1.M.R Powder(BPI Sports Presents)

Konusu 'Performans Arttırıcılar' forumundadır ve ataberkim tarafından 7 Ağustos 2010 başlatılmıştır.

Bu ürün sizce nasıl ?

  1. Başarılı

    61,7%
  2. Orta karar

    34,0%
  3. Başarısız

    4,3%
Watchers:
Başlığı izleyen üye sayısı: 43 üye.
  1. KorayBey
    Offline

    KorayBey Üye

    Katılım:
    13 Temmuz 2013
    Mesajlar:
    22
    Beğenileri:
    2
    Ödül Puanları:
    0
    1.m.r deki cafein oranı akşam spor yaptığım için gece 5 e kadar uyutmuyor istediğiniz kadar uykunuz olsun:)
     
  2. ilker06
    Offline

    ilker06 Üye

    Katılım:
    4 Ağustos 2013
    Mesajlar:
    1
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    0
    guzel urun aldım ben guzel pump etkısı var ama bıraz kalp carpıntısı yaptı
     
  3. komutantopatan
    Offline

    komutantopatan Üye

    Katılım:
    28 Eylül 2008
    Mesajlar:
    204
    Beğenileri:
    58
    Ödül Puanları:
    38
    Cinsiyet:
    Bay
    Aldığım bir kutuyu 3 hafta boyunca kullandım ve 2.haftada bende de antreman sonrası aşırı yorgunluk yapmıştı ben de daha dikkatli antreman yapma gereği duydum.
     
  4. Turquase
    Offline

    Turquase Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2009
    Mesajlar:
    97
    Beğenileri:
    49
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    Üründen gayet memnun birisi olarak yazıyorum. Kendi evimde çalışma istasyonum bench press sehpam ve bar dumbel kombinasyonumla çalışıyorum.
    Daha önce nanovapor ve anabolic halo kombinasyonu kullanan birisi olarak bu konun ilk baslarında aldığım pozitif feedbackleri değerlendirerek bu ürünü denemeye karar verdim.
    Antrenmandan yarım saat önce alıyordum ancak 15 dk sonra etkisini göstermeye baslıyordu. Kaldırdığım ağırlıklarda yasadığım küçük platoları aşmamda büyük yardımı olduğunu düşünüyorum. Bir kutu bitti neredeyse ve etkisinde bir değişiklik olmadı. Diğerlerinden ziyade gördüğüm en büyük fark pump etkisinin ve vitality nin yanında mental hazırlığa da yardımcı oluyor. Ciddi manada isteksiz olduğum çok antrenmanı güzel çalışmalar çevirdiğine şahit oldum.
    Cellmas ile kombine ettim. Destek olarak gün içerisinde nlarge2 ile optimum whey karıstırarak kullanıyorum.

    Umarım denemek isteyen arkadaşlara aktardığım bilgilerin yardımı olur.

    Selamlar.
     
  5. metallica
    Offline

    metallica Üye

    Katılım:
    15 Kasım 2009
    Mesajlar:
    476
    Beğenileri:
    93
    Ödül Puanları:
    38
    iyi akşamlar herkese elinde 1.3 dmaa olanından kalıp satmak isteyen veya satılan bir yer bilen gören varsa kısacası içerisinde 1.3 dmaa olan performans arttırıcı ne varsa söyleyebilecek herkesten pm bekliyorum
     
  6. ZephyR
    Offline

    ZephyR Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2011
    Mesajlar:
    28
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    13
    bende sipariş verdim az önce bu ürünü. mp assault bende sadece pump etkisi yaratmıştı güç ve odaklanmaya etkisi 0 olmuştu. bakalım bundan memnun kalırım inş
     
  7. car_26
    Offline

    car_26 Üye

    Katılım:
    7 Mart 2012
    Mesajlar:
    207
    Beğenileri:
    22
    Ödül Puanları:
    28
    bpi 1.m.r mi yoksa nutrex hemo rage mi sizce ?
     
