1.85'ten Uzun Olanlar

boyum 174 185 olan veya üstü olan herkesi kutlarım. :D ideal boy denince herkes başka birşey söyler mesela ülkemizde ki kısa boyu kızlar genelde erkekte ideal boyun 175 180 arası olması gerektigini söyler :D ÇÜNKÜ daha uzun olunca yanında cüce durumuna düşmemek için. uzun bi kızda 180 190 arası olsun ister. bu araştırma sonunda 175 ile 185 boy ülkemiz erkekleri için uygun boy oluyor :D

1.81'lik bir adam olarak bu fikre çok sempati duydum.galiba 1.75 -1.85 arası insanlar için bir başlık yok:)

ben 1.70 im 5 cm daha uzasamda olur.çok da zaten uzamak istesemde uzamam.1.85 olmak normal ama 1.90 ın üstü olunca pek iyi olmuyor vücut için.

1.86 boyundayım ama hep boyum daha da uzun olsun isterdim neden bilmiorm... adeleleri kısa boylulara gre daha zor dolduruyoruz biz bence sıkıntı burda olabilir :) fakat madem herkes kendı düşüncesini yazıo bncede body sporu uzun boylulara daha cok yakısıo :)

Yaşasın orta ve kısa boy :D

1.94 ile aranızdayım
hayatım boyunca hiç çarpmadıysam sırf bu boy yüzünde kafamı en az 100 defa bir yerlere çarpmışımdır. abartmıyorum, az bile yazmış olabilirim.
istanbulun deutz-ikarus minibüslerinden nefret ediyorum bu arada :)
avatardan da göreceğiniz üzere sağımdaki kişi ancak omuzuma geliyor :D

Bu sporun en ideal boyu 180 bana kalırsa Kendim 176 cm yim :)

bende 190 boyundayım.bazen 188 -189 flnda çıkar. hala tam bilmiyorum.

neden uzun boylular daha zor kas yapar ?

kas boyu daha uzun olduğu için ve doldurman gereken çerçeve daha geniştir. bnm boyum 1.89, kilo:84. vg de 3. ayıma girdm.kol kasları gerçekten çok güzel duruyor fakat göğüs kası yapmak uzun boylularda herkesin genel sıkıntısı sanırım. ayrıca senden 10 15 cm kısa insanların daha fazla ağırlık basması sinir bozucu olabiliyor.daha çok zamana ihtiyacım var -.-

bende 190 boyundayım.bazen 188 -189 flnda çıkar. hala tam bilmiyorum.

neden uzun boylular daha zor kas yapar ?

ben 15 yasindayim bi ara cok boy attim suan 1.75 boyundayim bi basket takimindayim acaba 17-18 yasima kdr daha boyum ne kdr uzar 6-7 aydir ayni boydayim yardim ederseniz sevinirim

Boyum 1,89 ve son 1 sene içerisinde 4-5 cm kadar uzadım(Yaş 17).Boy uzaması durduğunda benim yaşımdayken benle aynı boyda olan abimi göz önünde bulundurursam 1,94-1,95 i zorlayacagımı düşünüyorum.:)

yaş 12 boy 2.35 geçen yanımdan 2.50 lik bir adam geçti çok komplex yaptım ya ne kadar kısayız biz. ofofofof :):) 18 yaşıma kadar 250 olurmuyum arkadaşlar çok korkuyorum

• Like
Reactions: qHx
bende tam 1.85 im sınırdan girdik topice
ama anime seven biri iseniz devil may cry - hellsing seyrettiyseniz mutlaka daha uzun olmak isterdiniz hayalim 1.90 boydu ama geçti artık, kısa boylu arkadaşların bilekleri daha kalın göründüğünü düşünüyorum bazen uzun olunca daha ince duruyo ama ölçünce aynı hatta daha büyük gördüğüme şahit oluyorum bazen

23 yaşındayım kasımda 24 olucam boyum: 1.93 metre kendimi bildim bileli uzun boylu olmayı sorun eden bundan dolayı komplekse giren bir insandım ve keşke 1.85 metre boylarında kalsaydım isterdim ama yapacak şey yok. Bazı insanlara istemediği görünüş özellikleri verilebiliyor, ama şunu kesin söyleyebilirm: 1.78 ve 1.90 metre arasındaki erkekler boyları konusunda şanslı olanlar grubundalar dünyada. Bazı insanlar uzamak için herşeyi yaparlar ağlarlar istediği gibi uzamazlar, bazıları boyları dursun ister çok uzamak istemez ama uzar hayat adi, oyunlarla dolu, herkese ayrıcalıklı davranmayan ve çözülmesi imkansız birşey işte bende mesela 1.90 metreden kısa olsaydım istediğim her giyim markasında elbise alabilirdim falan ama artık bunları düşünmek istemiyorum. Kimse boyunu değiştiremez belki 1.75 ten kısasınızdır ama herkesin sahip olmadığı şeylere sahipsinizdir mesela güzel bir cilt, düzgün bir sima falan bunlarda bir ayrıcalıklı yaradılış ve şanslı genetik miras vergisi oluyor her yetişkinin cildi güzel değildir, herkesin saçları gür ve sık değildir, herkesin burun yapısı güzel ve düzgün değildir...

Back
Yukarı