1 gunde yarım kılo verdım zararlımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ciko
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ciko

Üye
merhaba arkadaslar bugun bı dıyete basladım isveç diyeti ama bazı yerler degıstırerek 78.3 den 77.8 e düştüm.sizce bu zararlımı yediğim yemekler ise ağır proteinlidir.sporla birlikte uyguladım tabi.

Su kaybı olabilir, 1 günde yarım kilo vermen için o gün 3500 kalori harcamış olman lazım ki bu da imkansız gibi gözüküyor.

Tartılma zamanların hep aynı olsun, mesela sabah uyandığın zaman. ve tartılmadan önce ne yemek ye nede su iç, varsa tuvaletin onlarıda yap miden ve bağırsakların boş olsun yani. mümkünse tartılırken üstünde hep aynı şeyler olsun ve hafif birşeyler olsun.

Su kaybıdır büyük ihtimal.Bende bir günde 3 kg tartıda oynama yapıyordu.Pek takma derim.

Gün içinde kilo miktarı oynayabilir.Bu yüzden en sağlıklı kilo ölçümü sabah kalktığında aç karınla yapacağınız ölçümlerdir.

gün içinde hep aynı kiloda gorunmezsiniz. aç karınla tartılın ardından iyice karnınızı tıka basa doldurup tartılın arada en az 500 gr fark olur

tabi,

1.gun

sabah: turk kahvesı sekersız

oğlen: 2 haslanmıs yumurta ve ıspanak yumurtaların beyazını yıyın sadece.

aksam: salata ile tavuk gogsu

2.gun:

sabah sekeersiz kahve
ogle: meyve, salata
aksam: tavuk gogsu

3.gun

sabah: sekersız kahve, kepek ekmek arası sandviç.

öğle: salata, brokoli felan.

aksam: dana eti veya tavuk gogsu

bu sekılde yapabılırsın ısvec dıyetı gıbı bişe. bu ogunlerın yerlerınıde deısebılırsın kendın ıstersen.

tabı dostum 2.gunum nerdeyse 1 kılom gıttı en az 6 gun en fazla 13 gun uygulanıyoe 13 gunde 20 kılo bıle verebılırsın benım arkadas 8 gunde 6.5 kılo verdı.

tabı dostum 2.gunum nerdeyse 1 kılom gıttı en az 6 gun en fazla 13 gun uygulanıyoe 13 gunde 20 kılo bıle verebılırsın benım arkadas 8 gunde 6.5 kılo verdı.
bana o kadar ucmaya gerek yok 10 kılo fazlam var ama 15 kılo versem yeter,haftada 1 ayda 4 kılo vererekten 3-4 ayda hedefıme ulasmayı dusunuyordum ama dıetsız,bu dıetı yarın sabahtan ıtıbaren uygulamaya baslıyacagım kac sene yedık yedık bı kac ay yemsek nolcak...ınsallah hedefıme ulasırım ve hayırlısı olur...bır de hocam cok sagolun umarım bende 2 gunde 1 kılo verırım sızın gıbı

kılon coksa verırsı daha fazlasını dahi.aksam acıkrısan kahve ıc aclıgını dındırır. :)ayrıca verdıgın kıloları 2 yıl boyunca gerı almıyorsun.

bu programla yarım kilo verirsin zaten bence ama ne kadar sağlıklı? "0" hiç bişey yemiyorsun nerdeyse ilerde pişman olursun böyle gidersen söylemedi deme

kılon coksa verırsı daha fazlasını dahi.aksam acıkrısan kahve ıc aclıgını dındırır. :)ayrıca verdıgın kıloları 2 yıl boyunca gerı almıyorsun.
zaten o 2 yıl ıcınde de vucudu yaparım zaten,
sabah turk kahvesı ıcme ımkanım yok
o yuzden oglen yumurta seyını sabah yerım,ogle yemegıde okulda yıyorum aksam ıse tavuk ve salata mumkun umarım programın bu halı yıne kılo vermeme yardımcı olur gerekırse oglen sadece salata yerımbench_O

olur kardesım ama yemekten sorna bı kahve matebolızbayı hzılastırır :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:21 ----------

bu programla yarım kilo verirsin zaten bence ama ne kadar sağlıklı? "0" hiç bişey yemiyorsun nerdeyse ilerde pişman olursun böyle gidersen söylemedi deme

dostum sağlıksız tek yerı kas kaybı yorgunluk felan.ama ben sporla bırlıtke yapıp hrgun hemen hemen tum kaslarımı calıstırmaya calısıorm.

Son düzenleyen: Moderatör:
olur kardesım ama yemekten sorna bı kahve matebolızbayı hzılastırır :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:24 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:21 ----------

dostum sağlıksız tek yerı kas kaybı yorgunluk felan.ama ben sporla bırlıtke yapıp hrgun hemen hemen tum kaslarımı calıstırmaya calısıorm.
yag kaybı oluyor mu pekı?

Back
Yukarı