  8. Turquase
    Offline

    Turquase Üye

    Katılım:
    21 Nisan 2009
    Mesajlar:
    97
    Beğenileri:
    49
    Ödül Puanları:
    18
    Cinsiyet:
    Bay
    Yer:
    İstanbul
    tartışmasız bpi 1.mr
     
  9. AndreaDoria
    Offline

    AndreaDoria Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2013
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    almanya dan getirttim iki paket burada aldığımdan farklı gibiydi jelatinleri ve bir daha türkiye den ürün almamaya karar verdim
    hem bomba gibi fiyat oturtuyorlar hemde kendi satıcılarımıza güvenim 0 bizim insanımız para için sağlığımızı hiçe sayabiliyor ve çok fahiş fiyatlara satışlar yapıyor şahsi fikrim budur.
    etkilerini 1 ay sonra paylaşırım arkadaşlar.
     
  10. AndreaDoria
    Offline

    AndreaDoria Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2013
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    2 antreman kullandım pump etkisi zayıf
    ve ürün bende acayip sinir yaptı kuduz köpek gibiyim
    ekstradan beni sinirlendirecek birşey yaşamadım yarım ölçek kullanıcam zaten ölçeğide 5 gr
     
  11. seismicstorm
    Offline

    seismicstorm Üye

    Katılım:
    22 Haziran 2012
    Mesajlar:
    52
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    Kaf
    Yüksek kafein miktarı buna neden olabilir. :) Aman dikkat.
     
  12. AndreaDoria
    Offline

    AndreaDoria Üye

    Katılım:
    6 Ekim 2013
    Mesajlar:
    32
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    18
    hocam eminmisin kahve flanda çok tüketirim iyi kötü vücut bağışıklık kazanmıştır diye düşünüyorum :) acayip sinir yapıyor bende ilk kez böyle birşey yaşıyorum yahu
    superpump kullandım , assault kullandım nox plode da kullandım hiçbirinde böyle birşey yaşamadım gariptir cidden
     
  13. seismicstorm
    Offline

    seismicstorm Üye

    Katılım:
    22 Haziran 2012
    Mesajlar:
    52
    Beğenileri:
    12
    Ödül Puanları:
    18
    olası bir etki;

    KAFEİNİN ETKİLERİ


    Kısa-dönem etkileri:

    Kafein, sinir sistemini uyaran bir kimyasaldır. Kana mideden karışır ve etkileri 15 dakika sonra hissedilir hale gelir. Kafeinin kısa dönemde yaygın olarak hissedilen etkileri, vücudun enerji seviyesinin artması, uyanık ve dinç olma, keyif ve rahatlık hislerinde artıştır. Alınan kafein miktarının vücuttan atılması uzun saatler sürmekte, alınan miktarın sadece yarısının atılması 6 saat sonra gerçekleşebilmektedir. Bu durum, kafeinin etki süresini uzatmakta ve etki alanını genişletmektedir. Kafeinin diğer etkileri, kan basıncını, nabız atışını hızlandırmak, kas hareketlerini yavaşlatmak, kan damarlarını daraltmak ( bu durum soğuk el ve ayaklara neden olur), nefes almayı kolaylaştırmak ve mide asit seviyesini yükseltmektir.Bu durum, vücudun stres altında verdiği tepkilere yakındır. Beyne giden kan damarlarının daralması beyne giden kan akışını azaltır ve beynin bunu bir tehdit olarak algılamasını ve vücudu korumak için atağa geçmesini sağlar. Bu durum, uykunun ertelenmesine, stres hormonlarının ise yükselmesine neden olur. Vücut daha aktif ve daha atak hale gelir.


    Kafein yüksek miktarlarda alındığında ortaya daha farklı bir tablo çıkmaktadır. Bu durum huzursuzluk, sinirlilik, titreme, endişe, uyku bozuklukları, ve mide bulantısı gibi etkileri beraberinde getirir.Yüksek dozda alınan kafein aynı zamanda uykusuzluğa, hızlı ve düzensiz kalp atışına, kan şekerinin ve kolesterolün yükselmesine, mide asit salgısında aşırı artışa da neden olmaktadır .Bu etkiler aşırı kaygıya ve hatta bazı durumlarda depresyona bile neden olmaktadır.Kafeinin etkileri insandan insana değişmektedir. Bir insanda huzursuzluk, sinirlilik yapan miktar başka bir insanın daha enerjik olmasını sağlayabilmektedir. Kafein, sadece stres hormonlarının değil mutluluk hormonu adı verilen adrenalin hormonunun de salgısında artışa neden olur. Bunun yanında dopamin depolarının da harekete geçmesi, kafeinin keyif verici etkisini göstermekte ve bu etki, kafeinin bağımlılık yaratmasının en önemli nedenlerinden biri olarak görülmektedir.


