üzerinden çok güzel duruyor fakat göbek ve simit yağlarım çıktı . Size sorucağım sorular şu ;
Yeterli hacimi kazandığımı düşünüyorum ama daha fazla bulking e devam edersem yağlanacağım. Kışın definasyona girmek sağlıklı olur mu?
Boyum 1,68 ve suan 68kg yim, 5 kg civarı vermeyi düşünüyorum ama 64 kg çok zayıf durmaz mı?
Yani demek istediğim definasyona girdikten sonra suanki şişkinliğim gidicek ama amele kası da istemiyorum (zayıf, sadece baklava).
Sizce definasyona mı gireyim yoksa yaza kadar bulk a devam mı edeyim?
Yeterli hacimi kazandığımı düşünüyorum ama daha fazla bulking e devam edersem yağlanacağım. Kışın definasyona girmek sağlıklı olur mu?
Boyum 1,68 ve suan 68kg yim, 5 kg civarı vermeyi düşünüyorum ama 64 kg çok zayıf durmaz mı?
Yani demek istediğim definasyona girdikten sonra suanki şişkinliğim gidicek ama amele kası da istemiyorum (zayıf, sadece baklava).
Sizce definasyona mı gireyim yoksa yaza kadar bulk a devam mı edeyim?