1 saat koşarak kaç kalori yakarız?

Arkadaşlar cidden öğrenmek istiyorum,

1 saat koşarak kaç kalori yakarız. Tempoyuda söylüyorum. Koşu bandında 10 km ile 1 saat saat koşmak. Bide bu kalori kaç gram eder cevaplarsanız çok memnun olurum.

Diğer soru : hızlı koşmak mı yoksa yürümek mi yada cross mu daha iyi yağ eritir.

Kondisyonun iyi değilse o hızda 1 saat koşamazsın. Yağ yakmak istiyorsan süreyi uzatarak hızını azaltman gerekir.

dostum kondisyonum iyidir salona başlamadan öncede baya sabah kalkıp koşuyordum ve dediğimide uzun süredir yapıyorum sadece merak ettim.

1 saat 10km hızla koştuğumda ne kadar kalori yakıyorum. hesaplayacak olan varmı

boy: 180
kilo :185

normalde oturduğum yerden terleyen bi insanım. koşunca halimi görmeniz lazım. üstümü geçtim altımdaki eşortman bile sırılsıklam oluyor.

dostum kondisyonum iyidir salona başlamadan öncede baya sabah kalkıp koşuyordum ve dediğimide uzun süredir yapıyorum sadece merak ettim.

kilo :185

normalde oturduğum yerden terleyen bi insanım. koşunca halimi görmeniz lazım. üstümü geçtim altımdaki eşortman bile sırılsıklam oluyor.

Sigara veya ilaç kullanıyormusun? Kilon 185 mi?

dostum pardon ya 85 kilo :D

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:22 ----------

cidden kusura bakmayın kilom 85 özür dilerim yanlışlık olmuş.

kondisyonum iyidir salona başlamadan öncede baya sabah kalkıp koşuyordum ve dediğimide uzun süredir yapıyorum sadece merak ettim.

kilo : 85

Back
Yukarı