    Uzun-dönem etkileri:

    1958’de U.S. “Food and Drug Administration” (Amerika Birleşik Devletleri Yiyecek ve Uyuşturucu Madde Kurumu) tarafından yapılan bir araştırmada, kafeinin uzun vadede insan sağlığı üzerinde ciddi derecede yıkıcı bir etkisi bulunmadığı sonucuna varılmıştır. Kafeinin, kan basıncını arttırıcı etkisine rağmen kalp hastalığına yol açma riskinin yüksek olmadığı, fakat yüksek dozda kafein alımının yüksek tansiyona yol açabileceği üzerinde durulmuştur. Yapılan araştırmalar kafein ile kanser oluşumu arasındaki bağın da zayıf olduğunu ortaya koymuştur. Kafein, sağlıklı kişilerde kalp hastalığına yol açmamaktadır fakat aritmiye (kalbin ritmik atışının bozulması) yatkın olan kişilerde bu durum kafein kullanımıyla tetiklenmekte ve kendini belli etmeye başlamaktadır. Kafeinin insan psikolojisi üzerindeki etkisi de araştırılmıştır. Panik atak ve “anksiyete” problemlerinin belirtilerinin, kafein kullanımıyla daha kötüleştiği ortaya konmuştur. Buna ek olarak kafein kullanımının depresyon oluşumuyla da yakından ilişkili olduğu bilinmektedir. Bu özel durumlar dışında, Amerikan Sağlık Birliği (American Medical Association) ve Amerikan Kanser Topluluğu (American Cancer Society) , ortalama dozda düzenli olarak kullanılan kafeinin, uzun vadede sağlık için büyük çapta bir tehdit oluşturmadığını bildirmiştir.


    Kafeinin hamilelik üzerindeki etkileri:

    Hamilelik dönemi için tehdit oluşturmayacak kafein kullanım miktarı, tam olarak tespit edilememiştir. Bunun nedeni, her kadının kafeinden farklı derecelerde etkilenmesidir fakat hamileliğe zararlı etkileri tespit edilmiş günlük kafein kullanım miktarları bellidir.Günde ortalama 150-300 ml gr kafein kullanan hamile bir kadının, normalden düşük kiloda bir bebek doğurma ihtimali iki kat artmaktadır. Ayrıca günlük kafein kullanım miktarı 300 ml gr dan (ortalama 3 bardak kahve) fazla olan hamile bir kadının erken doğum yapma, ve normalin altında kiloya sahip bebek doğurma ihtimali oldukça yükselmektedir. Bazı araştırmalar, yüksek miktarda kafein kullanımının, düşük riskini de arttırdığını ortaya koymaktadır.


    Kafeinin bedensel etkileri:

    Kafeinin etki mekanizması, beyne giden kan damarlarını daraltmak, böylelikle beynin savunma tepkisi olarak uyanık ve aktif kalmasını sağlamak, aynı zamanda adrenalin salınımını fazlalaştırarak ve dopamin depolarını harekete geçirerek insana kısa süreli bir mutluluk ve keyif hali sağlamaktır. Adrenalinin etkisi, uyanıklık ve aktifliğin artması, dopaminin etkisi beyindeki keyif merkezlerinin uyarılması ve pozitif bir ruh halinin sağlanmasıdır.


