Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben bu spora başlayalı tam 1 hafta oldu ve 6 gün salonda çalıştım bu sıradada tam tamına 2 kilo almışım.Normal yediğim yemeklerden başka bişey yemedim bu normal mi çok şaşırdım da :shock:
gün içinde kilo artışı normaldir aç karnına sabahmı ölçtünüz yoksa gün içindemi eğer gün içinde ölçmüş isen normal gerçek kilon için sabah aç karnına ölç
Gün içinde yediğiniz, içtiğiniz şeyler, açlık-tokluk durumu, uyuma-uyumama durumu gün içindeki kilonuzu etkiler. Doğru bir ölçüm ve kilo takibi için banyoda iç çamaşırınızla sabah aç karna tuvalete çıktıktan sonra tartılmanız gerekiyor. Zaten bu yüzden basküllere banyo baskülü denir
ilk haftalarda bu tip kilo almalar normaldir. bunlar genellikle kasın tutmuş olduğu sudan ibarettir. ilk 1 2 ay sonunda 3-4 kilo kadar alman normal birşey. güzel, senide motive eder bu durum.