1 Haftalık Alışveriş Listesi? Listenizi paylaşır mısınız?

Üniversitede tek kalıyorum ve bildiğiniz gibi üniversiteler açılıyor. Şu an okuduğum şehirde ki buzdolabım bomboş ve bu benim için büyük avantaj.
Boş bir buzdolabını doldurmadan önce güzel bir liste yapmak istiyorum. Ve hepsinin tek tek kalorisini hesaplayacağım için güzel bir başlangıç olacak.

Tavuk ciğer yumurta balık diyecekseniz lütfen yazmayın. Daha çok haftalık alışveriş yapan kişilerden haftalık listelerini paylaşmalarını istiyorum :)

Alisverislerimi 2 3 gunluk yapiyorum taze olsun diye ama haftalik yapicak olsam
500 gr yulaf
3 kg tavuk gogusu
200 gr ceviz badem fistik (karisik olarak esit sekilde)
3 kg yogurt
1 kg dana kusbasi
30 yumurta
1,5 kg bulgur
1,5 kg kepekli makarna
5 6 orta boy muz
1 kg lor peyniri
300 gr zeytin
1 tane tam bugday çiya tohumlu ekmek
400 gr hindi fume
Yarim kilo light kaşar
1 kg domates
Sogan kirmizi lahana turp marul vs 1 kilo
Sirke
Nane sarimsak granulu kirmizi biber kara biber kimyon
Ayriyeten sarimsak
Sirke limon nar eksisi
20 gr sekersiz kakao (shake ler icin)
1 litre zeytinyagi (bunun hepsi bitmicek tabi :D )

Bunlari alirdim istege gore de biraz meyve(g.i. si dusuk)

Alisverislerimi 2 3 gunluk yapiyorum taze olsun diye ama haftalik yapicak olsam
1,5 kg bulgur
1,5 kg kepekli makarna
1 litre zeytinyagi (bunun hepsi bitmicek tabi :D )

Bunlari alirdim istege gore de biraz meyve(g.i. si dusuk)

Diğerlerinin hepsi bitecek mi yani? Benim amacım yağ yakmak. Burda 1.5 kg bulgur var. 7 gün için günde 680 gr kalori bulgurdan gelir :D benim isteğim çok farklı.
Teşekkür ederim.

Neyse en iyisi bir öğün listesi hazırlayıp ona göre alınacakları ayarlamam :D

İş başa düştü.

dediğim gibi max. 3 günlük alışveriş yapıyorum herşeyi taze almak için. bunlar 7 günde gidebilir 10 günde 15 günde. yağ da yaksan kas da yapsan sağlıklı beslenmek her zaman aynı. kalorini ve makrolarını azaltırsın ama yine bu besinlerle beslenirsin. ya da çift lavaş döner yiyip akşama kadar aç durursun. kolay gelsin

dediğim gibi max. 3 günlük alışveriş yapıyorum herşeyi taze almak için. bunlar 7 günde gidebilir 10 günde 15 günde. yağ da yaksan kas da yapsan sağlıklı beslenmek her zaman aynı. kalorini ve makrolarını azaltırsın ama yine bu besinlerle beslenirsin. ya da çift lavaş döner yiyip akşama kadar aç durursun. kolay gelsin
Arkadaş tamamen doğru demiş belki sen yağ yakmak için makarnayı çıkartırsın kepekli pirinç eklersin kaşarı çıkartırsın fakat diğer besinler zaten bulkta ve definasyonda yenilen sağlıklı besinler makrolarına göre tüketeceksin.

Back
Yukarı