    Kafeinin kısa dönem etkilerinden olan uyanıklık, aktiflik,ve keyifli olma hali , madde devamlı ve düzenli halde kullanıldığında, uzun dönemde bağımlılık oluşmasına sebebiyet verebilmektedir. Kafeinin uzun dönem etkileri arasında, mide asitlerini arttırması, ülser oluşumuna ve vücutta kalsiyum azalmasına neden olması da bulunmaktadır. Kafein, vücuttaki yan etkilerinin türü açısından kokainle benzerlik göstermekte olsa da kafeinin yan etkileri daha hafiftir ve kullanımı bırakınca ortaya çıkan semptomlar kokain kadar yıkıcı kabul edilemez. Kafeinin neden olduğu sorunlardan birkaçı kafein zehirlenmesi, kafein bağımlılığı, kafeine bağlı uyku bozuklukları, kafein merkezli sinirsel sorunlar, ve kafein kullanımının bırakılmasıyla ortaya çıkan yan etkilerdir. Aşırı sinirlilik ve huzursuzluk durumu, uykusuzluk problemi, panik atak sorunu ve hamilelik gibi durumlarda doktorlar kafein kullanımını azaltmayı hatta tamamen kesmeyi önermektedir. Ayrıca yüksek tansiyonu olan kişilerin de kafein kullanım miktarlarına, doktorlarına danışıp karar vermeleri tavsiye edilmektedir. Bunun dışında, yaşlılarda, kafein kullanımının kalça çıkığı, ve kemik yoğunluğunun azalması gibi sorunlarla bağlantısına da dikkat çekilmektedir.


    Kafeinin ruh hali üzerine etkisi:

    Kafeinin ruh hali üzerine olan olumlu etkileri (keyifli ve mutlu olma hali,enerjik ve aktif hissetmek, sosyalliğin artması vb.) alınan kafein miktarına ve alan kişinin kafeine olan bağımlılık ve bağışıklık derecesine orantılı olarak değişmektedir. Kafeini fazla tüketmeyen, aralıklı olarak alan kişilerde az miktarda alınan kafein (100-200 ml gr) bile pozitif etkiler oluşturmakta fakat düzenli kafein kullanıcılarında bu miktar fazla etki sağlamamaktadır. Bu kişilerde, sabah kahvesinin sağladığı olumlu etkiler, kafein alınmadığı sürede meydana gelen yan etkileri (uykusuzluk, uykuyu tam alamama ve uykulu olma hali) yatıştırmak şeklinde ortaya çıkmaktadır. Yüksek miktarlarda alınan kafein için artık olumlu etkiler yerine tedirginlik, huzursuzluk, hızlı kalp atışı ve mide asitlerinde çoğalma gibi negatif etkilerden bahsetmek mümkündür. Negatif etkilerin gücü kişinin kafeine olan hassasiyetine ve bağışıklığına göre değişmektedir. Eğer kişi kafeine bağımlıysa ve kafeine karşı olan toleransı yüksekse olumlu etkilerin ortaya çıkışı ancak çok miktarda kafein alımıyla sağlanır ve bu miktar diğer kişilerde olduğu gibi negatif etkilere yol açmaz. Bu kişilerde, negatif etkiler, kafein yokluğunda ortaya çıkar.


    Uyku ve kafein

    Araştırmalar kafeinin uyku sağlığı açısından zararlı etkileri olduğunu ortaya koymuştur. Kafeinin etkileri uykuyu geciktirmek, toplam uyku süresini azaltmak, normal uyku safhalarında değişikliğe yol açmak ve her şeyden önemlisi uyku kalitesini azaltmaktır. Vücut, alınan kafein miktarının yarısını, 6 saat sonra attığından, kafein alınan gün, uykunun gelmesi mümkün olmakta fakat derin bir uyku uyuma şansı düşmekte ve uyku kalitesi zarara uğramaktadır. Bu durum, bir kısır döngü halinde bir önceki gece uykusunu tam olarak alamamış bir kişiyi, bir sonraki gün daha fazla kafein tüketmeye yönlendirmektedir. Kafeinin uyku üzerindeki etkisinin şiddeti, alınan miktar, alış saatiyle uyku saati arasında geçen süre, kişisel hassasiyet ve bağışıklık farklılıkları gibi etkenlere bağlı olarak değişmektedir. Yapılan araştırmalarda, günün erken saatlerinde alınan kafeinin bile uyku üzerinde negatif etkileri olduğunu ortaya çıkarmıştır. Bir araştırmada, gün içinde alınan kafeinin kan basıncında ve stres hormonlarında artışa neden olduğu ve kişinin bu değişimlerden gün boyunca etkilendiği üzerinde durulmuştur. Bu araştırmanın amacı, günün erken saatlerinde alınan kafeinin, bütün bir gün, hatta gece de dahil olmak üzere etkisini -azalmış da olsa- devam ettirdiğini göstermek yönündedir. Doktorlar, bu araştırma için 47 sağlıklı, sigara kullanmayan, ve düzenli şekilde kafein tüketen kişiyi incelemişlerdir. Bu kişilerin yarısına 500 ml gr kafein içeren , diğer yarısına da kafein içermeyen fakat içerdiğini söyledikleri sahte tabletlerden vermişlerdir.Daha sonra, günlük stres seviyesini aralıklı olarak ölçmüşler ve bunun için deneklerin sağladığı sözlü cevaplardan da yararlanmışlardır. Bu araştırma sonunda, gün başında alınan kafeinin neden olduğu stres seviyesindeki artışın ileriki saatlerde kahve tüketilmemesine rağmen etkinliğini yatma saatine kadar –azalmış da olsa- devam ettirdiği sonucuna ulaşılmıştır.


