1 Hafta spora ara verip beslenmeyi bozmak (ACİL YARDIM!)

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu sporu 1.5 senedir yapıyorum.Malum yazdayız.Kuşadası Festivaline gideceğim 5 günlüğüne.16 saatlik bir yol gideceğim.Orada çadırda kalacağımdan dolayı sağlıklı bir şekilde beslenmemin ve antrenman yapmamın imkanı yok.Uyku düzenide haliyle aksayacak biraz.1 haftada yaşayacağım yağlanma veya kas kaybı ne kadar olur sizce ? Veya bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı bu süreçte neler önerirsiniz yapabileceğim şeyler kısıtlı.Sizce formum çok bozulur mu %10-11 civarı yağ oranım var şuan 165 boyundayım ve 63 kiloyum.

Son düzenleme:
Eğer çok aşırı bir beslenme bozukluğundan bahsetmiyorsak bir haftada çok ciddi bir yağlanma söz konusu olmaz. Aynı şekilde aşırı bir açlık ve protein eksikliği yaşanmazsa kas kaybı da söz konusu olmaz. Bir hafta çok kısa bir süre.

1 haftada çok büyük bir kayıp yaşayacağını sanmıyorum.Ayriyetten eğer pro sporcu değilsen bu kadar sıkı olmaya da gerek yok bence.Eğlenmek yemek içmek de lazım.

Ben bunu henuz deneyimledim (2 aylık bir arayla). Her şey de olduğu gibi bunda da genetik ana faktör fakat ne kadar kotu genetiğin olursa olsun eğer yarısmaya hazırlanmıyorsan 1 haftalık bi aradaki kayıp bahsedilmeye deymeyecek kadar onemsizdir.. Takıntı haline gelmiş sanırım. Dikkat etmeni oneririm.. Kendimden biliyorum..

Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bu sporu 1.5 senedir yapıyorum.Malum yazdayız.Kuşadası Festivaline gideceğim 5 günlüğüne.16 saatlik bir yol gideceğim.Orada çadırda kalacağımdan dolayı sağlıklı bir şekilde beslenmemin ve antrenman yapmamın imkanı yok.Uyku düzenide haliyle aksayacak biraz.1 haftada yaşayacağım yağlanma veya kas kaybı ne kadar olur sizce ? Veya bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı bu süreçte neler önerirsiniz yapabileceğim şeyler kısıtlı.Sizce formum çok bozulur mu %10-11 civarı yağ oranım var şuan 165 boyundayım ve 63 kiloyum.
alkol ve tatlı tüketme. bol su iç. o kadar kayıp olacağını düşünmüyorum bir haftada ama bu yazdıklarımı tüketirsen yağlanma olur.

Back
Yukarı