Senin bahsettiğin adamların özel hocaları, özel diyetisyenleri, özel masörleri, özel doktorları var.Bu adamların steroid kullanmalarıyla kendi halinde sıradan bir spor salonunda çalışan bir adamın steroid kullanmasını nasıl aynı kefeye koyarsınız.Steroid gerçekten de ciddi bir olay ve bu işe hakim kişiler tarafından kullanılmalı.Bu spordan para kazanmayan yada bu sporla ilgili milli müsabakalara yarışmalara katılma niyetinde olmayan bir kimsenin sadece vücudum kısa zamanda şekillensin ve büyüsün mantığıya yapılıyorsa işte orada bir hata vardır.Aldığın risk ile sonuçları kıyaslanmalı, değer mi buna yoksa değmez mi.Kısa yoldan bir anda şekil bir vücuda ulaşmayı herkes ister ancak böyle bir vücudun da olumsuz yönlerini kişi kabullenmek durumundadır.Söylemiş olduğum gibi bu steroid alımının sebebi çok önemli.Hobi olarak yapan bir adam kendini tehlikeye atar.Ya şu steroidin,tutturdunuz sağlığını bozma falan.Kardeşim STEROİD vurmayan biri nerden bilebilir BU Duyguyu ! ötmeyin saçma sapan yorum yapmayın kardeşim.Steroidin s sini bilmeyen burda öttürdükçe öttürüyor.Şakamısınız ? O zaman bütün hocalar sağlıksız. JAy cutler ölmeli phil heath ölümle pençeleşiyor. bu adamların sayısız delik var vücudunda. taktınız sağlığa.ne biliyorsunuz sağlıkla ilgili ??? milletin ağzı torba değil kardeşim herkes büzsün.Sen rahat ol yaa. zaten steroid bilgisi tavan yapmış bir insanın sana olacak tavsiyesi bu kürü yapman olacaktır. bu kadar kardeşim...
Yok bi kere girdimi bidaha bırakamazsın falan. eroinmi alıyosunuz siz ? kür demek paradır.para demek emektir. 1-2 kürde gayet iradeli birşekilde ister bırakabilir ister devam edebilir.herşey karardır bağımlılık yoktur.istersen seni ben 32 tane profesyonel hocalarla görüştürürüm türkiye şampiyonu hepsi yakınım.
senin görüşünüuyuşturucu kullan steroid kullanma bence benim görüşüm o....
çünkü zararlarini gördüm yanliş enjeksiyon sonuçlarini izledim bayilcaktim bakarken çok iyi bişey değil....
Testeron sifir'a iniyor --- kadinsal hormon salgilaniyor bence kötü sen doğal ol....
Benim gözlemim bu....
hoolywood beslenmesini bizimlede paylaşırsan çok sevinirimk bakma ama sen bence 5 yıl içinde yeterli çalışmamışsın ben body e başlayalı bir kaç ay oldu, düzenli olarak hollywood taki ünlülerin yaptıkları beslenme taktiklerini kullanıyorum başlarken 81 kiloydum şimdi 74.5 kg oldum hepsini nerdeyse karın bölgesinden verdim kas kaybı yaşamadan yağları erittim resimlerdekinden iyi oldu diyebilirim vücudum sakın ola steroid alma profesyonel olarak çalışan insanlar bile türkiye şampiyonu olan insanlar bile pişman olduklarını bizzat şahit oldum kansere kadar gidiyor benden demesi, düşün ben protein tozuna zararlı diyen bir adamım eğer bir şey kullanıcaksan ara gazla alim güzel olur vücut deme insanlık hali 1 yıl o gazla alırsın spor yaparsın 1 yıl sonra öyle bir hale girerki hayat yaşamın sporla uğraşıcak vaktin olmaz hastalığa kadar götürür kimyasallar benden söylemesi