    Kafein ve bağımlılık

    Ruh halini ve davranışları etkilemek, değiştirmek amacıyla kullanılan “psiko-aktif” maddelerden biri olan kafein, fiziksel ve psikolojik bağımlılığa yol açmaktadır. John Hopkins Üniversitesi tarafından yapılan bir araştırma, düzenli olarak alınan günlük 100 ml gr kafeinin bile bağımlılığın oluşması için yeterli olduğunu ortaya koymuştur. Kafein, sosyal yaşamın içine girmiş, kendini kabul ettirmiş ve böylelikle kullanım yaygınlığı artmış olan bir maddedir. Sosyal bir alışkanlığa dönüşen kafein kullanımı, keyif ve enerji verici etkileriyle hayatımızdaki yerini her geçen gün biraz daha sağlamlaştırmış ve bu durum birçok kişinin hayatında bağımlılığa kadar ulaşmıştır. Yetişkinlerde kafein, en çok kahve, gençlerde ise kafeinli gazlı içecekler (kola vb.) sayesinde tüketilmektedir. Kafein bağımlılığının yaygın olduğu gruplara örnek olarak üniversite öğrencileri ve gece çalışan şoförleri gösterebiliriz.


    Kafeine karşı tolerans kazanmak

    Tolerans, bir maddenin belli bir miktarına verilen tepkinin zamanla azalmasıdır. Bu durum, o maddeyi kullananları, aynı etkiyi hissetmek için, aldıkları madde miktarını fazlalaştırmaya teşvik etmektedir. Günde 700 ml gr ya da daha fazla kafein tüketmenin tolerans üzerinde önemli etkileri kaydedilmiş, bu kişilerin günlük 200-300 ml gr gibi normal miktarlar karşısında yeterli tepkiyi vermedikleri, ancak yüksek dozlarda aldıkları kafeine tepki verdikleri ortaya konmuştur.


    Kafein yoksunluk belirtileri

    Yüksek dozlu kafein tüketimi bırakılınca ortaya çıkan etkiler, günlük yaşam aktivitelerini engelleyici ve hayatın normal seyrini etkileyici niteliklere ulaşmaktadır. Bu nedenle, bu etkilerin DSM-IV kapsamına girip girmediği, klinik bir tanı özelliği taşıyıp taşımadığı tartışılmaktadır. Kullanılan miktar az da olsa çok da olsa, kafein düzenli bir şekilde tüketiliyorsa ve bağımlılık oluşmuş ise, bırakılması halinde çeşitli yan etkiler ortaya çıkmaktadır. Yapılan araştırmalar denek olarak genelde yetişkinleri kullansa da, kafein kullanımının kesilmesinin çocuklar ve gençlerde de önemli yan etkilere neden olduğu bilinmektedir.


    Düzenli olarak kullanılan kafeinin kesilmesiyle ortaya çıkan ve en yaygın olarak rastlanan yoksunluk belirtileri şunlardır:

    · Baş ağrısı

    · Yorgunluk,halsizlik

    · Uykusuzluk/uykulu olma hali (esneme,sersemlik)

    · Konsantrasyon eksikliği

    · İşte karşılaşılan zorluklar (motivasyon ve dikkat eksikliği,düşük performans)

    · Huzursuzluk ( mutsuzluk, can sıkıntısı, huysuzluk, diken üstünde olma)

    · Depresyon (üzüntü, halsizlik, endişe, isteksizlik, küskünlük vb.)

