1.85cm, 86 kg, soguk zaman, supplementsiz.

Bu sporun dogasi "surekli gelismek" oldugna gore, 1-2 kur Steroid ile durulablrmi?

• siringa bir kez girdi mi, bir daha birakamazsin, surekli vucut ister.

Votes: 262 16,8%
  • 1-2 kur den sonra iyi bir irade ile birakilabilir.

Votes: 155 9,9%
  • 1-2 kur, gereken gelismeyi saglamaya yetmez

Votes: 73 4,7%
  • Zararlari yaninda degmez, spor saglik icindir

Votes: 1.068 68,5%

• Total voters
    1.558
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar, ben 1 yıl kadar body yaptım. Başladıgım zamanı hatırlarım. 60 kg idim. yaklaşık 10 ay sonunda 72 kg olmustum. Uzun vadede değişim inanılmazdı. (1 gr dahi suplement kullanmamıstım) Fakat sonra sporu bırakmak zorunda kaldım, okul, iş ve evlilik hazırlıkları. Tabi koyu bir fenerbahce taraftarı ve beykent unifeb sorumlularından biriydim sürekli maclar kareografiler deplasmanlar sporumu olumsuz etkilemeye basladı. Bıraktıktan 1 yıl sonra tekrar 65 kg a düştüm. Vucut denen bişey kalmadı, kaslarım kücüldü.

Sende kimi zaman spora arar vermişsin şu bir gercek ki bu spor cok nankör. 1 ay ara versen 3-4 ay geri gidiyorsun. Coğu arkadaş 5 yıla göre kötü bir vücut demiş fakat 5 yıl ne şartlarda calıstıgını bilmeden ve ne sürelerde spordan uzak kaldıgını bilmeden bunu söylüyorlar. O yuzden herşeyi dikkate alma, burada yorum yapan cogu kişiden daha fazla bb geçmişin var ve neyin ne oldugunu az cok biliyorsundur. Bana kalırsa vücudun kötü degil. Bu biraz sabır işidir. BB yi yaşam tarzı haline getirmelisin. Hayatın oradan gelecek 2 cm fazla kasa göre değişmeyecek o yuzden streoide gerek yok. Ben protein kullanmaya bile korkuyorum. Zararı olur mu diye:)
Söyledigim gibi hayatını sadece buna baglama, önemli olan saglıktır.
Ben yeniden bb ye basladım 3-4 ay oldu tekrar 75 e kg'ye cıktım. Gainerda kullandım. 80 kg olmak istiyorum ama kesinlikle streoid kullanıp bi de onun yan etkileriyle ugrasmayı aklımdan gecirmedim. Umarım sende istedigin vucuda sahip olursun.

Gözlemlerim şunu gösteriyor ki, vücut geliştirme aşamasında genlerin, dokuların çok ama çok büyük bir etkisi var.Çünkü çalıştığım salonda bir eleman var bir sene olucak hergün geliyor sürekli ancak dar tişört giyse dahi ne kol ne göğüs hiçbirşey belli olmuyor ve kiloda alamıyor adam hep aynı yani.Çocuk zaten kendiside diyor benim vücuduma bakıpda moralinizi bozmayın benim genetiğimle alakalı bu gelişme sorunum.Kimi adamda öyle bir doku, kas, ve vücut metabolizması var ki adam 3 4 ay çalışıyor ama direk hatlar kendisini gösteriyor.ALLAH vergisi demek kişiden kişiye değişiyor.Ancak sizin vücudunuzda hafife alınacak cinsten değil, gayet fit ve sık bir vücudunuz var tebrik ederim.

Bence gerek yok stereoide fln gayet iyi vucudün var kolun 40 cm yerine 45 cm olsa nolur :) saglıgından vazgeçtigine değmez bu halin bile yeter senin gayet hoş estetik bir vucüda sahipsin... Sporu bırakmadıgın sürece stereidsizde ölçü alacagına inanıyorum...

uyuşturucu kullan steroid kullanma bence benim görüşüm o....

çünkü zararlarini gördüm yanliş enjeksiyon sonuçlarini izledim bayilcaktim bakarken çok iyi bişey değil....

Testeron sifir'a iniyor --- kadinsal hormon salgilaniyor bence kötü sen doğal ol....

