1 ay için nasıl sizce ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zumba
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zumba

Üye
Ölçülerim aşağıdaki gibidir.Göbek ve göğüs kısmı yağlı biriyim sizce 1 ay için ölçüler nasıl en kısa zamanda resimde eklemeye çalışacağım.

başlangıç 23 haziran

boy 170
kilo 67
bacak 56
omuz 105
kol 31
göğüs 90
bel 85
bilek 17
baldır 36

27 temmuz

boy 170
kilo 65
bacak 54
omuz 106
kol 31
göğüs 91
bel 82
bilek 17
baldır 34

Çalışma şekliniz nedir ? Yani kilo verme mi yoksa kütle kazanımı mı ? Bakarsanız ölçü kaybı var artış yok gibi. Yani 1 ayda da ne bekliyorsunuz o da ayrı bir şey :)

Genel olarak kütle kazanmaya çalışıyorum yağları da zamanla eritirim diye düşünüyorum.Hacim için antremandan 2 saat önce komplex karbo almaya çalışıyorum genel ağırlığım protein ve ekmek dahil hamur işini kestim.Dediğiniz gibi 1 ay daha çok erken ama insan ister istemez bir görüş duymak istiyor :D

bence çok erken sen devam et ama hacim kaybetmemeye çalış

Öncelikle ilgilenip yorum yaptığınız için hepinize teşekkürler.Şuan da kütle kazanmaya çalışıyorum karın bölgesinde yağlanma var fakat ben bunun zamanla gideceği yönünde düşünüyorum çünkü ekmeği hamuru ne varsa kestim komplex karbo alıyorum sadece.Sizce böyle birşey mümkün mü ? Ayrıca izlediğim yöntem doğru mu hafif yağlıyım ve hacim almaya çalışıyorum.Amacım daha gelişmiş bir vücut yani yağ oranını ve beli biraz daha düşürüp özellikle omuz ve göğüs çalışmak istiyorum.Yanlış bilgilerim varsa düzeltirseniz sevinirim.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:57 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:55 ----------

bu arada 17 yaşındayım değerlendirme açısından gerekli olabilir.

Back
Yukarı