1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
hocam bench press te kaç kg la çalışıyosun m.ettim.. 20 kg bar + kg ? göğüs kısmın iyi ..vücudu gösterende göğüs bence ..bende olmayan :)

Arkadaş bunu söyleyecek tecrübedeki kişi ben değilim ama gevezeyim naapiyim. Herkül salonunun bir duvarında asılı tapblıda 12 adet farklı sistem alt alta yazılıydı altında 3 nokta vardı bununla bitmiyor der gibilerinden. Bu kadar araştırma emek duraklama dönemleriyle baş etmek için yüzyıllarca kafa patlatarak geliştirilmiş. Kendini geliştirmek sadece 3 -4 programı pavlov refleksleriyle can hıraş bir şekilde sürdürmek değildir. Herkül alt yapısını bir kenara koysak bile bu forumda yarım antrenör olacak bilgi edindim. Kimseye antrenörlük edip canından edecek değilim ama geldiğim yerle gurur duyuyuorum. Size de tavsiye ederim.

Gevezelik bir yana, duraksama dönemleri insanların ilk defa başına gelen baş edilemez problemler değildir. birazcık merak lütfen...

Son düzenleme:
Öncelikle emeğine sağlık iyi çalışmışsın fakat 5 yıla göre biraz eksik özellikle karın ama yazmışsın zaten alkol ve sigara olayını kollar iyi bana kalırsa supplement al ama steroid kullanma

bu sporda 5. senemdeyim. Bunca caba ve emege karsin, henuz ikinci senesini yasayan arkadaslarin steroidlerle elde ettikleri kazanclari gorunce kiskanmamak elde degil.
Ciplakken veya dar t-shirlerle gorunen bu vucut, isim dolayisi ile giydigim takim elbise veya tulum icinde belli olmuyor. Steroid kullanirsam, (1 yada 2 kur) kalici olarak buyume saglayabilir miyim diye dusunuyorum? Yani bunu kullanan bazi arkadaslarin en basitinden kollarinda normal olmayan bir azmanlik oluyor. Benim kollarim spor hayatimda hic 40cm nin altina dusmedi fakat bu bahsi gecen kisiler gibi durmuyor bir turlu!. Vucudumu atletik yapidan, takim elbiseyle bile belli olacak bodyci yapisini cevirmek istiyorum.

Bunun icin siringayi vucuduma degdirmeme deger mi? Onerilerinizi bekliyorum

bence vur gitsin hocam fazla düşünme.

selamlar ben mesala 88-92 kg ler arasındayım genelde ama giyinikken bende belli etmiyorum body yaptığımı ve soyununca insanlar çok şaşırıyor bunlar nerden çıktı diye, hele kazak falan birazda bol giyersem tam şişko çocuklar gibi oluyorum.. kışın elbilerin içinde 1 kişi bile sordumu hatırlamıyorum body mı yapıyorsun die? tabi yazın durum çok farklı.. bence senın isteğin şeyde giyim de çok önemli; gömlek giyiyorsan dar kesimli yada özel kesimli gömleklerle çıkarabilirsin bence görüntünü.. birde senın dediğin su kısa vadeli sporcular ilaç desteğiyle benım katettiğim yolu katediyorlar tarzı lafın! bence çok yanlış onlar hep geride kalıyorlar.. görüyoruz yani araya bir yaz girmiş çocuk bitmiş gelmiş tekrar başlıyor olmuyor bu sefer tekrr kür yapıyor ama söleyemiyor gizli gizli yine şişiyor bir süre sonra o senın doğal yollarla yaptığını sadece kürle yakalayabiliyor çünkü vücut hormon sistemi artık destek olmadan eskisi gibi çalışmıyor.. bence bole durumda onlar kazanan gibi görünen kaybeden sende kaybeden gibi görünen kazanan dan başka bir konumda değilsin.. bende çok kıskandığım olmuştu kürle çok yol katedenleri görünce ama baktımkı benım aralarımda sadece bel kısmı biraz yağlanıp omuzlar az biraz daralırken onlar filmi en başa sarmış aynı sürelerde dedim ki boş işler.. bende bazı deformasyonları ve şimdi yaşadığım birkaç sorunu yaptığım kürlere bağlıyorum her nekadar küçük kürler olsalarda iyi kötü etkileri kalıyor.. body ci olmayıpta geniş omuzlarıyla ince belleriyle çok daha güzel duran adamlar var takım elbiselerin içinde ben kendim için diyorum ki ben onlardan değilim hiçbir zaman da olamam , o zaman elbiseleri kendi vücuduma uygun seçeyim ve elimdekini iyi kullanıyim bence bu uzun vadade daha olumlu sonuçları olan bir bakış açısı tavsiye edebilirim;)
vücut gayet iyi, naturel rambo diyebilirim, üniversitedeyken benim yurtta afyonlu bir arkadaşım vardı hocam, ben hayatımda bir adamın kolunda bu kadar damar görmedim ve bu adam hiç ağırlık kaldırmamış, bel incecik, genetik şans faktörü de var elimizdekilerin kıymetini bilmeliyiz bence, sizin yerinizde olmak isteyen pekçok kişi vardır, fıtık için geçmiş olsun