Benim gözlemim bu....

k bakma ama sen bence 5 yıl içinde yeterli çalışmamışsın ben body e başlayalı bir kaç ay oldu, düzenli olarak hollywood taki ünlülerin yaptıkları beslenme taktiklerini kullanıyorum başlarken 81 kiloydum şimdi 74.5 kg oldum hepsini nerdeyse karın bölgesinden verdim kas kaybı yaşamadan yağları erittim resimlerdekinden iyi oldu diyebilirim vücudum sakın ola steroid alma profesyonel olarak çalışan insanlar bile türkiye şampiyonu olan insanlar bile pişman olduklarını bizzat şahit oldum kansere kadar gidiyor benden demesi, düşün ben protein tozuna zararlı diyen bir adamım eğer bir şey kullanıcaksan ara gazla alim güzel olur vücut deme insanlık hali 1 yıl o gazla alırsın spor yaparsın 1 yıl sonra öyle bir hale girerki hayat yaşamın sporla uğraşıcak vaktin olmaz hastalığa kadar götürür kimyasallar benden söylemesi

Güzel kardeşim vücudun belki 5 yıl bb yapmış gibi görünmüyor ama gayet güzel fit duruyor. Belki iyi bir terzi bulup gömlek ve ceketlerini üzerine göre bel kısmını daralttırarak güzel görünebilirsin. Bence streoid'i aklından geçirme derim. Ha bilgim var mı? hayır. Hayatımda da görmedim. Ama hiç iyi şeyler okumuyoruz. Supplement konusunda ise korkmana gerek yok. bir an önce protein ve aminoasit desteğine başlamanı öneririm. 3kg sıfır yağsız eti bir seferde yemek demek hem dünya masraf hem dünya emek hem de vücuda yük demek. Bunun yerine sadece etteki proteini almak demek. Kısa zamanda büyük kazanç demek. Youtube'da natural bodybuilder yaz. Ne vücutlar çıkıyor bi bak. Uzun süren çaba ve doğru supplement desteğiyle harika vücutlar çıkabiliyor.

https://www.youtube.com/watch?v=MpmpolK9AxQ

İngilizcen varsa güzel bi video da benden gelsin:D

Vücudun plaj vücudu diye tabir edilen cinsten bence şuan. Ama 5 seneye oranla kıyaslıyorum pek iyi gelişememişsin. Karın bölgesi çok daha şekilli olabilirdi. Omuzlar daha şekilli olabilirdi bence. Ama yinede 5 sene formda kalmışsın diyelim..

kardeşim bence gayet iyi fit bir vücuda sahipsin bir çok kişi böyle bir vücudu olması için uğraşıyor göbekli şişman veya çok zayıf bir insanın çalışıp senin şu anına gelmesi için çok çalışması gerekli sen bu halinle sıkı bir çalışmayla istediğin hedeflediğin ölçülere gelebileceğine inanıyorum yavaş olsun ama sağlam ve sağlıklı olsun kardeşim.hedeflerinin istediğin ölçüde gitmesi dileklerimle...

Ya şu steroidin,tutturdunuz sağlığını bozma falan.Kardeşim STEROİD vurmayan biri nerden bilebilir BU Duyguyu ! ötmeyin saçma sapan yorum yapmayın kardeşim.Steroidin s sini bilmeyen burda öttürdükçe öttürüyor.Şakamısınız ? O zaman bütün hocalar sağlıksız. JAy cutler ölmeli phil heath ölümle pençeleşiyor. bu adamların sayısız delik var vücudunda. taktınız sağlığa.ne biliyorsunuz sağlıkla ilgili ??? milletin ağzı torba değil kardeşim herkes büzsün.Sen rahat ol yaa. zaten steroid bilgisi tavan yapmış bir insanın sana olacak tavsiyesi bu kürü yapman olacaktır. bu kadar kardeşim...

Yok bi kere girdimi bidaha bırakamazsın falan. eroinmi alıyosunuz siz ? kür demek paradır.para demek emektir. 1-2 kürde gayet iradeli birşekilde ister bırakabilir ister devam edebilir.herşey karardır bağımlılık yoktur.istersen seni ben 32 tane profesyonel hocalarla görüştürürüm türkiye şampiyonu hepsi yakınım.

Son düzenleme:
Ya şu steroidin,tutturdunuz sağlığını bozma falan.Kardeşim STEROİD vurmayan biri nerden bilebilir BU Duyguyu ! ötmeyin saçma sapan yorum yapmayın kardeşim.Steroidin s sini bilmeyen burda öttürdükçe öttürüyor.Şakamısınız ? O zaman bütün hocalar sağlıksız. JAy cutler ölmeli phil heath ölümle pençeleşiyor. bu adamların sayısız delik var vücudunda. taktınız sağlığa.ne biliyorsunuz sağlıkla ilgili ??? milletin ağzı torba değil kardeşim herkes büzsün.Sen rahat ol yaa. zaten steroid bilgisi tavan yapmış bir insanın sana olacak tavsiyesi bu kürü yapman olacaktır. bu kadar kardeşim...