    · Sinirlilik

    · Nezle ve benzeri belirtiler (mide bulantısı, kusma, eklem ağrıları vb.)

    · Düşünsel aktivitede ve hafızada yavaşlık


    Yukarıdaki yan etkilerin ortaya çıkış şekli, sayısı ve etkinliği günlük alınan kafein miktarıyla orantılı olarak değişmektedir. Günlük düzenli olarak kullanılan 1 fincan kahveyle eş değer olan 100 ml gr kafeinin dahi bırakılması, bazı yan etkileri beraberinde getirmektedir. Günümüzde birçok insan, günde 100 ml gr ya da daha fazla kafein tüketmekte ve arada kafein kullanımı bırakılınca ortaya çıkan baş ağrısı, mide bulantısı, nezle ve kas ağrıları gibi etkileri ise grip belirtilerine yormakta, kafein bağımlılığının farkına varmamaktadır. DSM-IV kriterlerine girecek derecede ciddi bağımlılıklarda meydana gelen belirtiler ise günlük hayatı etkileyen, engelleyen ve günlük aktivitelere zarar veren yapıdadır. Bu durumda dahi, yan etkilerin şiddeti kişiden kişiye farklılık göstermektedir. Bir araştırmaya göre, kafein yokluğunda, deneklerde rastlanan baş ağrısı oranı %50’dir.Yan etkilerin en şiddetli olduğu zaman, 20 ile 48 saat arası olarak belirlenmiş, bu durumun ortalama 2 günden 1 haftaya kadar sürdüğü kaydedilmiştir.1 haftadan uzun süren etkilere de rastlanmıştır.

    KAYNAKLAR


    Mark Pendergrast,”Uncommon Grounds,The History of Coffee and How It Transformed Our World”,1999,Basic Books.


    Şennur Şentürk,”Coffee Pleasures Hidden In A Bean”,January 2001,Yapı Kredi Kültür Sanat Yayıncılık.


    Ralph S.Hattox, “Coffee and Coffeehouses”,1985, University of Washinghton Press, London.

    Michael Stroh,”Baltimore Sun”,Nov.17,2004


    Caffeine pharmacology and clinical effects. In:Graham A.W., Schultz T.K., Mayo-Smith M.F., Ries R.K. &Wilford, B.B. (eds.) Principles of Addiction Medicine, Third Edition (pp. 193-224). Chevy Chase, MD: American Society of Addiction) Anaheim,Calif.,March 21. Juliano, L., Griffiths, R.; Psychopharmacology, October 2004


    American Journal of Clinical Nutrition, October 2004, Archives of Pediatrics and Adolescent Medicine, May 2004, Psychosomatic Medicine 2002; 64: 593-603)


    Lane JD, Pieper CF, Phillips-Bute BG, Bryant JE, and Kuhn CM.” Caffeine affects cardiovascular and neuroendocrine activation at work and at home.” Psychosomatic Medicine 2002 Jul-Aug; 64 (4): 595-603.)


    Stephen A. Cherniske, “Caffeine Blues, M.S. (Warner Books, 1998).
     
    kimyager48, ccann_, PeNa ve diğer 1 kişi bunu beğendiniz.
  14. fanto
    Offline

    fanto Üye

    Katılım:
    21 Haziran 2012
    Mesajlar:
    2
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    2 haftadir kullaniyorum ve kullandigim gunler inanilmaz derecede uykusuzluk cekiyorum. Hergun sabah 5-6 civari uyuyabiliyorum.
     
  15. Tamerbrs
    Offline

    Tamerbrs Üye

    Katılım:
    19 Ocak 2012
    Mesajlar:
    16
    Beğenileri:
    4
    Ödül Puanları:
    13
    8 ay oncesine kadar 20 ay bu sporu yaptim ve yeniden basliyorum bu hafta. Elimde tarihi gecmemis xtend scivation ve olimp AAKG X plode powder var.
    Sizce elimdekiler ile 1.M.R kombine olurmu?

    Saygilar.
     