İşte Doğal sporcuları motive etmek adına sürekli söylenmesi gereken bazı sözler:

1. Ben programı uyguluyorum ve disiplinli bir şekilde egzersizlerimi yapıyorum.
  2. Ben diğer sporcular gibi ilaçlarla kendimi geliştirmiyorum. Benim birçok insandan farkım doğal olmam.
  3. Ben ilaç kullanan sporculara göre daha sağlıklıyım ve yaşlandığımda kaslarım deforme olmayacak ve kuvvetimde aşırı kaybolmayacaktır.
  4. Ben kendimle gurur duyuyorum ve benden kat kat hacimli sporculardan daha başarılıyım. Çünkü zor olanı seçerek başarılara doğal yöntemle ulaştım. İlaç kullanımı basit ve sabırsız insanların yöntemidir. Ben iradeli, güçlü ve sabır dolu bir sporcuyum.
  5. İlaç alanlar benden daha kuvvetli ve hacimli olabilir fakat benden daha zeki değiller. İlaçlar, onları esir altına almış. Fakat beni esir edemedi.

sana bir beslenme uzmanı olarak tebrik ediyorum ve bu sporu ne kadar vucut güzelliği için yapıyorsanda sağlık içinde yapıyorsun farklı şeyler kullanmayı deneyip dengeni bozmanı istemem bence önemli olan geniş gözükmen deil sağlıklı gözükmendir bu farkı ileriki yaşlarda farkedeceksin millek beli bükük hastalıklarla boğusurken sen dimdik ve dinç bir şekilde gezeceksin ve bunun tadını cıkaracaksın en buyuk olay bu başarılar :)

ilk fotolar ile bu foto arasında büyük fark var inanın sanki kollar hacimlenmiş bana kalırsa optimum wheyin yanında kaliteli bir amino asit, bol bol yumurta beyazı bol bol tavuk göğüsü ve karb. sonra güzel bir definasyon vücudunuz daha iyi seviyeye gelicek eminim abdominaller görünür hale gelecektir. Eksik olarakta üst göğüsünüz çok iyi alt göğüs ve kanatlara ağırlık vermelisiniz

Bazı insanlar sağlıklı kalmak için spor yaparlar.Bazıları ise sağlıkları pahasına ! Bu kişilere sporcu denilmez onlara gereken ünvan savaşçıdır.

Resimleri silemiyorum

Konuyu kapatamiyorum.

Admin ALOOOOOOO bu konuyu kapatir misin???

Alin size yeni resim

Resimlere ******* da sonra calmayin

Eklentiler

• arada.JPG
    arada.JPG
    161,5 KB · Görüntüleme: 481
Son düzenleyen: Moderatör:
önkol çalışmanız lazım kollar gelişmiş bilek ttığ gibi hiç güzel durmuyo bence kolla önkol arasında en fazla 5 cm olması lazım estetik açısından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı