1 Haftada!

azad_57

Üye
arkadaşlar biraz saçma gelebilir ama bir haftada kolun 3 cm bacagın ise 5 cm büyümesi sizce normal mi yoksa anormal mi ?

ya dunyanın en ıyı genetıgıne sahıpsın yada kasların daha yenı basladıgı ıcın yada antrenmandan sonra sıcak olculdugun ıcın zaten 1-2 cm oynar kaldıkı 1 haftada 1 cm bıle cok :D

Muhtemelen ödem oluşmuştur . Bana da oldu gögüslerim aşırı derecede şişmişti. Muhtemelen böyle birşeydir yoksa 1 haftada öyle birşey mümkün degil :)

1 haftada imkansız ancak kol ölçülerini antrenman sonrası ölçme soğuk olduğun zaman ölç :)

yanlış ölçüm ilk ve tek akla uygun olanı

yanlış ölçme gibi bir durum olmadığını düşünüyorum çünkü ölçüyü ben değil hoca aldı :) bazı arkadaşlarında dediği gibi ölçüyü antremandan sonra almıştık ama bugün antremandan önce tekrar ölçtük yine aynı :) bir de kiloda da hızlı bir artış var dün tartıldım 49 du bugün tartıldım 51 çıktı:D acaba tartı mı yanlıs yoksa ben mi hızlı kilo alıyorum.halbuki o kadar da yemek yemiyorum ama bende anlamadım valla :D

dostum saçma sapan yorumun için tsk. bana garip gelen bişeyi sizinle sadece paylaştım amacın ne senin ? bildiğim kadarıyla forumlarda birbirine yardım edilir ama sen köstek oluyosun.ben dünyanın en ıyı vucuduna sahibim diye bişey demedim.forumu okuduğum kadarıyla bu kadar kısa zamanda bu kadar gelişim imkansız anormal bişeyler var bende onu öğrenmeye çalışıyorum.

Gün içinde kilo artışı olabilir.Bu yüzden en sağlıklı kilo ölçümü sabah kalkılınca yapılır.Ayrıca hocanız haftada 1 ölçümü alıyo ben mi yanlış anladım?

hocandan yakında bu kadar gelişim süper, hayret verici normalde bu kadar gelişiyoken bi de supplement alsan neler olur tarzı bir söz duyarsan şaşırma,ihtimal dahili..
bu yüzden bundan sonra ölçülerini kendin al bence daha sağlıklı olur..
kilo artışı normal antrenmanda içtiğin sudan bile antrenman öncesi sonrası arada 1-1.5 kg oynayabilir, zaten 1 haftada 2 kg alman sağlıklı değildir o kadar kas almak imkansız gibi büyük çoğunluğu yağ olur...

az önce de söyledim diğer bir üyeye, kilo ölçümünü haftada 1, aynı gün aynı saatte ve aç karna yaparsanız daha sağlıklı bir takip söz konusu olur, ölçüyü de kendiniz alırsanız daha sağlıklı olur arkadaşlarımın dediği gibi

hoca doğru düzgün konuşmuyor bile biraz havalı kendisi :) zaten protein tozu falan almayı düşünmüyorum konuşursa boş konuşur :D ilgilenip cevap yazdığınız için tskler.

Back
Yukarı