Arkadaşalar spora başlayalı tam bir ay oldu ve sonuçlar beni pek memnun etti diyemem.
İlk olarak spora başlama amacım karın bölgesinde yağlanmanın başlamasını görmem ve dar olduğunu düşündüğüm omuzlarımı genişletmek .
Bir ay boyunca genel beslenmem şu şeklde tabi arada değişti küçük kaçamaklar vs oldu.
sabah bir kase yulaf ezmesi veya nesfit yanında bir çay kaşığı bal.
saat 10-11 civarı bir elma yada küçük bir öğün
öğlen : yumurta beyazı yada kepekli ekmekten yapılmış jambonlu sandviç
Saat 4-5 arası : 100 gram lor bir bardak süt veya öbür aparatifler
saat 6 civarı yarım avuç fındık yada badem
akşam antremandan sonra : ton balığı yada tavuk göğsü birazda lor
Bir ay böyle beslendim.
1 ay sonuçunda
omuz : 106 2. ay : 107,5
göğüs : 89 2.ay : 92
kol: 30 2. ay: 31
bel :80 2.ay : 80
kilo:66.5 2.ay :64
Arkadaşlar sorun göbekteki yağların erimemesi daha doğrusu çok az erimesi . Kilomun düşmesi ve göbeğin hala aynı olması. Hocam daha iyi beslenmen lazım böyle olmaz dedi ama heres 6 pack görmek istiyosan yağ oranın azalmalı diyor . Ne yapmalıyım ? Gelişmelerin bu kadar az olmasının sebebi nedir sizce ? Ve tabi değerli yorumlarınız çok önemli
Teşekkürler arkadaşlar
İlk olarak spora başlama amacım karın bölgesinde yağlanmanın başlamasını görmem ve dar olduğunu düşündüğüm omuzlarımı genişletmek .
Bir ay boyunca genel beslenmem şu şeklde tabi arada değişti küçük kaçamaklar vs oldu.
sabah bir kase yulaf ezmesi veya nesfit yanında bir çay kaşığı bal.
saat 10-11 civarı bir elma yada küçük bir öğün
öğlen : yumurta beyazı yada kepekli ekmekten yapılmış jambonlu sandviç
Saat 4-5 arası : 100 gram lor bir bardak süt veya öbür aparatifler
saat 6 civarı yarım avuç fındık yada badem
akşam antremandan sonra : ton balığı yada tavuk göğsü birazda lor
Bir ay böyle beslendim.
1 ay sonuçunda
omuz : 106 2. ay : 107,5
göğüs : 89 2.ay : 92
kol: 30 2. ay: 31
bel :80 2.ay : 80
kilo:66.5 2.ay :64
Arkadaşlar sorun göbekteki yağların erimemesi daha doğrusu çok az erimesi . Kilomun düşmesi ve göbeğin hala aynı olması. Hocam daha iyi beslenmen lazım böyle olmaz dedi ama heres 6 pack görmek istiyosan yağ oranın azalmalı diyor . Ne yapmalıyım ? Gelişmelerin bu kadar az olmasının sebebi nedir sizce ? Ve tabi değerli yorumlarınız çok önemli
Teşekkürler arkadaşlar