Yok bi kere girdimi bidaha bırakamazsın falan. eroinmi alıyosunuz siz ? kür demek paradır.para demek emektir. 1-2 kürde gayet iradeli birşekilde ister bırakabilir ister devam edebilir.herşey karardır bağımlılık yoktur.istersen seni ben 32 tane profesyonel hocalarla görüştürürüm türkiye şampiyonu hepsi yakınım.
Senin bahsettiğin adamların özel hocaları, özel diyetisyenleri, özel masörleri, özel doktorları var.Bu adamların steroid kullanmalarıyla kendi halinde sıradan bir spor salonunda çalışan bir adamın steroid kullanmasını nasıl aynı kefeye koyarsınız.Steroid gerçekten de ciddi bir olay ve bu işe hakim kişiler tarafından kullanılmalı.Bu spordan para kazanmayan yada bu sporla ilgili milli müsabakalara yarışmalara katılma niyetinde olmayan bir kimsenin sadece vücudum kısa zamanda şekillensin ve büyüsün mantığıya yapılıyorsa işte orada bir hata vardır.Aldığın risk ile sonuçları kıyaslanmalı, değer mi buna yoksa değmez mi.Kısa yoldan bir anda şekil bir vücuda ulaşmayı herkes ister ancak böyle bir vücudun da olumsuz yönlerini kişi kabullenmek durumundadır.Söylemiş olduğum gibi bu steroid alımının sebebi çok önemli.Hobi olarak yapan bir adam kendini tehlikeye atar.

İlla ki bir salonda çalışan birinin steroid i profesyonel yardımla kullanmaması sakıncalı.benim anlatmaya çalıştığım hep bir ağızdan kafa şişirmemeleri.adam steroidi ölüm sebebi gibi anlatıyo burda bu çok mu doğru ? sen diyosun maasörleri var hocaları var diyetisyenleri var.peki vurulan vücut farklı vücut mu ? yapılan tahkikler farklı mı ? Çok mu özel ? bilmeyen doktorlar mı ? kür esnasında Doktordan kontrol yardımı alınamaz mı ? Kür'ü göze alan bir insan doktoruyla içli dışlı olmalı.Her türlü diyetini özel vücut anatomisine göre olmalı.artık hareketleri hocalar göstermiyor çalışan,3. 4. ayını dolduran herkes serbest çalışıyor.Ben bu arkadaşımıza Kür öldürmez dedim.yok zarar falan büyütülmemeli.Kür'ün anlamına baktınız mı ?. Vücudun sağlayamadığı proteini karbonhıdratı asidini ve tamamlayamadığı bütün maddeleri hazırdan alıyorsunuz.kilo alamayan 3 tane serum alsın o zaman bu kafayla gidilmez.kür demek hazırdan cepten yemek demek.testo mu sorun ? dengeleyicisi var ? hormon mu sorun ? artık şekillendirmek çok basit jinekomastimi ? 2 ayda nolvadex yeter. karaciğer tedavisi mi ? proviron yeterli. Bu ilaçları öcü gibi tanıtmasınlar.teşekkürler..

uyuşturucu kullan steroid kullanma bence benim görüşüm o....

çünkü zararlarini gördüm yanliş enjeksiyon sonuçlarini izledim bayilcaktim bakarken çok iyi bişey değil....

Testeron sifir'a iniyor --- kadinsal hormon salgilaniyor bence kötü sen doğal ol....

Benim gözlemim bu....
senin görüşünü :)) verdiği tavsiyeye bak!benim görüşümde senin gibi sığ kafaların sporu bırakması!

