1 ayda 10 kilo

Selam arkadaşlar...
Öncelikle durumumun sağlıklı olmadığının farkındayım.
Ancak yardımınızı istemek durumundayım.
Girmiş olduğum idda sonucu 1 ay içerisinde 10 kg vermem gerekiyor :) bilgilerim aşağıda... tavsiyelerinizi bekliyorum

Boy: 185cm
Kg: 110

teşekkürler

Selam arkadaşlar...
Öncelikle durumumun sağlıklı olmadığının farkındayım.
Ancak yardımınızı istemek durumundayım.
Girmiş olduğum idda sonucu 1 ay içerisinde 10 kg vermem gerekiyor :) bilgilerim aşağıda... tavsiyelerinizi bekliyorum

Boy: 185cm
Kg: 110

teşekkürler

kaybedersin ama sudan ve kastan bi tane ilaç var eczanede satılıyor.içtikten sonra tuvalete gidiyorsun 2 kilo veriyorsun

@fruko o ilacı kullanmaması için ben iddiada kazanacağın şeyi vermeye hazırım...
ancak 1 ayda 10kg vermen imkansız denecek kadar zor ; sağlığından olursun..

10 kg çok zor bi rakam 1ay ıcerısınde tabi spor gecmısınız var mı bunları da yazsaydınız ama her ne kadar da spor gecmısınız olsa 10kg ayda verılcek bi kılo degil olsun ama sız ıddanızın pesınden devam edın bı nevı ıddanızı kaybetsenız bıle kılo vermıs olucaksınız bu da sıze moral olur :)

• Like
Reactions: mJw
eğer diyetine sadık kalırsan çok zor değil.Sağlıklı demiyorum fakat.Ben kastan kaybetmemek için ilk ay günde min 1700 kcal ile beslendim hiç tatlı yemedim kola içmedim ekmek yemedim protein diyeti uyguladım.Haftada 3 gün kardiyo ve ağırlık antremanı yapıp 11.6kg verdim.(mezomorf olmamda etken tabi).Üstelik senin kg'da birisi için bence hiç zor değil.Sadece ilk 2-3 gün lahana yiyerek tuzu keserek bile vücudundaki suyu atıp min 3-4 kg verdiğini görüceksin.

• Like
verilebilir ben vermiştim bu şekilde..ama beslenme düzenim salata kahve ve carnitin idi..tabi en az 3 senesi var bu olayın şimdi olsa yapmam böyle bir diyet..günde 25 dk yürüyüş 25 dk bisiklet ve ağırlık aletleri ile vermiştim..

yani imkansız değil ama kastırman lazım..

• Like
ben bi arkadaşla 5 kg veremez diye iddiaya girmiştim ve 1 ayda sadece2 kilo verebilmişti :)

1 ayda yağdan max 2-3kilo verebilirsin bence.Humor unda dediği gibi en fazla kiloyu sudan verebilirsin.
1sabah 1 akşam cift cardio yapabilirsin 45dk civarı.
beslenme olarakda basit şekerleri 0 layıp onun dısında karbonhidrat alımınıda minimuma indirin.basit bi calori hesabıyla eskiden yediğiniz calorinin 500-600 cal eksigini almaya calısın.
öğün sayısını arttırın(az az çok öğün)
vücutta su tutan şeyleri kesin.

bunları yaparsanız belki olur :)
kolay gelsin

Arkadaşlar önerileriniz ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Bakalım verebilecek miyim .) 1 temmuzda kaç kilo verebildiğimi paylaşırım..

bir idda için sağlığından mu olacaksın? sen sen ol yapma sonra cok pısman olursun kas falan kaybedersın vucudun sarkar.

verebilirisn ac kalırsın az yersin hatta yemezsin sonrada saglıgından olursun buna asla degmez

Iddia yi kazanirsan ne kazanacaksiniz cok merak ettim dogrusu. Yoksa oyle gaza gelip biranda soylenis sozlermi sonrada iddia cikti ortaya :)

Atkinson diyeti yapin yada sadece elma ve yesilcay. Ise yariyor inanin bana canli ornegini gordum

aa evet sagliginizdan olacaksiniz

Sağlıksız bir şekilde rahat verirsin. Kilon fazla olduğu için çok az yiyerek verirsin ama yağ kaybının yanında su kaybı ve kas kaybı fazlasıyla olur. Tabi iddaanın büyüklüğüne de bağlı :) Yalnız bir tavsiyem var eğer dayanabilirsen protein ağırlıklı beslenip aşırı derecede kardiyo yaparsan aç kalmak kadar sağlıksız olmadan verebilirsin. Ama yine de sana bağlı sağlıklı vercem diyosan zaman lazım.

Back
Yukarı