Arkadaşlar merhaba;
1 yıl kadar spora ara verdikten sonra, 1 ay kadar önce tekrardan başladım.Yeni başladığım spor salonunda yüzme havuzu var ve istediğim kadar gidebiliyorum.Spor salonunda çalışan bir arkadaşın hocasıda yüzme ve ağırlık antrenmanlarının birlikte yapılması sonucunda kas yakımı olucağını söylemiş(kast ettiğim aynı gün yapılması değil ağırlık çalışıldığında yüzme hiç yapılmamalıymış), bana biraz saçma geldi ama burada bi konu açıp sormak istedim, yanlış birşey yapmakta istemiyorum.
Şuanda;
-1 gün ağırlık antrenmanı ve 1 gün yüzme yapıyorum,
- Cumartesi günleri dinlenme günüm
- Sabah 7 - 8 arasında sporumu yapıyorum
- Yağ yakımının daha çok olması için yüzmeyi aç karınla ve 2 tatlı kaşığı şekersiz sütsüz nescafemi içip gidiyorum,
- Ağırlık antrenmanı günlerinde ise sabah 6 da kalkıp pilav ve et yiyorum.
Yanlış birşey yapıyorsam lütfen düzeltmemde yardımcı olun, teşekkürler herkese
1 yıl kadar spora ara verdikten sonra, 1 ay kadar önce tekrardan başladım.Yeni başladığım spor salonunda yüzme havuzu var ve istediğim kadar gidebiliyorum.Spor salonunda çalışan bir arkadaşın hocasıda yüzme ve ağırlık antrenmanlarının birlikte yapılması sonucunda kas yakımı olucağını söylemiş(kast ettiğim aynı gün yapılması değil ağırlık çalışıldığında yüzme hiç yapılmamalıymış), bana biraz saçma geldi ama burada bi konu açıp sormak istedim, yanlış birşey yapmakta istemiyorum.
Şuanda;
-1 gün ağırlık antrenmanı ve 1 gün yüzme yapıyorum,
- Cumartesi günleri dinlenme günüm
- Sabah 7 - 8 arasında sporumu yapıyorum
- Yağ yakımının daha çok olması için yüzmeyi aç karınla ve 2 tatlı kaşığı şekersiz sütsüz nescafemi içip gidiyorum,
- Ağırlık antrenmanı günlerinde ise sabah 6 da kalkıp pilav ve et yiyorum.
Yanlış birşey yapıyorsam lütfen düzeltmemde yardımcı olun, teşekkürler herkese