1.85'ten Uzun Olanlar

tekrar söyliyorum uzun boylular bodyde kalkışı kötü bir 100 metrecı gibi düşünün ilk başlarda kısalara göre hacım almakta falan zorlanır ama sonra gümbür gümbür gelir:)çok daha estetik durur.
aynen valla uzunlarda süper duruyor kas yakışıyor uzunlara iyiki uzunum ya :D

kan mevsimi inşallah hep beraber gümbür gümbür:)thums:
reckless sana katılıyorum bende çok inşallah çektim bu yüzden ama şöyle yaz gelsın üst baş arıyalım hepsi küçük gelicek o zaman of çekicez:D

benim düşüncem, erkekler için en ideal boy 1.89..benim boyum 1.89 olduğu için değil :P
işin şakası bi yana orantılı olmak koşuluyla 1.85-1.90 arası gayet iyi..

188cm benim de. ama uzun bir boy değil. bir basketbol takımı içine girerseniz kısa diye adlandırıyorlar hatta 195in altını. sadece ülkemiz için ve basketçi voleybolcu olmayanlar için en ideal boylar diyebiliriz 185 190 arasını.
190 üstü ise malum biraz bayan bulma problemi var.
ha kadın diye bir şey olmasaydı dünyada. olmak isterdim 195 cm falan.

benim boyum 194 baya uzunum gerçi sülalede uzunlarda var.Ama kilo alamıyorum.Kız konusuna girmek istemiyorum kızlar uzun erkekleri genelde begenir yada bana öyleleri denk geliyo:D...

sen göstersene bana o kızları :)

Ben 1.90'ım. Lisede felaket boy attım. Şimdi 19 yaşındayım. En çok söylenenler ;

-Basket Oynadın mı ?
-Daha uzama yeter bu kadar.
-Devedede boy var.(En sinirlendiğim cümle ! bunu söyleyenler genelde boyu kısa olanlardı. O yüzden pek de takmamaya çalışırım)
-Fırın küreği bulup ensene vuralım.( uzamamam içinmiş :) )

Boyum bence ideal. Kızların uzun boylulardan hoşlandıkları konusuna bende katılıyorum.

Bazı ünlülerin boylarını paylaşayım sizinle;

•Tarık Akan : 1.90

•Kenan İmirzalıoğlu : 1.90

•Kıvanç Tatlıtuğ : 1.87

•Burak Sağyaşar (Küçük Kadınlar Dizisindeki Utku Karakteri) : 1.92

•Sarp Levendoğlu (Emret Komutanım Dizisindeki Komutan) : 1.98

•Mehmet Akif Alakurt (Adanalı Dizisinin Maraz Ali'si ) : 1.90

Son düzenleme:
ben 1.90 boyundayım.bazı arkadaşlar 185 ten uzunlar genelde eğik kambur duruyorlar diyor.şahsen katılmıyorum.kendine bakan özen gösteren bir insanda böyle bişey olmaz diye düşünüyorum.tabi genetikte vardır o ayrı.ben sporla uğrasıyorum.kas gelişimi uzun boylularda geç oluyor.bu yönden vücut geliştirenlere dezavantaj.ben boyumdan memnunum kardeşiiiimmmm.heheh allaha bin şükür....

Ben 1.90'ım. Lisede felaket boy attım. Şimdi 19 yaşındayım. En çok söylenenler ;

-Basket Oynadın mı ?
-Devedede boy var.(En sinirlendiğim cümle ! bunu söyleyenler genelde boyu kısa olanlardı. O yüzden pek de takmamaya çalışırım)

Boyum bence ideal. Kızların uzun boylulardan hoşlandıkları konusuna bende katılıyorum.

eyt be kardeşim.fikirler zikirler örnek vermeler aynıyız.iyi bir açıklama iyi örnekleme.emeğine sağlık;)

Ne Demek Kardeşim. Merak eden vardır diye düşündüm. İyi de oldu galiba.

Bu arada Vg'ye başlayalı 2 ay olcak Allah'a şükür. Bir de göze hoş gelen bir vücut yaptığımız zaman daha iyi olcak.:o

-Basket Oynadın mı ?

yanlış bu boylar... kıvanç 190cm... mehmet akif 189cm... tarık akan da 193cm...

boyum 1.90 cok qüzel valla herkezin istediqi boy cok memnunum

net ortaminda herkes sisiyor boyunu tam boyum 1,87 ama gelelim ki pc mantigina gore benim boyumu 1,92-1,93 soylemem lazim bu hep boyle olmustur hatta cogukez denk gelir disarda bilirsiniz adam diyor benim boy 1,85 beniimde boy atiyorum 1,85 boyle cakmalar yan yana durur arada en az 5 cm fark vardir ozellikle msn ortaminda hep bir sisirlme vardir nasi olsa oturuyom at gitsin anasini satim diyerekten:D

Boy : 1,87 orjinal xD
Msn boyu 1,93 diceksin :D

Back
Yukarı