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:32 ----------

k bakma ama sen bence 5 yıl içinde yeterli çalışmamışsın ben body e başlayalı bir kaç ay oldu, düzenli olarak hollywood taki ünlülerin yaptıkları beslenme taktiklerini kullanıyorum başlarken 81 kiloydum şimdi 74.5 kg oldum hepsini nerdeyse karın bölgesinden verdim kas kaybı yaşamadan yağları erittim resimlerdekinden iyi oldu diyebilirim vücudum sakın ola steroid alma profesyonel olarak çalışan insanlar bile türkiye şampiyonu olan insanlar bile pişman olduklarını bizzat şahit oldum kansere kadar gidiyor benden demesi, düşün ben protein tozuna zararlı diyen bir adamım eğer bir şey kullanıcaksan ara gazla alim güzel olur vücut deme insanlık hali 1 yıl o gazla alırsın spor yaparsın 1 yıl sonra öyle bir hale girerki hayat yaşamın sporla uğraşıcak vaktin olmaz hastalığa kadar götürür kimyasallar benden söylemesi
hoolywood beslenmesini bizimlede paylaşırsan çok sevinirim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:35 ----------

bir kaç sayfa geriye gittimde okuduklarıma inanamadım ya şoktayım desem yeridir gerçekten spor zihniyeti gelişmek yerine cahilce ilerliyor.

"5 sene boş hamallık yapmışsın" diye bir mantığa sahip bir insan, ya gerizekalıdır, ya da IQ yerine ICQ kullanıyordur. İlk sayfaya bakıpta sonradan sonuncu sayfaya gelip yorum yapıp, karşısındaki insanın motivasyonunu azaltmak gayet mantıklı değil mi? Bunu 5 yıla göre kıyaslayarak yorumlayan beyinler, kendinizle kıyaslama yaptığınızda, natural bir şekilde sporu bir hobi ve hayat tarzı haline getirmiş birisi için saygı duymak yerine, boş laflar kullanmayı tercih etmeniz, yapıcılık yerine yıkıcı ve boş konuşmaktan öteye giden birşey değil kanaatimce. Zaten bu bilince sahip olmayan bireylerce daha spor salona başladığı ilk ayda protein tozu sorup, 6. ayda küre giren bireyler olduğunuzu varsayarak, iş hayatı olan ve elinden geldiğince zor şartlar halide yılmayıp, yine de bu sporu yapan bir bireye saygı duymak yerine, bok atmayı tercih etmenizden dolayı, sizi kınıyorum. Bu sağlık için yapılması gereken bir spordur, o zaman amaç ve hedef doğrultusundan şaşmaz, kısa yoldan şişipte, etrafındakilere hava atmak için yapılan birşey değildir.(yarışmalar harici).
Bence özellikle de ülkemizde, günlük hayatta toplumdaki diğer bireylerin abartısız % 90 ından daha iyi bir vücuda sahip kendisi, ve bu onun güzel bir vücuda sahip olduğunu gösteriyor, nitekim Vin Diesel gibi yine ortalamanın üstü bir adama bile zayıf denilen bir forumda, arkadaşa bok atılmaması, çok ta anormal değil kanaatimce.
Saygılar.

Son düzenleme:
Android sen kıskanç insanlıktan dersini almamış aşırı sorunları olan kompleksli bir insansın.Kenzonun başlığındada saçma sapan yorum yazmışsın burdada aşağılayıcı yorumda bulunuyorsun.Yapılan bu emekler senin zevkin olmayabilir saygılı olacaksın !

Muration çok şık bir vücudun var hastalığından sonra dönüşün bence mükemmel böyle devam bence steroiddende uzak durmalısın.

stroidsiz düzenli beslenmeyle bence daha iyi olabilirdi. kollar süper ama

5 sene de olmamış falan gibi durumlara girenleride görmek isteriz tabi aynı şartlar altında.Ancak şuda varkı uzun boylarda vucut ilaçsız olarak cok cok cok cok zor dolmakta süperman genetigi yoksa tabi , bende çekiyorum bunu.+Muratıon 185 boyunda ayrıca define deil yağ oranı yüksek , 1.60 lık 170 lık define adamlar resımlerde dev gibi çıkmakta bu tamamen farklı bir olay yani eminimki cins cins yorum atanlar Muration nickli arkadasla günlük hayatta yan yana gelse hadi cnm bu senmydn der :)

herkesin genetiği farklıdır arkadaş. 5 yıla göre bence gayet iyi ki zaten anladığım kadarıyla müsabık olmak için çalışmıyorsun. bu forumda nedense yaşları küçük olup ya da ne bileyim max 6 ay 1 sene çalışmış olup da burdan millete bok atan arkadaşlara uyuz oluyorum hiç karakteri oturmamış adamlar burda yapılan işe ve verilen emeğe saygı duymuyorlar. bu forumun bana kalırsa acilen temizlenmesi lazım.

neyse gelelim sana kardeşim ben senin yerinde olsam formumu korumaya devam ederim eğer farklı bir amacım yoksa.

tebrik ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı