1.85'ten Uzun Olanlar

benimde boy 1.83 akrabalarımın arasında en uzunu benim sanırım genetikle çok bağlantılı olduguna inanmıyorum.19 yasındayım 16 yasımdan berı aynı boydayım sigaranın bence boyumun uzamasına engel oldugunu düşünüyorum içmeseydim zamanında 1.90 olabılrıdım beilki ergenlik döneminde özellikle büyük zararlar yaratıyor sımdı kafamı taşlara vuruyorum..gene de ii ama kanımca normalim..

BaBe ShaQ dedi:
Karasan dedi:
BaBe ShaQ dedi:
Mpoison dedi:
BaBe ShaQ dedi:
Demek yanımda sen olsan hem senden 3 cm uzun oldugum için hemde best model olmadığın için eziklik yaşıcaktın öle mi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Yaşım 18-19 1 senede 2 ajanstan teklif aldım 1 i dandik diğeri gaye sökmen ayrıca yazın bi gençlik filmi için yan başrol teklifi var best model olmasakta o yarışmaya giremeye rahatça cesaret eedecek fizikesl özelliklere sahibim bi bayan olarak 1.88 olupda anca küçük bi cocuğa örnek gösterilip süt içme olayına malzeme olacağıma bi manken için ideal olan erkek boyuyla işlerimi bakarım son best model 2. side 1.85 unutmayalım ;) ..

Aslında sana yazıcak çok şey var ama kendi yaşımı ve yaşını göz önüne alarak cevap vermiyorum.. :D
Sadece şunu bil,haklı olarak kendine kimlik bulmaya,karakterini oturtmaya çalışıyosun..Bu yaşta hep olur böyle şeyler.. :lol: :lol:

Sana hayatta başarılar..

Esprili bir yazıyı fazla ciddiye alarak cevap vermiş Mpoison arkadaşımız, bol bol kendi reklamını yapmış :D
Dediğin gibi yaşla ilgili bir durum sanırım Babe :D

:D Bide ben olsam çocuğuma bi mankeni yada modeli asla örnek göstermezdim..Süt tabiki daha iyi bi örnek.. :D
18-19 lu yaşların verdiği rehavetle yazılmış mesajlar işte.. hoşgörmek lazım :)
Sen olsan ne örneği verirdin Karasan :lol:
ya da diğer arkadaşlar? :lol:

Yaşla ilgili problemim neden olsun ki sen milletle boy için dalga geçtin bende sana boyun ölçüt olmadığını önemli olan yapılan iş onu gösterdim bu kadar lafı örnek için gösterdim burdan kimse beni tanıyacak değil zaten reklam gibi boş bir söz neden onu da anlamak mümkün değil reklamı beni görmeyen birine hiç yapmama gerk yok babe shaq de millete fikrini sorup üstüme gelmek gibi bi cocukluk yapıo sanal alemde kimse ne gösteriş yapma gereği duyar nede başka bişey sanal kıskançlığa bağlıyorum o zaman....

Baracuda,ilginç bi görüşün var..Duymadığım bişey daha doğrusu..Ama belki sigara zincirleme etki yapıyor olabilir..
Araştırılması gereken çok ince bi mevzudur belkide..
Sadece 1 tane sigaranın özellikle C vitaminini ve mevcut olan demiri fazlasıyla yokettiğini biliyorum.Diğer vitaminleri de aynı oranda yokettiği düşünülürse,gelişim için engelleyeci bir faktör oldugu kaçınılmaz gibime geliyor.
Haklı olabilirsin belkide.. ;)

BaBe ShaQ dedi:
Baracuda,ilginç bi görüşün var..Duymadığım bişey daha doğrusu..Ama belki sigara zincirleme etki yapıyor olabilir..
Araştırılması gereken çok ince bi mevzudur belkide..
Sadece 1 tane sigaranın özellikle C vitaminini ve mevcut olan demiri fazlasıyla yokettiğini biliyorum.Diğer vitaminleri de aynı oranda yokettiği düşünülürse,gelişim için engelleyeci bir faktör oldugu kaçınılmaz gibime geliyor.
Haklı olabilirsin belkide.. ;)

Çok pislik birşey uzak durmalı sigaradan,sigara diyip geçmeyin çok sağlam bağımlılık yapıcı bir madde,hatta şöyle söylüyüm yasal uyuşturucu bu yaa!Kesinlikle hayat kalitesine de spor kalitesine de gölge düşürüyor,ama bırakamıyoruz işte :cry:

Made In Turkey dedi:
Boy 1,97 kızın boyunu uzatmaya calısıyorum bu yastan sonra 1.62 boyu yakışmıyoruz :p

Duymasın paralar valla :lol: :lol:

sizce uzun boylulara en cok yakistigini dusundugunuz elbise tipleri hangisi
bence;
jean ve gomlek ve polo(t shirt ler) ama en cok bence takim elbise ama onuda hergun giyemeyecigimiz icin:(:D

Merhaba.benim boyum 1.89 kilom ise 83 universal gain fast sayesinde 4 kilo aldım.kilo almam ii oldu belkide ama suan bel bölgesinde tepik atıor:)bb spor olarak henüz iki haftadır sadece pazu ve ayak kasları çalışıyorum.Dertli olduğum bir nokta var yıllardır.giydiğim kıyafetler üst tarafa yakısıor ama kot giyindiğimde malesef altımdan düşüyor gibi.yani kalçalarım küçük:(squad hareketi vb.gibi hareketler sadece kaslı yabıor ki o durumda suanda.ben daha dolgun ve pantolunmun düşmeyecek durumda olmasını istiyorum.yardımcı olursanız sevinirim:(

boyum 1 88. kilom 92. yılbaşına kadar az yağlanarak 100 olucam, azimliyim.
bence uzun boylulara bol canvas pantolonlar ve boğazlı kazaklar çok yakışıyor.

1.89 cm-94 kg. 5 cm daha uzun olmak isterdim.

Buarada 94 kilo olmuşum.Birde benim kemik yapıkm iri olduğumdan hafif görünüyorum.Görünüş açısından avantaj gibi dursada boşluklaı doldurmak sanırım daha zahmetli olcak benim için:ops

benimde 1.88 civari kiloda 100e yakin fotoda gozuktugu uzere:D yasadigim sehir olan sofyada kendimi kucuk hissetsemde boyumun yeterli oldugunu dusunuyorum fazlasi zarar olurdu benim icin

1.90 ve üzeri boy gerçekten kütle ve hacim açısından çok avantajlı olmasına rağmen 1.70 boyundaki bir sprcu kadar çabuk dolmaması bir dezavantaj.. şahsen bende 1,90 ım fakat sabredip bunu avantaja çevirmeyi düşünüyorum:)

Back
Yukarı