  16. nedimyayla
    Offline

    nedimyayla Üye

    Katılım:
    23 Kasım 2012
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Ürünü kullandım. Kullanırken de özellikle beslenme ve diğer değişkenlerın hepsini sabit tuttum. Ürün gerçekten de bir iki tekrar fazladan veriyor. Fakat bunun için gerçekten ürüne güvenip sınırları zorlamak lazımdır. Ürünün dışında da odaklanmayı artırdığını da ürünü bitirince gördüm. Kesinlikle odaklanmayı artırıyor. Ben memnun kaldım fakat biraz pahalı. Ürünü içtikten 10 dakika sonra vücut ısınız artmaya başlıyor. Burunda ve gözlerde hafif kaşıntı yapıyor. Fakat bu kaşıntı antrenmanın ilk iki setinden sonra geçiyor. Tadı çok iyi diyemem fakat yine de idare eder. Hafif bir yanma hissi veriyor insana. Aç karnına içmeyin mideyi yakabilir.
     
    Atabeyler.sis bunu beğendi.
  17. cang87
    Offline

    cang87 Üye

    Katılım:
    28 Haziran 2012
    Mesajlar:
    17
    Beğenileri:
    9
    Ödül Puanları:
    13
    Vortex Limited Edition olanını kullanan var mı? İçeriği baya farklı çünkü
     
  18. woodoo
    Offline

    woodoo Üye

    Katılım:
    25 Kasım 2009
    Mesajlar:
    43
    Beğenileri:
    1
    Ödül Puanları:
    18
    Arkadaşlar 1MR Vortex versiyonunu bulabileceğimiz bir yer var mı?
     
  19. kimyager48
    Offline

    kimyager48 Üye

    Katılım:
    27 Aralık 2014
    Mesajlar:
    4
    Beğenileri:
    0
    Ödül Puanları:
    11
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Kimyager
    Yer:
    Dalaman/MUĞLA
    Dün ilk defa antrenmandan 15 dakika önce kullandım ve tek hissettiğim antrenman sonuna doğru mide bulantısı ve antrenman sonrası baş dönmesi oldu. Antrenmanım bitince 2-3 dakika olduğum yerde kaldım, baş dönmesinden geçmesini bekledim ve geçti. Yemek yedikten sonra da mide bulantısı geçti. Daha sonra işe gittim ve 10 saat çalıştım masa başında. Yorgunluk düzeyi her zamanki gibiydi. Uykum ise yastığa ramak kala uyudum, uykumu etkilemedi :) fakat performansımı da etkilemedi :( antrenmandan önce yaşadığım bir olaya çok aşırı sinirlenmiştim, belki motivasyonumu kaybetmiş olabilirim diye düşünüyorum. Ayrıca normal günlerde zaten 2-3 bardak kahve içiyorum, acaba bağışıklık mı kazandım kafeine o_O . Bpi 1mr'i almadan yaklaşık 4 saat önce yemek yemiştim, çok hafif açlık vardı ondan mı oldu acaba ? İçmeden yarım saat önce 1 porsiyon protein içmiştim ondan dolayı mı bir etki olmadı ? Protein, bcaa, L-Glutamin ve 1mr nasıl kombine edebilirim ? bilgisi, fikri ve tecrübesi olan paylaşırsa sevinirim :)
     
  20. wolfandman
    Offline

    wolfandman Üye

    Katılım:
    6 Nisan 2015
    Mesajlar:
    12
    Beğenileri:
    3
    Ödül Puanları:
    0
    Cinsiyet:
    Bay
    Meslek:
    Ogrenci
    Yer:
    Bukreș
    [​IMG] [​IMG]


    Vortex urununu iki bucuk ay once 30 gunluk sure ile kullandim. Bugune kadar Bsn nox2, Bpi Pump HD, uzun sure Bpi 1.M.R kullandim. Șu an ise ON gold standard pre workout kullanmaktayim. ON urunune bașlayali henuz bir gun oldu. Preworkout urunlerini genellikle 30 gun sure ile kullanip en az bir bucuk iki ay veririm. Merak edenler icin Vortex urununun gayet bașarili oldugunu soyleyebilirim. Kisa surede etki ve vucut isisinda artișa neden oldu. Antrenmanda sogumaniza izin vermiyor. Kafamdaki puan skalasinda gecer not aldi benden.
     

Sayfayı Paylaş