1. ay programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ahmets
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Öncelikle haftanın 5 günü aynı programı baştan sona yapıyorsan kaslarını ne zaman dinlendiriyorsun? Sadece hafta sonu 2 gün bence yeterli değil. Aynı kasları üstüste 5 gün çalıştıryorsun.

Diğer bir konu da Deadlift.. Bu hareket faydalı olduğu kadar aynı zamanda çok riskli bir harekettir. Ben bu hareketi ilk dönemlerinde yapmanı tavsiye etmem.

Son mesajındaki sorunun cevabı ise; koşmak kan dolaşımınıı arttırır ; böylece kasları besleyen kan içindeki her türlü muhteviyat tüm vücudunda dolaşır gbi basit bir açıklama yapabilirim.

Uzakalara bakmaya, çeşit aramaya gerek yok , buradaki programı derdine derman olur...

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/body-buildinge-yeni-ba-layanlar-t4738.html

Esas genişleme idman programıyla değil, beslenmeyle olur. İdmanlar ile genişlemeye yön veririz.
1.aydan birşey beklemeyin, çünkü 1.ayki idman sistemi vücudu bodye hazırlamaya yönelik.
Koşuyu idmandan sonra yaparsanız daha iyi bir kardio olur. İdmanın başındaki 10dk koşu sadece ısınma yerine geçer.

ahmets en guzel yenibaslayanlar icin program bu forumda flexor hocanin hazirladigi program ben onu uygulamistim bana cok zayifsin diyenler 1.5 ay sonra okudugum sehirden yasadigim sehire donunce sen ne ara vucut yaptin vb seyler soylemeye basladilar gercekten etkili bi program beslenmeyide iyi yaparsan cabuk gelisirsin dedigim programa bi goz at hem orda 2.ve3.ayin programida var

cogu hareketin alternatifi vardir aslinda.ornegin butterfly makinesi yoksa benchde dumbell fly yapabilirsin

1 aylık birine d.fly diyorsunuz. sizce omuzlarında sorun yaşamazmı ?

şöyle deseniz daha uygun olurdu.

cogu hareketin alternatifi vardir aslinda.ornegin butterfly makinesi yoksa benchde dumbell fly yapabilirsin fakat yeterli seviyeye sahip olmadığın için hafif kiloyla ve tam açmadan yapmanı tavsiye ederim.

1 aylık birine d.fly diyorsunuz. sizce omuzlarında sorun yaşamazmı ?

şöyle deseniz daha uygun olurdu.

cogu hareketin alternatifi vardir aslinda.ornegin butterfly makinesi yoksa benchde dumbell fly yapabilirsin fakat yeterli seviyeye sahip olmadığın için hafif kiloyla ve tam açmadan yapmanı tavsiye ederim.

evet aslinda tam bunu demek istemistim ama ifade edemedim galiba kendimithums:

seated ( cable ) row hareketi benim salonumda yok onun yerine ne ypaaiblirim bide boksda çalışmayı düşünüyorumda hangi hareketleri yapmıyayım şimdiden tşkler

Back
Yukarı