1 ay için Ev Mi Salon mu ?

28 mayısta okulum bitiyor eve dönüyorum evde 4 ay fitness a gitcem parasını bile ödedim hardline gainer aldım evde beslenme programı cıkardım ama suan yurtta kalıyorum hersey eve gidince baslıyor burda basladım 3 hafta gittim sonra devam etmedım sizce 1 ay icin fitness a devam etmelimiyim 5 kg dumbell ile yurtta calısayım mı ? amacım kilo almak kollarımın kötü görünümünden kurtulmak kilo almak icin tavsiyeniz varsa onlarıda alabilirim

28 mayısta okulum bitiyor eve dönüyorum evde 4 ay fitness a gitcem parasını bile ödedim hardline gainer aldım evde beslenme programı cıkardım ama suan yurtta kalıyorum hersey eve gidince baslıyor burda basladım 3 hafta gittim sonra devam etmedım sizce 1 ay icin fitness a devam etmelimiyim 5 kg dumbell ile yurtta calısayım mı ? amacım kilo almak kollarımın kötü görünümünden kurtulmak kilo almak icin tavsiyeniz varsa onlarıda alabilirim
Dalga mı geçiyorsun kardeşim?Sadece 5 kg dambıl ile vücut mu yapılır?

Ağırlıksız antrenmanlar var, şınav ve barfiks çeşitleri gibi, dips, plank, mekik gibi o kadar çok programlar var ki. Biraz araştırma ile güzel bir program hazırlayıp alt yapı yapabilirsin, başlangıç için salona gitmeme gerek yok. Yıllar önce arnould ın bir vücıtçunun eğitimi adlı kitabını okumuştum, orda da salona gitmeden evde ağırlıksız çalışıp vücudu ısındırın diye tavsiye veriyordu. Havalar da güzel belediyenin yaptığı parklarda güzel aletler de var sabah erken gidip çok güzel antrenman yapabilirsin, her kasını çalıştırabilirsin.

Back
Yukarı