1 Aydır Evde Vicut Geliştiriyorum Sizce Gelişim Varmı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:D alıom zaten 2 ay sonra bakalım yine kaslar durcakmı

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:04 ----------

1.Resim tamam 3. Resimde tamam ama 2.sine inanmıyorum

Len seloks :D tmm kardeşim sırf senin için video çekicem bu gün yarın yüklerim

umarım videoya montaj fln demessin :p

benim anlamadığım 1 yıldır spor salonuna giden arkadaşlarını geçmen?

kolun 25cm civarı 1 yıl spor yapıpta kolunu 30 bile yapamamış mı arkadaşların?

nesedeyse dediğim onlara baya yaklaştım tabi onlar benden hacim açısından daha üstün ve kasları daha sert :D

birincisi "lan"lı konuşma ikincisi sayın Dynamo saçmaladığımı hiç sanmıyorum benim 57 Kg arkadaşım var oda kilo almaya ve vücut geliştirmeye çalışıyormuş 7 ay boyunca ama 2.resimde olduğu gibi bir kası yok ? şimdi bu arkadaşımız 1 ay içinde bunu yapıyor ? benim arkadaşda 57 kg 173-4 boyu var hemen hemen aynılar neyi eksik arkadaşımın ? üstüne zayıf insanda kas hemen gözükmez o yüzden kilo alması gerekir :). Kalkan333 arkadaşım kaydını çek eğer dediğin gibiyse sözlerimi geri çeker, helallik isterim umduğum gibi olmasada mevzuyu kapatırız,
sana tekrar söylüyorum lan'lı konuşma.

birincisi "lan"lı konuşma ikincisi sayın Dynamo saçmaladığımı hiç sanmıyorum benim 57 Kg arkadaşım var oda kilo almaya ve vücut geliştirmeye çalışıyormuş 7 ay boyunca ama 2.resimde olduğu gibi bir kası yok ? şimdi bu arkadaşımız 1 ay içinde bunu yapıyor ? benim arkadaşda 57 kg 173-4 boyu var hemen hemen aynılar neyi eksik arkadaşımın ? üstüne zayıf insanda kas hemen gözükmez o yüzden kilo alması gerekir :). Kalkan333 arkadaşım kaydını çek eğer dediğin gibiyse sözlerimi geri çeker, helallik isterim umduğum gibi olmasada mevzuyu kapatırız,
sana tekrar söylüyorum lan'lı konuşma.

Seloks vg hakkında hiç bilginin olmadığı anlaşılıyor. Zayıf insanda nasıl kaslar çıkmaz? Bu arkadaşın vücudu yağsız. Ve kol ölçüsü çok az olduğu için. 1 aylık çalışmayla bile gelişim sağlayabilir. Ve bu gelişim gözle görülebilir yağsız olduğu için.

Ayrıca 1 ay için abartılacak bir gelişme değil ki neyin kafasındasın?

Seloks bu sadece genetik ve zayıflık yağ oranı ile ilgili hacim olmadıktan sonra , ama yinede 50 kiloda göbekli insanlar var yağsız olması avantaj

bence hiç kas yapiyim diye uğraşma kontrollü bir şekilde kilo al boy ile kilon orantılı olduğu zaman kasa çevirirsin ama hacimlenmen lazım ilk başta kilo alıcam diye yağlı yiyeceklere falan yüklenme bu sefer göbek çıkar onunla uğraşırsın 1 aylık gelişimdede pek bişey fark edemedim ben minimum 5 ay da belli oluyo şuan için sacede kilo almaya bak.

Vücud başlangıç için iyi , bir ara vücud yağ oranını ölçtürürsen yaz dostum merak ettim.Evde ekipmanların neler bilmiyorum ama hacimlenmeyi planlıyorsan vücudun bu konu için verimli , kilo almaya yönelik yağ vbz zararlı yiyeceklerin olmadığı bir beslenme programı ile verim alabilirsin diye düşünüyorum.Hedefin tam olarak ne bilmiyorum ama 1 ay sonra düzenli antreman ve düzenli beslenme ile gidersen daha iyi bir vücud ve bir ay daha sonra daha iyi bir vücud seni bekliyor!

seni görünce erkek kuzenim geldi aklıma :))15 yaşındaki henüz gelişimini bile tamamlamamış ergen bir gencin yoğun bir şekilde kas geliştirme sporuyla ilgilenmesi bence çok yanlış.erkeklerde boy uzaması 17-18 yaşına kadar devam ediyor,yapacağın yoğun egzersizler gelişimini olumsuz anlamda etkiler diye düşünüyorum.ayrıca oldukça zayıfsın.bizim spor salonuna da senin yaşında birkaç çocuk geliyor onlarda zayıf ama senin gibi değil..yani nasıl söylenir sanki senin böyle vitaminsiz kalmış gibi bir zayıflığın var..evet, 1 aylık çalışmaya göre iyi yol katetmişsin ama o vucuda kas yapsan nolur yapmasan nolurki..incecik kollara 2 tane tenis topu koymuşsun gibi duruyor:) bence önce doğru bir beslenmeyle 15-20 kilo almalısın.(beslenme konusu senin şuan ilk önceliğin olmalı,çünkü en büyük eksikliğin beslenme gibi görülüyor,bol bol ve kaliteli yiyecekler tüketmelisin)ve de evde vucut çalışacağına 2 sene boyunca koşu,basketbol vb tarzı sporlarla ilgilen önce bi vucudun kendine gelsin,kolların bacakların omuzların kalınlaşsın, gelişimini tamamlasın.bunlar tamamen şahsi fikirlerim,burda tavsiye çok aklına hangisi en çok yatarsa onu uygula :)

sen gel beni dinle kas yaparak kilo al. 1.82 boy 50 kilo başladım bundan 5.5 - 6 ay önce şu an 69 kiloyum ve 0 yağ. senin vucud tipin benimki gibi kasların hemen belli ediyor kendini. gerci daha yasın kücük bilemiyorum bukadar erken bb ne kadar doğru ama calısmayı bırak yemek ye diyen arkadaşlara katılmıyorum.

çocuk bi yürügit photoshop Liq, kullanarak yapmışsın. yahu ben 5 aydır ev çalışıyorum günde 500 şınav 300 mekik çekiyorum + 10 Kg lık ağırlık kaldırmama rağmen yapamıyorum sen 1 ayda yapıcan az at az.

saçmalama be ben bile 2 ayda bundan fazla gelişim oldu sen ne diyon asdsad

zayfsın dostum sen zayıf oldugun içinde belli oluyor senın amacın makarnaya pılava patatesi abanıp kısacası karbonhidrata yönelip o kucuk kas gruplarını buyutmen hepsı bu ;)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı