aynı benim başladıgım gibi kilo alarak devam et dostum bende şuan 63-64 arasıyım gainer aldım onunla almaya çalışıcam yiyerek alamıyorum okul vs gibi saatinde yiyemediğimden standartta kaldı kilo umarım gainer işe yararboy 171 kilo 59
İnşallah
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama ben kilo almak istemiyorum kiyani kilomun normal olduğunu düşünüyorumaynı benim başladıgım gibi kilo alarak devam et dostum bende şuan 63-64 arasıyım gainer aldım onunla almaya çalışıcam yiyerek alamıyorum okul vs gibi saatinde yiyemediğimden standartta kaldı kilo umarım gainer işe yarar
Tamam da o erkekler için değil mi?boyuna göre 68-70 civarına çıkman lazım
Önemli değil [emoji2]yalnız ben bay sandım valla çok afedersiniz :/
Belimin incelmesini istiyorum ve ölçülerimi biraz daha artırmak kafamda net bir vücut yok ama sınırlarımı zorlamak istemedigimi söyleyebilirimHedefler nedir ? Anladığım kadarıyla squat yapıyorsunuz ve bu güzel birşey. Beslenmeye dikkat edip antrenmanları ağır sert girin. Başarılar.
Belimin incelmesini istiyorum ve ölçülerimi biraz daha artırmak kafamda net bir vücut yok ama sınırlarımı zorlamak istemedigimi söyleyebilirim
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim,kardiyo yapıyorum her antremanimdan önce fakat aldığım kalori miktarını azalttığım takdirde hacim kaybetmekten korkuyorum.Bel incelmesi yağ oranının düşmesi ile olur bunuda günlük kalori ihtiyacınızın 200-300-400 civarı altında beslenerek ve antrenmanlara kardiyo ekleyerek yapabilirsiniz. Kardiyo haftada 2 kere civarı uygun olucaktır tabi böyle dememin sebebi düzenli erkekler gibi ağırlık çalışıyor iseniz. 1.5 kg dumbell değil daha ağır olanlarla çalışarak. Squat , deadlift gibi compound hareketler bütün vücudu çalıştırdığı gibi sıkılaşmanızı , güçlenmenizi ve hatta yağ yakmanızı bile sağlayabilir. Ben profesyonel değilim sadece bildigim araştırdıgım okudum ve azda olsa tecrübelerime dayanarak söyledim bunları.